R 1300 GS Trophy | R 1300 GS

Към конфигуратора
„ 

Заедно напускаме утъпкания път.

 “

Вашият BMW R 1300 GS Trophy

Тръгнете по свой собствен път

Аз ще ви подкрепя, особено там, където още няма път. Имайте смелостта. Волята. И вярвайте в себе си. Нуждаете се от мотоциклет, който да отговаря на целите ви. Само извън пътя ще стане ясно кой е лидерът тук – за моториста и за мотоциклета. Защото всяко препятствие разкрива истинския характер. Можете да разчитате, че никога няма да ви разочаровам. Това е #SpiritOfGS. И това е моето обещание, вашият R 1300 GS Trophy.

+ Прочети още

Акценти за истинските авантюристи

Прекосявате пясъци, изкачвате хълмове, минавате през вода: Това облекло е създадено специално за вас. От радиаторната решетка до високата седалка за водача – всичко тук е проектирано така, че да предостави на вас и вашия мотоциклет възможно най-добрия офроуд потенциал, за да можете да се концентрирате изцяло върху предизвикателствата.

+ Прочети още
Напред по терена: фронтът
Предната част на R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad
Офроуд екстра: Спортно окачване
Спортното окачване на R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad
Дизайнът: GS Trophy
Надписът „GS Trophy“ на R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad
Сам и спортен на пътя: в едноместен вариант
Едноместният вариант на R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad
Задължителното оборудване за офроуд: Пакетът Enduro Pro
Пакетът Enduro Pro за R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad
Добре оборудвани: с радиаторни решетки
Радиаторната решетка на R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad
Леки и спортни: Стоманените джанти Enduro
Стоманените джанти Enduro на R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad
Изключителна здравина: лостът на ръчната спирачка
Лостът на ръчната спирачка на R 1300 GS Trophy от BMW Motorrad

Израствате с всяко предизвикателство

Израствате с всяко предизвикателство

Всяко препятствие е повод за радост. Опционалният пакет Enduro Pro ви оборудва с всичко необходимо за едно страхотно офроуд изживяване. Стандартната защита от пръски на задното колело също впечатляващо намалява собственото си замърсяване: Въздушният поток, който се създава по време на движение, осигурява изхвърлянето на частиците мръсотия. Ръкохватките Sport, ветрозащитният щит Sport и опората за пътника Sport допълват оборудването на GS Trophy.

+ Прочети още

Запазете увереност във всеки един момент

Запазете увереност във всеки един момент

Извън пътя не можете да контролирате препятствията, които идват срещу вас. Но все пак имате пълен контрол над мотоциклета – за да останете уверени във всяка ситуация. Освен всичко друго, това се дължи на концентрираната маса на мотоциклета като превозно средство, съчетана с ниското му собствено тегло. Лесното управление и оптималната свобода на движение се дължат и на плоската рампа на резервоара и късата задна част. Впечатляващата стабилност при шофиране се дължи отчасти на уникалния BMW EVO Telelever. Концептуалното разделение на седалката, наред с други неща, обяснява сериозните ергономични разлики. Тук всичко си е на мястото и всичко работи.

+ Прочети още

Факти за любителите на офроуда

107
kW (145 к.с.) при 7750 об./мин
149
Nm макс. въртящ момент при 6500 об./мин
1.300
ccm работен обем
20
mm повече ход на окачването с опционалното спортно окачване
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане

Просто следвайте инстинкта си

Каквото и да си наумите, можете да го постигнете с правилния стремеж. Боксерният двигател с мощност 145 к.с. ви дава всичко, което може да си пожелаете. Стабилността и лесното управление на двигателя ще оцените особено при офроуд. Технологията ShiftCam осигурява приятна култура на движение и плавност дори в по-ниския диапазон на скоростта. С работен обем от 1300 ccm никой не може да ви заблуди в бързината, особено на пресечен терен. Вие разчитате на висока мощност, максимален контрол и уникална стабилност.

+ Прочети още

Ето как звучи следващото ви приключение

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една допълнителна година гаранция. 

От този момент, при покупката на мотоциклет получавате още една година спокойствие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научете повече

Дизайн за авантюристи

Готов за всеки терен

Готов, когато и ВИЕ сте готови. Във вариант GS Trophy вашият мотоциклет вече е визуално подготвен за амбициозни офроуд условия. Типичните цветове и изразителните ленти подчертават приключенския му характер.

GS Trophy

В Racingblue metallic с червени и бели ленти изразителните надписи и задната рама с бяло металическо матово покритие този GS мотоциклет провокира желанието ви за спортни офроуд условия.  Издръжливите колела с кръстосани спици се предлагат с черни или като опция – със златисти джанти. 

Бъдете смели 

Разширете зоната си на комфорт. Плоската рампа на резервоара и късата задна част ви дават оптимална свобода на движение. Предлаганите като опция големи протектори за рамата осигуряват защита дори при амбициозно използване на комплект ботуши. Високата седалка за водача с височина 870 mm в комбинация със седалка Sport за пътника предлага външния вид и ергономичността на седалка Rallye, а в комбинация с покривалото на седалката, стигащо до капака на резервоара, представлява една перфектна функционална цялост. Концептуалното разделение на седалката позволява висока степен на ергономичност чрез интегрирано регулиране на наклона на седалката на водача.

