* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

НОВОТО BMW R 1250 R.

ПО-ЕКСПРЕСИВЕН И МНОГОЦЕЛЕВИ ОТ ВСЯКОГА.

Новият R 1250 R е проектиран да бъде по-динамичен. Това се дължи основно на новия босксер, който освен по мощен отпреди - 136 к.с. и 143 -, е и по-рафиниран. BMW ShiftCam технологията за променлив контрол на клапаните гарантира оптимална работа на машината, независимо от оборотите. Същевременно, двигателят е запазил типичната за боксера на BMW способност, да гарантира мощна тяга при всяко завъртане на газта.

Вашият роудстър, Вашият Style.

Твоят роудстър, твоят стил.

Свеж външен вид придават спойлерът на мотора и облицовките на радиатора с променен дизайн. Роудстърът е неподвластен на времето, но такъв е и основният цвят на R 1250 R: Black storm металик подчертава неподправения външен вид на мотоциклета. За спортния тип на разположение е Style Sport. Със Style Exclusive излъчвате чиста елегантност. Независимо кой стил ще изберете – ще се влюбите истински във Вашия роудстър и ще се наслаждавате на всяко пътуване.

  Black storm металик

  За класически вид основната версия е с лаково покритие в Black storm мателик – калникът на предното колело, страничният панел на резервоара и задните странични панели са в това сдържано лаково покритие. Множество детайли в черно допълват хармоничния общ вид на роудстъра: основната и задната рама, скобите на спирачките, облицовките на радиатора и седалката.

  Style Sport

  Без компромиси: Style Sport подчертава динамичната страна с цветовата комбинация от Light white uni/Racing blue metallic/Racing red uni. За специалните акценти се грижат златистите скоби на спирачките и спойлерът на мотора, облицовките на радиатора и корпусът на резервоара, изцяло от неръждаема стомана.

  Style Exclusive

  Вашият роудстър в Style Exclusive представлява красива фигура при всяко пътуване. Всички панели на обшивката са лакирани в цвят Mineral grey металик. Златистите скоби на спирачките, ахатено сивите облицовки на радиатора, както и корпусът на резервоара от неръждаема стомана подчертават елегантността – за нестандартен вид.

  3 години гаранция

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

  1254
  куб. см работен обем
  136
  к.с. при 7750 об/мин
  143
  Нм при 6250 об/мин
  18
  литра обем на резервоара

  Повишена боксерна тяга.

  Превъзходните качества на новия боксер се усещат още при първите метри. Иновативната технология BMW ShiftCam ти позволява да ускоряваш по-бързо, без значение от моментната скорост. Повишената до 136 к.с. максимална мощност гарантира още повече динамика, а увеличеният до 1254 куб. см работен обем, означава още по-безусилни спринтове.

  + Прочети още
  КЪМ НОВИЯ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ external-link-arrow-slim

  ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 RS

  Новости.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA.

  Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) осигурява по-стабилно поведение и по-сигурно управление. Системата регулира автоматично характеристиките на окачването, включително и настройките за предварително натоварване. Така Dynamic ESA гарантира максимален комфорт и сцепление, независимо от ситуацията, дори при наклонен мотоциклет.

  + Прочети още

  R 1200 R В ДЕТАЙЛИ.

  Надписи ShiftCam.
  BMW R 1250 R with detailed view of the cylinder head cover and the ShiftCam model inscription
  Неръждаема стомана.
  The tank of the BMW R 1250 R with stainless steel tank cover
  Цветен TFT дисплей с висока резолюция.
  BMW R 1250 R with TFT display and connectivity
  Изпълнение Exclusive.
  BMW R 1250 R in the Style Exclusive against the backdrop of mountains
  Core Screen Sport.
  BMW R 1250 R with view of tank, handlebars and display
  Режими на каране Pro.
  Riding scene with the BMW R 1250 R
  Изпълнение HP.
  BMW R 1250 R in Stye HP with the tank in focus
  Style Sport.
  BMW R 1250 R в Style Sport с акцент върху резервоара

  ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

  Изключително по твой вкус.

  BMW Motorrad предлага изключително всеобхватна гама от аксесоари и опционално оборудване за R 1250 R. Толкова всеобхватна, че можеш да конфигурираш мотора си изцяло по твой вкус.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ

  ПОДХОДЯЩА ЕКИПИРОВКА.

  ДРУГИ МОДЕЛИ

  spinner