* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

НОВОТО BMW R 1250 RS.

СПОРТ-ТУРИСТ ЗА БЪРЗАТА ЛЕНТА.

Всяко пътуване се определя от два фактора: времето и разстоянието. С новото BMW R 1250 RS, можеш да съкратиш първия. Или да го удължиш втория, за допълнителна доза удоволствие от карането. Новият боксерен двигател генерира 136 к.с. и 143 Нм, а иновативната BMW ShiftCam технология ти гарантира линейност и изобилие от тяга, без значение от оборотите. Дизайнът на предната секция е напълно нов: светлини с изцяло LED техника и мигновено разпознаваеми аеродинамични форми, осигуряващи допълнителна защита от вятъра. Така можеш да караш по-бързо и по-комфортно от всякога. Едно е сигурно: без значение колко път оставяш зад себе си, всеки метър изминат с R 1250 RS е удоволствие.

ДИЗАЙНЪТ НА R 1250 RS

Избери цвят.

Без значение от скоростта, винаги ще изглеждаш добре. Различните цветови варианти и изпълнения на R 1250 RS.

  */-->

  Black storm металик

  Базовото цветово изпълнение в Black storm металик превръща деня в нощ. Сребристите елементи, като степенките и кормилото, са в стилен контраст.

  */-->

  Изпълнение Sport

  Динамичен и екстровертен: BMW R 1250 RS в изпълнение Sport. Цветът е Austin Yellow матов металик, мощен магнит за внимание. Спойлерът на двигателя е изработен от неръждаема стомана и завършва спортната визия на мотора.

  */-->

  Изпълнение Exclusive

  Imperial blue металикът носи ясно послание: ексклузивност. Тъмната визия придава спортна елегантност, а златните спирачни апарати, апликацията на резервоара от неръждаема стомана и характерните за Exclusive надписи отстрани, свидетелстват за най-високо качество.

  */-->

  Option 719: Stardust металик

  Специалната боя Option 719 Stardust металик придава индивидуалност на машината. В зависимост от ъгъла на наблюдение и светлината, цветът изглежда уникален. Апликацията на резервоара и спойлерът на двигателя са изработени от неръждаема стомана, което придава допълнително усещане за качество на R 1250 RS.

  3 години гаранция

  Карай безгрижно. Даваме ти допълнителна година.

  Сега всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  Спорт и ергономия в перфектен съюз

  R 1250 RS предлага уникална комбинация от спортни гени и способности за дълги преходи. Напълно ревизираната предница се характеризира със спойлер на двигателя, който подобрява аеродинамиката и подсилва ‘sport touring’ характера на мотоциклета. Симетричното лице на RS е модерно и балансирано, а геометрията на кормилото определя спортна позиция на каране.

  + Прочети още

  2-ЦИЛИНДРОВ БОКСЕРЕН ДВИГАТЕЛ.

  1254
  куб. см работен обем
  136
  к.с. при 7750 об/мин
  143
  Нм при 6250 об/мин
  200
  макс. скорост над 200 км/ч

  Пълен напред

  Пълен напред

  BMW ShiftCam е името на иновативната технология, която ти позволява да ускоряваш по-бързо, без значение от моментната ти скорост. Това е възможно благодарение на системата за променлив ход и време за отваряне на всмукателните клапани. Повишената до 136 к.с. максимална мощност гарантира още повече динамика, а увеличеният до 1254 куб. см работен обем, означава още по-безусилни спринтове. Макс. въртящ момент е увеличен до 143 Нм, а неповторимият характер на боксерния двигател ти гарантират несравнимо удоволствие от карането.

  + Прочети още

  ЧУЙ ЗВУКА НА НОВИЯ R 1250 RS

  Това е ново.

  Цветен TFT дисплей с Connectivity.

  Цветен TFT дисплей с Connectivity.

  Bluetooth интерфейса ти позволява ти да свържеш смартфона си с мотоциклета. Висококачественият TFT дисплей е с диагонал 6,5 инча и показва широк набор от информация за мотоциклета, а чрез смартфон приложението, можеш да разполагаш и с навигация, музиката си и да провеждаш телефонни разговори.

  + Прочети още

  RS В ДЕТАЙЛИ.

  Мотоциклет, отговарящ на твоя вкус.

  Предлагаме широка гама от опционално оборудване и аксесоари BMW Motorrad, специално проектирани за твоя R 1250 RS. Така можеш да персонализираш машината си по свой вкус.

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ

  ПРОДУКТИ, КОИТО МУ ПРИЛЯГАТ

  ДРУГИ МОДЕЛИ