International GS Trophy 2022

Непознатата красота на Албания

Стръмни планини, дълбоки долини, диви реки и обширни гори, както и красиво крайбрежие. BMW Motorrad ще проведе International GS Trophy през късното лято на 2022 г. в Албания. Страната, която е скрито съкровище за офроуд пътувания, е с невероятно богата флора, фауна и култура. Най-добрите водачи на ендуро в света ще открият тази все още непозната красота от своите GS Bikes между множеството специални тестове и ще изживеят отблизо #SpiritofGS.

Once in a Lifetime

Седем дни приключения. Седем дни, зад които стоят две години подготовка. Седем дни, които променят живота. Всеки мотоциклетист има само един-единствен път възможността да участва в International GS Trophy. Това обаче не е състезание от класически тип, тъй като в напрегнатите предизвикателства, в които участниците демонстрират знанията си и уменията си в управлението на машините, става въпрос преди всичко за екипния дух и ловкостта. А пътят натам е белязан с нощи на палатка под звездното небе, уникални пейзажи и култури, както и нови приятели от целия свят – #SpiritofGS в най-чистия му вид.

+ Прочети още

Национални квалификации

Не пропускайте шанса си и станете част от International GS Trophy 2022. Ако сте готови за непроходими терени, упражнения в навигация с GPS и въпроси относно познанията ви за GS, можете да се регистрирате сега за националните квалификации, в които първоначално ще класираме мъжете и жените поотделно. С много сръчност и малко късмет ще си осигурите така желаното място в националния отбор, а с това – и билет за Албания. Всички други подробности за квалификацията ще намерите на страницата за регистрация.

Поглед назад 2020 г.

По следите на хобитите

We see a video of the last International GS Trophy 2020 in New Zealand.

По следите на хобитите

Нова Зеландия предлага не само впечатляващи филмови декори, но също така и идеален терен за International GS Trophy 2020. Там, където дъждовните гори се срещат с глетчери, а фиордите са разположени сред планини, участниците се насладиха на истинско ендуро удоволствие на всеки метър.

+ Прочети още

Невероятните пътувания и уникалната общност превърнаха това преживяване в опит, който промени живота ми.

 “

BJ Vosloo

Екипът на Южна Африка

Документална поредица

Зад кулисите в Нова Зеландия

Осем дни, 22 отбора, 2500 километра: Това са фактите от International GS Trophy 2020 в Нова Зеландия. Колко голям бе екипът за организация и поддръжка, колко резервни части пропътуваха до другия край на света и как бяха зареждани навигационните уреди с ток по време на пътуването, ще научите от документалната поредица в три части по Amazon Prime (налична в Германия, Великобритания и САЩ).

Открийте сега external-link-arrow-slim
spinner