#SoulFuel

Семейството R 18

Колаж на семейството BMW R 18.

Привличащият погледа централен елемент е боксерният двигател с работен обем от 1802 ccm – най-големият, който някога е проектиран от BMW Motorrad. Двойната шлифована рама, телескопичната вилка, резервоарът с форма на капка или двойните линии са отличителни елементи на дизайна от нашата история.

+ Прочети още

Нашите модели R 18

R 18

Soul is all that matters. Изпълнен с характер круизер с ниска и издължена линия.

R 18 100 Years

Лимитираният Edition модел за 100-годишния юбилей на BMW Motorrad. #SoulFuel в своята ексклузивна форма.

R 18 Classic

Иконичен, носталгичен, с душа: Корените му се крият в първите круизери, способни на дълги пътувания.

R 18 Roctane

Пълно безгрижие: R 18 Roctane е нашият най-страхотен Grand Tourer с персоналността на Custom Factory Hot Rod.

R 18 B

Суровата сила среща чистата душа: Типичен външен вид Bagger с характерна обтекаема форма, устойчива на движение облицовка и фиксирани куфари.

R 18 Transcontinental

Grand Touring с голям боксерен двигател: Ексклузивен, луксозен и комфортен и изцяло конструиран за пътуване по двама.

Нашите модели R 12

Colaj cu familia BMW R 12

Легендите живеят по-дълго. Моделите R 12 придават на мотоциклета неповторим облик на пътя със своите минималистични форми и уникален дизайн на роудстър. Те се задвижват от следващия еволюционен етап на боксерния двигател. Освен това по време на разработката почти не е оставен винт в резбата му. Гръбнакът, предназначен за персонализиране с класическа рамка от решетъчни тръби, е напълно преработен. Чувате ли неговия зов? Изживейте своята уникалност.

+ Прочети още

Нашите модели R 12

R 12 nineT

Безкомпромисен роудстър с неповторими пропорции и стилни елементи. R 12 nineT обича светлината на прожекторите и превръща пътя във ваша сцена.

R 12

Непринуден круизер с емблематичен дизайн, ниска височина на седалката и запомнящ се стил. Този мотоциклет пресъздава усещането за #Soulfuel както никой друг: Животът е лесен, ако сте яхнали R 12.

Много повече от само мотоциклети

Яке SummerRide.

Ние произвеждаме дрехите си със същата страст като нашите мотоциклети. И със същото отношение към качеството: За изчистени и класически визии с незабележима функционалност и защита. И които осигуряват пълна свобода на движение и в ежедневието.

+ Прочети още
Към колекцията external-link-arrow-slim
Снимки на R 18 The Wal.

BMW R 18 The Wal

Създателят на поръчкови мотоциклети Shinya Kimura създаде от R 18 неподражаем уникат и му даде името The Wal. При това в своя сервиз той комбинира японската естетика с брахиалната сила на 1802 ccm на големия боксерен двигател – всичко това с майсторска ръчна изработка.

+ Прочети още
Към R 18 The Wal external-link-arrow-slim

Запознайте се отблизо с Heritage

spinner