* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW R 1250 RS

Спортно каране в лентата за изпреварване

Всяко пътуване се определя от два фактора: време и път. С BMW R 1250 RS получавате повече от всяко пътуване. Съвсем в духа на #RideAndShare. Наситеният въртящ момент от 143 Nm и 100 kW (136 к.с.) на новия боксерен двигател ще ви ускорят още по-бързо до скоростта ви на пътуване. Иновативната технология BMW ShiftCam ви предлага повече въртящ момент и впечатляваща еластичност в целия диапазон на оборотите. Така при всяка пътна ситуация стартирате самоуверено върху асфалта. Предната част с нова визия внася свеж, спортен вид със своя изцяло светодиоден фар и се носи аеродинамично с вятъра. Едно е сигурно – независимо какво разстояние и за какво време изминавате: с R 1250 RS се наслаждавате на все повече удоволствие от карането с всеки изминат метър.  

ДИЗАЙНЪТ НА R 1250 RS

Изберете вашия стил.

Независимо дали е изчистен, динамичен, или ексклузивен: Вашият R 1250 RS подчертава вашия стил на шофиране също така и оптично. Изберете визия, която ще ви помогне да покорите нови цели заедно.

  Black storm металик

  С класическото лаково покритие Black storm металик превръщате деня в нощ. Сребърните елементи като стъпенки и кормило задават блестящи акценти.

  Sport

  В този вариант на дизайна лаковото покритие Light white се грижи за блестящ външен вид и подчертава спортната страна на R 1250 RS.

  Exclusive

  Дайте заявка за ексклузивност с цвят Imperial blue металик. Елегантният вид е гарантиран с общото впечатление за тъмна тайнственост. Златистите скоби на спирачките, сивата основна рама с ахатени отенъци, логото Exclusive и облицовката на резервоара от неръждаема стомана подчертават ценността на мотоциклета.

  3 години гаранция

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  Спорт и ергономия в перфектен съюз

  R 1250 RS предлага уникална комбинация от спортни гени и способности за дълги преходи. Напълно ревизираната предница се характеризира със спойлер на двигателя, който подобрява аеродинамиката и подсилва ‘sport touring’ характера на мотоциклета. Симетричното лице на RS е модерно и балансирано, а геометрията на кормилото определя спортна позиция на каране.

  + Прочети още

  2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

  1254
  куб. см работен обем
  136
  к.с. при 7750 об/мин
  143
  Нм при 6250 об/мин
  200
  макс. скорост над 200 км/ч

  Пълен напред

  Пълен напред

  BMW ShiftCam е името на иновативната технология, която ти позволява да ускоряваш по-бързо, без значение от моментната ти скорост. Това е възможно благодарение на системата за променлив ход и време за отваряне на всмукателните клапани. Повишената до 136 к.с. максимална мощност гарантира още повече динамика, а увеличеният до 1254 куб. см работен обем, означава още по-безусилни спринтове. Макс. въртящ момент е увеличен до 143 Нм, а неповторимият характер на боксерния двигател ти гарантират несравнимо удоволствие от карането.

  + Прочети още

  ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 RS

  Това е ново.

  Цветен TFT дисплей с Connectivity.

  Цветен TFT дисплей с Connectivity.

  Bluetooth интерфейса ти позволява ти да свържеш смартфона си с мотоциклета. Висококачественият TFT дисплей е с диагонал 6,5 инча и показва широк набор от информация за мотоциклета, а чрез смартфон приложението, можеш да разполагаш и с навигация, музиката си и да провеждаш телефонни разговори.

  + Прочети още

  RS В ДЕТАЙЛИ.

  BMW ShiftCam.
  R 1250 RS BMW ShiftCam
  Style Sport.
  R 1250 RS в Style Sport и цвят Light white uni.
  Изпълнение Exclusive.
  R 1250 RS in a curve
  Последно поколение Dynamic ESA.
  R 1250 RS Dynamic ESA
  Допълване на режимите за каране.
  R 1250 RS Каране по завои
  Connectivity.
  R 1250 RS cockpit with TFT display
  Intelligent emergency call (ECALL).
  R 1250 RS ECALL and fittings
  Спортен шумозаглушител.
  BMW R 1250 RS с HP спортен шумозаглушител

  ОЩЕ ПО-ИНДИВИДУАЛЕН.

  Мотоциклет, отговарящ на твоя вкус.

  Предлагаме широка гама от опционално оборудване и аксесоари BMW Motorrad, специално проектирани за твоя R 1250 RS. Така можеш да персонализираш машината си по свой вкус.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ

  ПРОДУКТИ, КОИТО МУ ПРИЛЯГАТ

  ДРУГИ МОДЕЛИ

  spinner