International GS Trophy 2022

Непознатата красота на Албания

Стръмни планини, дълбоки долини, диви реки и обширни гори, както и красиво крайбрежие. BMW Motorrad ще проведе International GS Trophy през късното лято на 2022 г. в Албания. Страната, която е скрито съкровище за офроуд пътувания, е с невероятно богата флора, фауна и култура. Най-добрите водачи на ендуро в света ще открият тази все още непозната красота от своите GS Bikes между множеството специални тестове и ще изживеят отблизо #SpiritofGS.

Once in a Lifetime

Седем дни приключения. Седем дни, зад които стоят две години подготовка. Седем дни, които променят живота. Всеки мотоциклетист има само един-единствен път възможността да участва в International GS Trophy. Това обаче не е състезание от класически тип, тъй като в напрегнатите предизвикателства, в които участниците демонстрират знанията си и уменията си в управлението на машините, става въпрос преди всичко за екипния дух и ловкостта. А пътят натам е белязан с нощи на палатка под звездното небе, уникални пейзажи и култури, както и нови приятели от целия свят – #SpiritofGS в най-чистия му вид.

+ Прочети още

Национални квалификации

Не пропускайте шанса си и станете част от International GS Trophy 2022. Ако сте готови за непроходими терени, упражнения в навигация с GPS и въпроси относно познанията ви за GS, можете да се регистрирате сега за националните квалификации, в които първоначално ще класираме мъжете и жените поотделно. С много сръчност и малко късмет ще си осигурите така желаното място в националния отбор, а с това – и билет за Албания. Всички други подробности за квалификацията ще намерите на страницата за регистрация.

Поглед назад 2020 г.

По следите на хобитите

По следите на хобитите

Нова Зеландия предлага не само впечатляващи филмови декори, но също така и идеален терен за International GS Trophy 2020. Там, където дъждовните гори се срещат с глетчери, а фиордите са разположени сред планини, участниците се насладиха на истинско ендуро удоволствие на всеки метър.

+ Прочети още

Невероятните пътувания и уникалната общност превърнаха това преживяване в опит, който промени живота ми.

 “

BJ Vosloo

Екипът на Южна Африка

Документална поредица

Зад кулисите в Нова Зеландия

Осем дни, 22 отбора, 2500 километра: Това са фактите от International GS Trophy 2020 в Нова Зеландия. Колко голям бе екипът за организация и поддръжка, колко резервни части пропътуваха до другия край на света и как бяха зареждани навигационните уреди с ток по време на пътуването, ще научите от документалната поредица в три части по Amazon Prime (налична в Германия, Великобритания и САЩ).

Открийте сега external-link-arrow-slim
spinner