#NeverStopChallenging

Фамилията M

Техните гени от професионалния състезателен спорт се забелязват от пръв поглед върху машините. Моторите и техническите системи за асистенция на водача също са проектирани за максимална ефективност: за задвижвано от адреналина каране по пътища и, естествено, за максимална ефективност на състезателната писта и в моторните спортове. Разбира се, машините могат да бъдат трансформирани в чистокръвни състезателни мотоциклети само с няколко действия.

+ Прочети още

Нашите M модели

M 1000 RR

Състезател като никой друг. Нашият супер мотоциклет предлага чистокръвна състезателна технология за пол позиция и ексклузивност до най-малкия детайл.

M 1000 R

Life in the fast lane. Нашият Dynamic Roadster със Superbike Power доминира на пътищата и състезателните писти благодарение на своята ефективност.

M 1000 XR

Ненадмината ефективност на дълги разстояния и уверена М доминация. Новият продукт с върховна производителност – очаквай скоро.

Адреналинът като настройка за живот

С BMW Motorrad Motorsport сме представени в състезателни серии в световен мащаб и празнуваме победи по цялото земно кълбо с M RR и RR. Получените по този начин познания пренасяме целенасочено в нашите машини, предназначени за пътя. Така продължаваме да развиваме идеите си за ефективност с новите стандарти и иновативни проекти.

+ Прочети още
Към BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Ефективност за всекидневната

Както при оригинала, така и при общо 1920 елемента на LEGO® Technic на нашите LEGO® Technic M RR е вложена изключителна прецизност и всеки детайл. Така бяха разработени частите и постигнати иновативни решения: най-големият въобще модел мотоциклет на LEGO® Technic бе създаден в мащаб 1:5 спрямо оригинала.

+ Прочети още
Към LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Почувствайте уникалността на M

spinner