* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

Всички мотоциклети са оборудвани само съгласно законовите изисквания (напр. светлоотразители по стандарт Euro 4). Илюстрациите на този уебсайт може да се различават.

BMW G 310 GS.

Жажда за приключение. Всеки ден.

Бъдете спонтанни, нарушете рутината, превърнете ежедневието в лично изживяване. Приключението е винаги на прага ви – превърнете го в свое с G 310 GS. Помага ви да преминете през градската джунгла, уверено и безгрижно, като ви пренася в околните населени места. Защото с G 310 GS не необходимо приключенията да са големи, за да са незабравими. Важното е да ги изпитвате – всеки ден.

ДИЗАЙНЪТ НА G 310 GS

Изберете своя стил.

BMW G 310 GS е наличен в три вълнуващи цветови варианта: racing red, cosmic black и – като истински акцент – pearl white металик.

  */-->

  Strato blue metallic

  The colour Strato blue metallic underlines the dynamic flyline and reflects carefree riding pleasure.

  */-->

  Pearl white металик

  Графичният мотив в синьо и червено, в комбинация с боядисания корпус в pearl white металик, отразява съвършено класическите цветове на BMW Motorsport.

  */-->

  Cosmic black one

  Черният цвят подчертава безспорната GS визия.

  Типичен GS.

  Безспорен GS. Здрав. Различен. И с типичния си дизайн въплъщава прочутия дух на GS. Оригиналното предпазващо ветрозащитно стъкло и обновената GS ергономичност гарантират удоволствие при каране на всяка повърхност. Със свежите и ефектни цветови варианти ще привличате всеки поглед в градската джунгла. Висококачествените елементи на дизайна подчертават безспорната GS визия, когато тръгнете на приключение.
  + Прочети още

  Едноцилиндров, четиритактов двигател

  19
  инча предно колело
  835
  мм височина на седалката
  180
  мм ход на окачването
  3,33
  л/100 км разход на гориво по WMTC
  Четиритактов, едноцилиндров двигател с водно охлаждане

  Динамична смес.

  Динамична смес.

  Едноцилиндровият двигател е забележителен, тъй като цилиндърът е разположен под ъгъл спрямо задницата и главата на цилиндъра е завъртяна на 180 градуса. Нетрадиционното разположение на двигателя е особено впечатляващо, наред с всичко друго. Поставя центъра на тежестта ниско и близо до предното колело – така ви позволява, карайки G 310 GS, да вземате лесно и точно всеки завой

  Това не е безспорен GS само отвън; вътре също ще откриете опита и качеството на BMW Motorrad. Благодарение на ефективното запалване и вторичната въздушна система G 310 GS отговаря изцяло на строгите стандарти IV. Същевременно специалната конфигурация на двигателя осигурява не само нисък разход, но също мощен и хармоничен контрол дори и при високи обороти. 313 ccm и 25 kW (34 HP) при 9500 RPM гарантират мощ и ускорение.

  + Прочети още

  Основни акценти при G 310 GS

  Лекота и увереност.

  Лекота и увереност.

  Отпускащото каране без напрягане не е проблем, благодарение на типичното за GS положение на седалката. Ръкохватките, степенките и работните елементи са планирани по балансиран начин, така че да са лесни за достигане от мотоциклетисти с всякакъв ръст. А и ходът на окачване 180 mm, стабилната обърната вилка и предното колело 19“ гарантират истинско удоволствие при каране на всяка повърхност. Плътната стоманена рама от мостов тип с решетка помага за стабилността при каране. G 310 GS се управлява лесно и точно през градската джунгла или непознати улици към следващото приключение – всеки ден нещо ново.

  + Прочети още
  Преглед на техническите характеристики.
  • G 310 GS предлага правилната седалка за всеки тип мотоциклетист и така осигурява отпуснато каране без напрежение. Освен стандартната височина на седалката – точно 835 mm – има налични още две опции като специални аксесоари: по-нисък вариант от 820 mm и по-висока, особено удобно седалка с височина 850 mm.
  • При G 310 GS ръкохватките и степенките, както и работните елементи, са планирани по балансиран начин, като така гарантират типичното за GS положение на седалката. Така се осигурява отпусната и лесно повдигаща се позиция за мотоциклетисти с всякакъв ръст – съвършен изглед, прецизно управление.
  • От 2013 г. няма мотоциклет на BMW без това: стандартна ABS. При G 310 GS при всяко пътешествие системата осигурява сигурни маневри при спиране, заедно с мощните спирачни накладки. При оф-роуд ABS може да се изключи.

  Аксесоари за вашия G 310 GS

  Гледката зад кулисите

  Създаване на чувство.

  Процесът на дизайн в BMW Motorrad.

  В дизайнерския екип на BMW Motorrad работят забележителни характери. Всеки дизайнер има собствен стил и се чувства у дома си в собствената си мотоциклетна сцена. И всеки един от тях добавя своето вдъхновение и страст. След това, тези различни форми се комбинират в дизайнерския процес: те се проявяват във всяко ново създание на BMW Motorrad. Едгар Хейнрич, главен дизайнер в BMW Motorrad, представя дизайнерския екип на BMW Motorrad и процеса на дизайн.

  Прочети още

  Перфектен външен вид, оптимална защита

  Други модели Adventure