* Фигурите могат да съдържат допълнително оборудване и принадлежности срещу допълнително заплащане. Необвързваща ценова препоръка на производителя, вкл. XX% ДДС, без доставка и опаковка. Запазваме си правото на промени и грешки.

BMW K 1600 Grand America

Специалният модел Option 719 Midnight

Обичате да пътувате по ексклузивен начин? Решението е ваше. Отговорът е от нас: За пръв път при серийното производство на мотоциклети ние използваме сложната процедура за воден трансферен печат и благодарение на това лакиране превръщаме всеки мотоциклет в уникат. При това Option 719 Midnight отразява цяла галактика. Това означава безкрайно много места и пространства, които подлежат на откриване. При това всяка от нашите звезди е индивидуална и въпреки това представлява част от голямото цяло.

Поглед към производството

Слой по слой

Слой по слой

Отнемащото време и ресурси лакиране ни позволява да премисляме внимателно всяка стъпка още от първия пигмент: Графиките са изчислени така, че след монтажа да се получи хармонична обща картина. За основа служи цветът Meteoric Dust II металик. Същинският мотив на галактиката се намира върху носещо фолио, което се активира във водна баня. При това пигментите се освобождават от носещия материал. И изплуват отгоре.

+ Прочети още

Гмуркане в нови дълбини

Гмуркане в нови дълбини

За лакиране ние потапяме съответния детайл в тази вана, за да останат пигментите прилепнали към него. Поради течното състояние на водата поставянето на графиката и формата на частите ние трябва да извършваме тази процедура ръчно. От значение са чувствителността на материала, ъгълът и скоростта на потапяне. Накратко: Тънка работа. Така от всяка част се получава уникат и едно парче от цяла галактика. Накрая всичко това се покрива с високогланцов покривен лак.

+ Прочети още

Водният трансферен печат ни даде възможност да осъществяваме напълно нови ефекти от лака и графиката и да бъдем първият производител, който ги прилага при серийното производство на мотоциклети.

 “

Тереза Щукенброк

Дизайнер по цветово и графично повърхностно покритие

6
Слоеве за цялостно лакиране
340000
Звезди
1
Процес на потапяне – без втори шанс
1
Галактика

Допълнителни характеристики на Option 719 Midnight

Допълнителни характеристики на Option 719 Midnight

Наред с лакирането Option 719 Midnight има още ексклузивни характеристики на дизайна: Върху средното покритие на резервоара за гориво има висококачествена, направена от алуминий плочка с надпис Midnight. Черната Option 719 седалка носи отпечатък на облак и името на модела е написано върху нея. Блендите на ветрозащитния щит и тежестите за кормилото са издържани в черно. А калникът на предното колело, дефлекторите и средното покритие на резервоара за гориво изпъкват в Meteoric Dust II металик: Ексклузивност до последния детайл.

+ Прочети още

Открийте пърформънс туринга

K 1600 Grand America

Специалният модел Option 719 Midnight бе разработен за истинските индивидуалисти, които ценят специалните неща. Научете тук какво може да предложи K 1600 Grand America на вас и спътника ви със своя легендарен шестцилиндров двигател наред с луксозното пътуване в характерния дизайн Bagger.

Към K 1600 Grand America
spinner