+ Прочети още

За по-високи изисквания  

Искате да стигнете по-високо? Не позволявайте нищо да ви спре. Персонализирайте своя GS Trophy с широката гама от допълнителни опции и оригинални аксесоари от BMW Motorrad. Или изберете този предварително оборудван офроуд шампион с всичко, от което наистина се нуждаете.

+ Прочети още

Първенецът на пътя

С този вариант на оборудване сте готови за своя личен GS Trophy. По желание всяко пътуване може да стане още по-динамично, по-безопасно и по-комфортно с динамичния пакет, полуактивното окачване DSA и режимите на шофиране Pro. Многобройните офроуд части ви правят ненадминати на всякакъв терен. Запознайте се подробно с оборудването или конфигурирайте свой собствен вариант

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Динамичен пакет

С динамичния пакет можете да се възползвате в пълна степен от спортния потенциал. Благодарение на асистента за смяна на предавките Gearshift Assistant Pro и режима на шофиране Driving Modes Pro всяко шофиране се превръща в динамично събитие с индивидуални възможности за настройка. Спортната спирачка и електронното DSA окачване осигуряват оптимално управление и безопасност.

Офроуд части

Пакетът Enduro Pro 

Пакетът Enduro Pro включва множество компоненти, които последователно подготвят GS за офроуд употреба. Предпазната скоба на двигателя, защитата на ходовата част и защитата на рамата предотвратяват повреди. Компоненти, като повдигане на кормилото, регулируеми скоростни и спирачни лостове или регулируеми по височина стъпенки за краката на водача, улесняват управлението на мотоциклета в пресечен терен.

Удължен протектор за ръцете

Удълженият протектор за ръцете подобрява защитата на ръцете и предмишниците срещу вятър и атмосферни влияния. Това прави пътуването не само по-удобно, но и по-безопасно поради по-малкото смущаващи въздействия.

Гуми за всякакъв терен

Гумите за всякакъв терен са правилният избор при амбициозни офроуд условия. Грайферните гуми с груб протектор осигуряват впечатляващо офроуд изживяване, особено в комбинация с опционалния режим на каране Enduro Pro. По този начин вашият мотоциклет ще се справи безпогрешно дори и с трудни терени.

Стоманените джанти Enduro

Стоманените джанти Enduro са особено леки и предлагат по-голяма проходимост в сравнение със стандартните колела. Те имат предимство с теглото си от 1,8 kg и предлагат спортен външен вид. Джантите първо са отляти, а след това са ковани. Висококачествената им повърхност е гравирана с марката BMW Motorrad.

Нисък ветрозащитен щит Sport

Ниският ветрозащитен щит подсилва спортния ендуро вид и осигурява добра видимост. Едновременно с това той подобрява въздушната обтекаемост.

Плоча за багаж

Багажът може да бъде закрепен здраво към плочата за багаж, изработена от устойчива на удари пластмаса. Плочата използва връзката на седалката на пътника и е лесна за закрепване. В комбинация с куфарите Vario се създава широка и равна товарна площ. Полезният товар е 5 kg, а с прикрепения отстрани багаж може да се добавят още 20 kg.

Headlight Pro

Светлините Headlight Pro впечатляват с подобрена видимост и привлекателен външен вид. Дневните светлини, дългите светлини и светлините за завой са с LED матрица. Разполагате с модерни функции за осветяване на пътя. По този начин пътят може да бъде оптимално осветен в зависимост от пътната обстановка.

Интелигентно спешно повикване

Интелигентно спешно повикване

При злополука, системата за интелигентно спешно повикване се свързва автоматично с колцентъра на BMW, за да се активират възможно най-бързо действията на спасителните екипи. При това спешно повикване се изпраща позицията на превозното средство и при възможност се осъществява гласова връзка с лицето, участващо в злополуката. Системата може да се задейства и ръчно, например за да помогнете на други участници в движението.

 

Teleservice 
С услугата Teleservice мотоциклетът поддържа връзка с мобилната телефонна мрежа чрез вградена SIM карта. Наред с другото, това гарантира функционалността на интелигентното спешно повикване. Освен това директният контакт с BMW позволява удобни сервизни функции

Висока комфортна седалка за водача

Комфортната седалка за водача позволява на по-високите шофьори да пътуват комфортно дори при по-дълги пътувания. При офроуд пътувания по-високата седалка може да подобри стабилността. Регулирането на наклона на седалката също подпомага оптималната позиция на седене.

Вградена опция за навигационен уред и ConnectedRide Navigator

ConnectedRide Navigator 

С BMW ConnectedRide Navigator всички пътувания и планирания са винаги на разположение. Планираните маршрути и записите могат да се синхронизират с приложението BMW Motorrad BMW Motorrad чрез BMW ID. Големият 5,5-инчов сензорен дисплей се вижда добре и при директна слънчева светлина. Управлението е интуитивно чрез мултиконтролера. 

Подготовката за навигация със стойка и поставка Mount Cradle на закрепването на кормилото служи за сигурно закрепване на BMW навигатора в зоната на видимост на водача. 

Оборудван за всички изисквания

Още акценти за вас

spinner