* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW R 1250 RS

Спортно каране в лентата за изпреварване

BMW R 1250 RS е спортен турър със силно изразен характер. Отличаващ се със своя двуцилиндров боксерен двигател с технология BMW ShiftCam, той вече визуално въплъщава спортна доминация и неподправено удоволствие от карането. Благодарение на защитата от вятър и атмосферни влияния, както и на спокойната седнала позиция и на системите за асистенция на водача Вие ще се наслаждавате на всеки завой и на всеки километър – без значение дали сами или по двама. Всеки удар на Вашия боксер Ви тласка напред – все по-далеч. При всяко пътуване и при всеки динамичен междинен спринт. Изпълнени със самочувствие и доверите, Вие изисквате повече – и го получавате. Съвсем в духа на #NeverStopChallenging.

Спортният стил е толкова удобен

Впечатляваща LED дневна светлина
Предна част с LED дневна светлина на R 1250 RS
Практична USB букса за зареждане
USB букса за зареждане на R 1250 RS
Удобно тръбно кормило
Тръбно кормило на R 1250 RS
Комфортно подгряване на седалката
Подгряване на седалката на R 1250 RS
Доказан 12 V контакт за зареждане
12 V контакт за зареждане на задната част на R 1250 RS
Информативен Corescreen Sport
Corescreen Sport на R 1250 RS
Повече безопасност серийно благодарение на DTC и ABS Pro
Спирачна уредба на R 1250 RS
Спортно-елегантен едноместен вариант
Спортна задна част на R 1250 RS

По-дълго на пътя, по-малко междинни спирания

По-дълго на пътя, по-малко междинни спирания

От този момент режимът за ефективност Eco ще допълва серийно режимите на каране Rain и Road. Така ще можете да избирате между ефективно каране и обичайния динамичен спортен дух. Индикацията за състоянието на 6,5-инчовия TFT дисплей Ви показва съответната настройка. А новите опционални режими на каране Pro с Dynamic и Dynamic Pro осигуряват повече ефективност на Вашия Tour.

+ Прочети още
1.254
ccm работен обем
100
kW (136 к.с.) при 7750 об./мин
143
Nm максимален въртящ момент при 6250 об/мин
3,3
Ускорение от 0 до 100 km/h за секунди
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане

Повече мощност във всяка ситуация

Боксерният двигател с доказана технология BMW ShiftCam разполага с два различни профила на пусковия разпределителен вал. Благодарение на своето променливо управление на пуска на разпределителния вал задвижването впечатлява, в зависимост от изискванията, с несравнима плавност на хода, висока ефективност или дори с впечатляващо разгръщане на въртящия момент: за буквално агресивно ускорение. При това увеличаването до максималния въртящ момент от 143 Nm може да се усети във всеки диапазон на оборотите: при спринтове в лентата за изпреварване точно както при мощно ускорение на излизане от завоя.

+ Прочети още

Изразителен спортен турър

Повече възможности за избор

Един боксер, три лица. От класически, изчистен през спортен, динамичен до поразителна елегантност: несравнимо динамичният характер на спортен туринг на R 1250 RS е перфектно изразен във всяка от трите цветови комбинации.

Light white

В този вариант R 1250 RS е съвсем изчистен. Тук боксерният двигател изпъква особено като магнит за очите.

Sport

Цветовете Light white/Racing blue metallic/Racing red uni са ясни отличителни знаци за BMW Motorsport. Едноместният вариант завършва спортната визия с бяла рамка и златисти спирачни апарати.

Triple Black

За любителите на дизайна: Black storm металик с рамка в agate grey подчертава перфектно линиите. Златистите спирачни апарати и спойлерът на двигателя от благородна стомана поставят поразителни акценти.

Спортен от предната до задната част

От впечатляващата предна част с емблематичните дневни светлини и LED мигачите д нов дизайн през високия ветрозащитен щит и цялостната облицовка до късия, спортно-елегантен едноместен вариант: R 1250 RS е спортен турър в чист вид. Самоуверен и надежден. Насочен към мощността и доминантен. Удобен и жаден за завои. Точно както обещава цялата линия на мотоциклета. И точно както Вие искате.

+ Прочети още
Колаж на R 1250 RS с акценти в дизайна

Идеалният цялостен пакет

Всеки R 1250 RS съчетава спортен дух и годност за Tour. Сега Вие трябва да решите накъде да продължи пътуването – в истинския смисъл на думата. Ние сформирахме три пакетни решения, които са специално съобразени с Вашите предпочитания.

+ Прочети още
Динамичен пакет

За Вас всяка права отсечка е само началото на следващия завой? Нашият динамичен пакет ще Ви подкрепя във Вашия стремеж напред.

  • Режимите на каране Pro с Dynamic и Dynamic Pro Ви предлагат две насочени към чиста ефективност програми.
  • Управлението на въртящия момент на двигателя (MSR) предотвратява приплъзването или повдигането на задното колело: за повече стабилност и контрол.
  • Асистентът за скорости Pro позволява превключване на по-висока или по-ниска предавка, без да се задейства съединителят.
  • Dynamic ESA предлага голям диапазон на избор между комфорт и спортен дух. Със своя автоматичен контрол на демпферирането и натягането на пружините той осигурява максимално добро сцепление дори в наклонено положение.
Пакет за комфорт

С пакета за комфорт тръгвате с лекота на всякакво пътуване. Още преди първия метър тук се отчита само безгрижното удоволствие от пътуването.

  • Благодарение на Keyless Ride ключът за стартирането на превозното средство може просто да остане в джоба – без търсене и суматоха.
  • В допълнение към това имате отопляеми ръкохватки за приятно топли пръсти и контрола на налягането на гумите (RDC).
  • Допълнителен визуален блестящ акцент поставя хромираната изпускателна система за отработени газове, респ. алтернативният хромиран ауспух.
Пакет за туринг

Ако наистина се наслаждавате на пътя и на времето върху мотоциклета си и ако искате да изминете няколко километра повече, пакетът за туринг осигурява комфортно пътуване.

  • При това подготовката за навигационен уред и темпомат е нещо почти естествено.
  • А централната стойка предпазва надеждно Вашия мотоциклет, дори ако на всеки от двата държача за куфар е закачен тежък багаж.

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една екстра година. 

От този момент при покупката на мотоциклет получавате една допълнителна година безгрижие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научете повече

Повече индивидуалност

С широката гама от допълнително оборудване и програмата за оригинални аксесоари BMW Motorrad Вие ще превърнете R 1250 RS в мотоциклет точно за Вашите потребности. Предложението включва от варианти на седалки през куфари до висококачествени Option 719 подобрения.

Към индивидуализирането

Още повече удоволствие с боксер

spinner