* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW G 310 GS.

Жажда за приключение. Всеки ден.

Бъдете спонтанни, нарушете рутината, превърнете ежедневието в лично изживяване. Приключението е винаги на прага ви – превърнете го в свое с G 310 GS. Помага ви да преминете през градската джунгла, уверено и безгрижно, като ви пренася в околните населени места. Защото с G 310 GS не необходимо приключенията да са големи, за да са незабравими. Важното е да ги изпитвате – всеки ден.

ДИЗАЙНЪТ НА G 310 GS

Изберете своя стил.

BMW G 310 GS е наличен в три вълнуващи цветови варианта: racing red, cosmic black и – като истински акцент – pearl white металик.

  Strato blue metallic

  The colour Strato blue metallic underlines the dynamic flyline and reflects carefree riding pleasure.

  Pearl white металик

  Графичният мотив в синьо и червено, в комбинация с боядисания корпус в pearl white металик, отразява съвършено класическите цветове на BMW Motorsport.

  Cosmic black one

  Черният цвят подчертава безспорната GS визия.

  Типичен GS.

  Безспорен GS. Здрав. Различен. И с типичния си дизайн въплъщава прочутия дух на GS. Оригиналното предпазващо ветрозащитно стъкло и обновената GS ергономичност гарантират удоволствие при каране на всяка повърхност. Със свежите и ефектни цветови варианти ще привличате всеки поглед в градската джунгла. Висококачествените елементи на дизайна подчертават безспорната GS визия, когато тръгнете на приключение.
  + Прочети още

  Едноцилиндров, четиритактов двигател

  19
  инча предно колело
  835
  мм височина на седалката
  180
  мм ход на окачването
  3,33
  л/100 км разход на гориво по WMTC
  Четиритактов, едноцилиндров двигател с водно охлаждане

  Динамична смес.

  Динамична смес.

  Едноцилиндровият двигател е забележителен, тъй като цилиндърът е разположен под ъгъл спрямо задницата и главата на цилиндъра е завъртяна на 180 градуса. Нетрадиционното разположение на двигателя е особено впечатляващо, наред с всичко друго. Поставя центъра на тежестта ниско и близо до предното колело – така ви позволява, карайки G 310 GS, да вземате лесно и точно всеки завой

  Това не е безспорен GS само отвън; вътре също ще откриете опита и качеството на BMW Motorrad. Благодарение на ефективното запалване и вторичната въздушна система G 310 GS отговаря изцяло на строгите стандарти IV. Същевременно специалната конфигурация на двигателя осигурява не само нисък разход, но също мощен и хармоничен контрол дори и при високи обороти. 313 ccm и 25 kW (34 HP) при 9500 RPM гарантират мощ и ускорение.

  + Прочети още

  Основни акценти при G 310 GS

  Анодирана златиста обърната вилка.
  G 310 GS анодирана златиста обърната вилка.
  Ветрозащитно стъкло.
  G 310 GS предпазно ветрозащитно стъкло
  GS „муцуна“.
  G 310 GS, GS „муцуна“
  Елементи на окачването.
  G 310 GS елементи на окачването
  Стандартни гуми с ниска степен на износване.
  G 310 GS серийни гуми
  Златисти спирачни апарати.
  G 310 GS златисти спирачни апарати
  GS ергономичност.
  G 310 GS, GS ергономичност
  Иновативен едноцилиндров, четиритактов двигател
  G 310 GS едноцилиндров, четиритактов двигател

  Лекота и увереност.

  Лекота и увереност.

  Отпускащото каране без напрягане не е проблем, благодарение на типичното за GS положение на седалката. Ръкохватките, степенките и работните елементи са планирани по балансиран начин, така че да са лесни за достигане от мотоциклетисти с всякакъв ръст. А и ходът на окачване 180 mm, стабилната обърната вилка и предното колело 19“ гарантират истинско удоволствие при каране на всяка повърхност. Плътната стоманена рама от мостов тип с решетка помага за стабилността при каране. G 310 GS се управлява лесно и точно през градската джунгла или непознати улици към следващото приключение – всеки ден нещо ново.

  + Прочети още

  Преглед на техническите характеристики.

  Височини на седалката за всеки ръст.

  G 310 GS предлага правилната седалка за всеки тип мотоциклетист и така осигурява отпуснато каране без напрежение. Освен стандартната височина на седалката – точно 835 mm – има налични още две опции като специални аксесоари: по-нисък вариант от 820 mm и по-висока, особено удобно седалка с височина 850 mm.
  Типичната за GS ергономичност.

  При G 310 GS ръкохватките и степенките, както и работните елементи, са планирани по балансиран начин, като така гарантират типичното за GS положение на седалката. Така се осигурява отпусната и лесно повдигаща се позиция за мотоциклетисти с всякакъв ръст – съвършен изглед, прецизно управление.
  Мощна спирачна система и стандартна ABS.

  От 2013 г. няма мотоциклет на BMW без това: стандартна ABS. При G 310 GS при всяко пътешествие системата осигурява сигурни маневри при спиране, заедно с мощните спирачни накладки. При оф-роуд ABS може да се изключи.

  Аксесоари за вашия G 310 GS

  Гледката зад кулисите

  Създаване на чувство.

  Процесът на дизайн в BMW Motorrad.

  В дизайнерския екип на BMW Motorrad работят забележителни характери. Всеки дизайнер има собствен стил и се чувства у дома си в собствената си мотоциклетна сцена. И всеки един от тях добавя своето вдъхновение и страст. След това, тези различни форми се комбинират в дизайнерския процес: те се проявяват във всяко ново създание на BMW Motorrad. Едгар Хейнрич, главен дизайнер в BMW Motorrad, представя дизайнерския екип на BMW Motorrad и процеса на дизайн.

  Прочети още

  Перфектен външен вид, оптимална защита

  Други модели Adventure

  spinner