R 1250 RS

от 28 000 лв*
358 лв. на месец с 3asy Ride

* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW R 1250 RS.

СПОРТ-ТУРИСТ ЗА БЪРЗАТА ЛЕНТА.

Всяко пътуване се определя от два фактора: времето и разстоянието. С новото BMW R 1250 RS, можеш да съкратиш първия. Или да го удължиш втория, за допълнителна доза удоволствие от карането. Новият боксерен двигател генерира 136 к.с. и 143 Нм, а иновативната BMW ShiftCam технология ти гарантира линейност и изобилие от тяга, без значение от оборотите. Дизайнът на предната секция е напълно нов: светлини с изцяло LED техника и мигновено разпознаваеми аеродинамични форми, осигуряващи допълнителна защита от вятъра. Така можеш да караш по-бързо и по-комфортно от всякога. Едно е сигурно: без значение колко път оставяш зад себе си, всеки метър изминат с R 1250 RS е удоволствие.

ДИЗАЙНЪТ НА R 1250 RS

Избери цвят.

Без значение от скоростта, винаги ще изглеждаш добре. Различните цветови варианти и изпълнения на R 1250 RS.

  Black storm металик

  Базовото цветово изпълнение в Black storm металик превръща деня в нощ. Сребристите елементи, като степенките и кормилото, са в стилен контраст.

  Изпълнение Sport

  Динамичен и екстровертен: BMW R 1250 RS в изпълнение Sport. Цветът е Austin Yellow матов металик, мощен магнит за внимание. Спойлерът на двигателя е изработен от неръждаема стомана и завършва спортната визия на мотора.

  Изпълнение Exclusive

  Imperial blue металикът носи ясно послание: ексклузивност. Тъмната визия придава спортна елегантност, а златните спирачни апарати, апликацията на резервоара от неръждаема стомана и характерните за Exclusive надписи отстрани, свидетелстват за най-високо качество.

  Option 719: Stardust металик

  Специалната боя Option 719 Stardust металик придава индивидуалност на машината. В зависимост от ъгъла на наблюдение и светлината, цветът изглежда уникален. Апликацията на резервоара и спойлерът на двигателя са изработени от неръждаема стомана, което придава допълнително усещане за качество на R 1250 RS.

  3 години гаранция

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  Спорт и ергономия в перфектен съюз

  R 1250 RS предлага уникална комбинация от спортни гени и способности за дълги преходи. Напълно ревизираната предница се характеризира със спойлер на двигателя, който подобрява аеродинамиката и подсилва ‘sport touring’ характера на мотоциклета. Симетричното лице на RS е модерно и балансирано, а геометрията на кормилото определя спортна позиция на каране.

  + Прочети още

  2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

  1254
  куб. см работен обем
  136
  к.с. при 7750 об/мин
  143
  Нм при 6250 об/мин
  200
  макс. скорост над 200 км/ч
  R 1250 RS landscape shot in portrait format

  Пълен напред

  Пълен напред

  BMW ShiftCam е името на иновативната технология, която ти позволява да ускоряваш по-бързо, без значение от моментната ти скорост. Това е възможно благодарение на системата за променлив ход и време за отваряне на всмукателните клапани. Повишената до 136 к.с. максимална мощност гарантира още повече динамика, а увеличеният до 1254 куб. см работен обем, означава още по-безусилни спринтове. Макс. въртящ момент е увеличен до 143 Нм, а неповторимият характер на боксерния двигател ти гарантират несравнимо удоволствие от карането.

  + Прочети още

  ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 RS

  Това е ново.

  Цветен TFT дисплей с Connectivity.

  Цветен TFT дисплей с Connectivity.

  Bluetooth интерфейса ти позволява ти да свържеш смартфона си с мотоциклета. Висококачественият TFT дисплей е с диагонал 6,5 инча и показва широк набор от информация за мотоциклета, а чрез смартфон приложението, можеш да разполагаш и с навигация, музиката си и да провеждаш телефонни разговори.

  + Прочети още

  RS В ДЕТАЙЛИ.

  ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

  Мотоциклет, отговарящ на твоя вкус.

  Предлагаме широка гама от опционално оборудване и аксесоари BMW Motorrad, специално проектирани за твоя R 1250 RS. Така можеш да персонализираш машината си по свой вкус.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ

  ПРОДУКТИ, КОИТО МУ ПРИЛЯГАТ

  ДРУГИ МОДЕЛИ