Любителят на приключенията

Истинско GS изживяване

Искате всеки ден да откривате отново #SpiritOfGS? Тогава G 310 GS в стил Rallye е правилният избор за вас. Приберете всичко, което ви е необходимо, когато сте на път, в голямата странична чанта. Защото километрите не са проблем, когато Navigator ви посочи най-красивите пътища до целта. Благодарение на повдигането на кормилото можете да стоите по-изправени и да държите случващото се около вас под контрол. Предпазителят за ръце и отопляемите ръкохватки защитават ръцете ви от вятър, атмосферни влияния и студ през цялата година. А защитата на двигателя от алуминий заедно с предпазителите пазят сърцето на машината ви от удари от камъни и увреждания, когато пътят е по-суров.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Голяма странична чанта

Непромокаемата странична чанта в изчистен технически дизайн и с 15-литров обем осигурява достатъчно място за пътнически багаж.

Отопляеми ръкохватки

Отопляемите ръкохватки с три степени на регулиране поддържат ръцете и пръстите ви приятно топли дори и през студените дни.

BMW Motorrad Navigator VI

Скоба за навигационни системи на BMW Motorrad

Скоба за навигационните системи на BMW Motorrad се закрепва към конзолата на волана, в директния обсег на зрителното поле на водача.

 

Навигатор VI

С навигатор VI феновете на пътуванията получават не само това, което са очаквали. Освен перфектното водене по маршрута системата предлага и множество допълнителни функции.

Защита на двигателя

Предпазители за двигателя отляво и отдясно

Предпазителят за двигателя от благородна стомана предпазва зоната на цилиндъра от повреда, без да ограничава свободата за легнало положение.

 

Защита на двигателя от алуминий

Надеждната защита на двигателя от алуминий го предпазва ефективно от удари с камъни и увреждания, като например при стартиране.

Повдигане на кормилото

Повдигането на кормилото с 15 mm осигурява удобна позиция в седнало и изправено положение и чувствително улеснява управлението на мотоциклета при офроуд каране.

Предпазител за ръцете

Здравият предпазител за ръце придава спортен вид на машината и предпазва надеждно ръцете от вятър, атмосферно влияние,
клони и удари от камък.

GS за ежедневни пътувания

Вашият надежден спътник

Завладявате мигновено градската джунгла с вашия G 310 GS в Polar white uni. Независимо дали пътувате към работното си място, фитнеса, или приятели – багажът ви е прибран в топ касата, а вие се разполагате удобно върху седалката. Телефонът ви, поставен удобно в Smartphone Cradle, е винаги пред погледа ви. Черният ветрозащитен щит ви предпазва в бурните дни от насрещен вятър, а основната стойка осигурява стабилна опора за машината ви при товарене, зареждане или паркиране.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Горна кутия Light, 29 литра

Горната кутия Light с обем от 29 литра предлага достатъчно място за шлема ви и е удобна както в ежедневието, така и за по-кратки пътувания извън града.

Ниска седалка

По-ниската с 15 mm седалка улеснява качването и слизането за по-ниските водачи и подобрява контакта със земята.

Основна стойка

Стабилната основна стойка осигурява надеждна опора и предлага предимства при зареждане, товарене и проверка на налягането на гумите.

Ветрозащитен щит Sport, черен

Черният ветрозащитен щит Sport подчертава спортния дизайн и предпазва горната част на тялото в чувствителна степен от натиска на вятъра.

BMW Motorrad Smartphone Cradle

С практичната BMW Motorrad Smartphone Cradle на BMW Motorrad водачът винаги има достъп до смартфона си и може да го използва дори и на път по обичайния си начин.

Създайте своя индивидуален G 310 GS

Дайте свобода на креативността си и конфигурирайте мотоциклет, който отговаря на всички ваши желания.

Към конфигуратора
spinner