* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW R 1250 R

Изразителният Roadster с боксерен двигател

Неподправено удоволствие от карането с класически боксерен двигател: BMW R 1250 R. Толкова уникална, колкото неговото задвижване с технологията BMW ShiftCam, е и неговата многоликост: Без значение дали е спортно-динамичен, класически изчистен или комфортно спокоен – изживяването при карането с този Roadster винаги е несравнимо. Неговият двигател и максималният въртящ момент от 143 Nm са ясна заявка – винаги, когато пожелаете. И с неговото управление владеете всеки километър – както винаги сте искали. Съвсем в духа на #NeverStopChallenging.

Оборудван за всичко: акцентите

Нов впечатляващ LED преден фар
Нов впечатляващ LED преден фар
Ексклузивно Option 719 колело Classic
Ексклузивно Option 719 колело Classic
Спортно-елегантен едноместен вариант
Спортно-елегантен едноместен вариант
Практичен Corescreen Sport
Практичен Corescreen Sport
Практична USB букса за зареждане
Практична USB букса за зареждане
Комфортно подгряване на седалката
Комфортно подгряване на седалката
Полезен 12-волтов контакт
Полезен 12-волтов контакт
ABS Pro за безопасно движение на завои и серийна DTC
ABS Pro за безопасно движение на завои и серийна DTC

Спортният дух е видим

Спортният дух е видим

Можете да усетите и да се насладите на боксерния двигател и на разгръщането на неговия въртящ момент с всяко завъртане на китката. С Corescreen Sport сега имате този спортен дух – в най-истинския смисъл на думата – и на Вашия екран. На TFT дисплея можете да видите информация като действия на DTC регулатора, Вашия текущ и максимален наклон, както и силата на действие на спирачката.

+ Прочети още

Eco Mode за по-ефективно каране

Eco Mode за по-ефективно каране

Да можеш да се плъзгаш ефективно и с непоклатимо спокойствие с мощния боксерен двигател: това също е признак на многоликост. С новия Eco Mode на R 1250 R Вие получавате максималния пробег от всяко зареждане на резервоара. TFT дисплеят Ви информира за ефективността на Вашия съответен режим на каране, и, естествено, за максимална ефективност можете по всяко време бързо и лесно да превключите на друг режим на каране. Към серийните режими на каране Rain и Road сега спадат и ABS Pro, както и DTC. А с опционалните режими на каране Pro Dynamic и Dynamic Pro Вие разгръщате целия потенциал на R 1250 R.

+ Прочети още

Мощност, която се усеща

1254
ccm работен обем
100
kW (136 к.с.) при 7750 об./мин
143
Nm макс. въртящ момент при 6250 об./мин
18
литра вместимост на резервоара
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане

Легендарно разгръщане на мощността

Сърцето на R 1250 R убеждава с перфектна адаптивност: Боксерният двигател с 1254 ccm с технология BMW ShiftCam разполага с променливо управление на пуска на гърбичния разпределителен вал. То осигурява независимо и равномерно разгръщане на мощността. Независимо от това, как искате да пътувате. Всичко е възможно – от спокойното плъзгане до спонтанния спринт. И накрая, когато усетите максималния въртящ момент от 143 Nm при пълна ефективност, безпогрешният боксерен двигател осигурява уникално усещане за Roadster.

+ Прочети още

Уникален дизайн

Един Roadster – три лица

Решението е изцяло Ваше. Очакват Ви три неподправени Roadster визии: От изчистена през спортна до класическа елегантност.

Sport

Лакът в цвят Racing blue metallic с бялата рамка и черното спортно кормило означава чист спортен дух. Златистите спирачни апарати, синият спойлер и едноместният вариант подчертават динамиката.

Triple Black

Лакът в цвят Black storm металик: тук властва елегантност до последния детайл: рамката е agate grey, блендата на радиатора и спойлерът на мотора са от благородна стомана. Златистите спирачни апарати се вписват – точно както късият едноместен вариант – перфектно в концепцията.

Ice grey uni

Лакът в цвят Ice grey uni с черна рамка въплъщава ясна изчистеност. Колко забележителни да бъдете на пътя с него, решавате Вие с едно завъртане на китката.

Впечатляващ боксерен Roadster

Впечатляващ боксерен Roadster

Впечатляващият LED преден фар с нов дизайн с емблематичния LED светлопровод във форма на сърп придава на R 1250 R характерното Roadster лице. И продължава също с такава неподправеност: Стъкло или обшивка? Грешен отговор: Ще почувствате и силата, която носите на пътя. За късмет. Защото тази сила е Вашата директна обратна връзка за удоволствието от карането. А новият опционален едноместен вариант прави спортната визия на R 1250 R перфектна.

+ Прочети още
Динамичен пакет

Перфектно за Вашия настъпателен порив: допълнителните режими на каране Pro с Dynamic и Dynamic Pro Ви предлагат две ориентирани към ефективност програми. Регулирането на въртящия момент на двигателя (MSR) предотвратява приплъзването и повдигането на задното колело: за повече стабилност и контрол. Докато благодарение на асистента за скорости Pro Вие можете да превключвате в почти всички диапазони на натоварване и обороти, без да използвате съединителя. А Dynamic ESA, благодарение на широката гама от възможности за настройка , осигурява перфектното изживяване при каране: от комфортно до спортно-елегантно.

Пакет за комфорт

С пакета за комфорт можете да тръгнете с лекота на всякакво пътуване. Още преди първия метър тук се отчита само безгрижното удоволствие от пътуването. Защото благодарение на Keyless Ride ключът за стартирането на превозното средство може да остане в джоба. В допълнение към това имате отопляеми ръкохватки за приятно топли пръсти и контрола на налягането на гумите (RDC). Допълнителен визуален блестящ акцент поставя хромираната изпускателна система за отработени газове, респ. алтернативният хромиран ауспух.

Пакет за туринг

Може ли още няколко километра? Тогава пакетът за туринг осигурява комфортно пътуване. При това подготовката за навигационен уред и темпомат е нещо почти естествено. А централната стойка предпазва надеждно Вашия мотоциклет, дори ако на всеки от двата държача за куфар е закачен тежък багаж.

Превърнете R 1250 R във Вашия Roadster

С нашия богат асортимент от оригинални аксесоари BMW Motorrad и подходящо допълнително оборудване R 1250 R ще се превърне в Roadster точно за Вас.

Към индивидуализирането

Повече #NeverStopChallenging

spinner