Многофункционалният инструмент

Перфектното придружаване

С тези принадлежности твоят F 800 GS се превръща в идеалния мотор за малки бягства от ежедневието. Куфарът Vario и горната кутия се монтират бързо и предлагат място за твоя багаж за пътуване. Ветрозащитният щит с регулиране на височината те защитава по време на пътуването, ако времето се влоши. А да намираш винаги правилния път ти помага ConnectedRide Cradle, в която просто можеш да сложиш смартфона си и да го използваш за навигиране чрез приложението.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
ConnectedRide Cradle

ConnectedRide Cradle служи като държач, за да може по време на пътуването смартфонът да се използва като навигационен уред. С помощта на приложението BMW Motorrad Connected чрез мултиконтролера в зрителното поле могат да бъдат извикани навигационната карта и данни за превозното средство. Държачът позволява употребата на смартфони с различни размери и зарежда смартфона индуктивно или чрез кабел.

Сребристо повдигане на кормилото

Повдигането на кормилото с 15 mm от кован алуминий позволява да бъдеш в отпусната поза и да имаш по-голям контрол на всякакъв терен.

Защита от вятър и атмосферни влияния

Ветрозащитен щит Tour висок, тониран

Тонираното предно стъкло за далечни пътувания е с около 80 mm по-високо и с 30 mm по-широко от стандартния ветрозащитен щит и поради това предлага значително по-добра защита от вятър и атмосферни влияния, както и повече комфорт при пътуване. Устойчивото на надраскване покритие гарантира продължителна прозрачност, а тонирането допълнително подобрява визията на машината.

Регулиращ механизъм за предното стъкло

С регулиращия механизъм за предното стъкло водачът може да променя в две степени позицията на големия ветрозащитен щит и на предното стъкло за далечни пътувания.

Система куфари Vario

Непромокаемите куфари Vario с патентован механизъм за регулиране предлагат променлив обем от 30 – 39 литра отляво и 20 – 29 литра отдясно. Това е особено полезно в градския трафик, тъй като дава възможност и за намаляване на ширината на куфара. Практичните черни куфари Vario са водонепропускливи и са подходящи също за каране офроуд

Също черната, водонепропусклива горна кутия Vario предлага допълнително променлив обем от 25 до 35 литра.

Алуминиева защита на двигателя Enduro сребриста

Здравата и лека Enduro защита за двигателя от алуминий осигурява ефективна защита от удари от камъчета и повреди, особено при каране офроуд.

Предпазна скоба за двигателя сребриста

Сребристата двукомпонентна предпазна скоба за двигателя от благородна стомана предпазва зоната на цилиндъра от повреди, без да ограничава свободата при наклон.

Допълнителни LED фарове

Мощните допълнителни LED фарове осигуряват необходимата видимост дори при условия на влошена видимост.

Динамичен до най-малките детайли

Открий динамичната си страна

BMW F 800 GS в Racingblue metallic е сякаш специално направен за следващото ти откривателско пътуване. Динамичното предложение подчертава с малки, но фини акценти спортната линия на F 800 GS. И визуално, и тактилно, и по отношение на звука, този вариант е подобрен в сравнение с основния модел.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Краен шумозаглушител Sport от титан, черен

Със своя плътен звук черният краен шумозаглушител Sport от титан, карбон и благородна стомана превръща всяко пътуване в спортно преживяване.

Стъпенка за спътника

Стъпенките за спътника с назъбената си повърхност осигуряват оптимална устойчивост дори при грубо профилирани или много замърсени ботуши. Благодарение на изработката от устойчива на корозия лята стомана, стъпенките са неръждаеми. При пътуване без спътник те могат да бъдат сгънати нагоре.

Стъпенка за водача Enduro

По-широките и по-дълги ендуро стъпенки осигуряват повече устойчивост и по-добър контрол върху превозното средство при всякакъв терен.

Оформи своя индивидуален F 800 GS

Имаш още идеи? Избери от богатото специално оборудване и оригиналните аксесоари на BMW Motorrad и създай мотоциклет, който отговаря на собствените ти желания.

Към конфигуратора
spinner