* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW R 1250 R.

ПО-ЕКСПРЕСИВЕН И МНОГОЦЕЛЕВИ ОТ ВСЯКОГА.

Новият R 1250 R е проектиран да бъде по-динамичен. Това се дължи основно на новия босксер, който освен по мощен отпреди - 136 к.с. и 143 -, е и по-рафиниран. BMW ShiftCam технологията за променлив контрол на клапаните гарантира оптимална работа на машината, независимо от оборотите. Същевременно, двигателят е запазил типичната за боксера на BMW способност, да гарантира мощна тяга при всяко завъртане на газта.

ДИЗАЙНЪТ НА R 1250 R.

Твоят роудстър, твоят стил.

Спойлерът на двигателя на защитата на радиатора са с нов дизайн, а цветовата гама на R 1250 R е още по-впечатляваща. Black storm металикът подчертава стилния вид на мотоциклета, докато изпълнението HP изкарва наяве спортната същност на мощния роудстър. Изпълнението Exclusive е подчертано елегантно, а специалният вариант Option 719 е за онези, които искат да се отличават от останалите. Неговият Stardust металик седи изумително! Без значение кой вариант ще избереш, твоят роудстър ще ти донесе незабравими моменти на удоволствие.

  */-->

  Black storm металик

  Базовата версия е боядисана в Black storm металик, който подчертава класическото излъчване на мотора. Той хармонира и с останалите черни компоненти на R 1250 R, като например основната и задната рама, двигателя, спирачните апарати и седалката.

  */-->

  Изпълнение HP

  Безкомпромисното изпълнение HP подчертава динамичната същност на роудстъра, чрез цветовете на BMW Motorsport: Light white, Racing blue и Racing red. Спирачните апарати са златисти, а спойлерът на двигателя, апликациите при радиатора и резервоара, са изработени от неръждаема стомана. HP изпълнението идва също и с Core Screen Sport режим на TFT дисплея, които проритизира показанията на оборотомера и показва ъгълът на накланяне.

  */-->

  Изпълнение Exclusive

  Подчертано екзклузивна визия. Всички панели са боядисани в Pollux матов металик, спирачните апарати са златисти, а апликациите при радиатора и резервоара са изработени от неръждаема стомана. Всичко това прави R 1250 R Exclusive уникален.

  */-->

  Option 719: Stardust металик

  Индивидуалността има своето име: Option 719 Stardust металик. Този цвят наистина отличава мотоциклета. Той едновременно хармонира и контрастира с слементите от неръждаема стомана: спойлерът на двигателя, апликациите при радиатора и апликацията на резервоара. Опционално може да с поръча и страхотната кафява седалка Option 719, която се вписва перфектно във визията на байка.

  3 години гаранция

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

  1254
  куб. см работен обем
  136
  к.с. при 7750 об/мин
  143
  Нм при 6250 об/мин
  18
  литра обем на резервоара

  Повишена боксерна тяга.

  Превъзходните качества на новия боксер се усещат още при първите метри. Иновативната технология BMW ShiftCam ти позволява да ускоряваш по-бързо, без значение от моментната скорост. Повишената до 136 к.с. максимална мощност гарантира още повече динамика, а увеличеният до 1254 куб. см работен обем, означава още по-безусилни спринтове.

  + Прочети още
  КЪМ НОВИЯ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ

  ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 RS

  Новости.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) осигурява по-стабилно поведение и по-сигурно управление. Системата регулира автоматично характеристиките на окачването, включително и настройките за предварително натоварване. Така Dynamic ESA гарантира максимален комфорт и сцепление, независимо от ситуацията, дори при наклонен мотоциклет.

  + Прочети още

  R 1200 R В ДЕТАЙЛИ.

  Изключително по твой вкус.

  BMW Motorrad предлага изключително всеобхватна гама от аксесоари и опционално оборудване за R 1250 R. Толкова всеобхватна, че можеш да конфигурираш мотора си изцяло по твой вкус.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ

  ПОДХОДЯЩА ЕКИПИРОВКА.

  ДРУГИ МОДЕЛИ