Навигация от следващо поколение

Типичен дизайн на BMW

Всичко е като излято от един калъп: от графичното оформление до взаимодействието с потребителя. Хардуерът и софтуерът пасват перфектно към света на управлението на BMW Motorrad. Интуитивният дизайн на екрана позволява лесно управление по всяко време.

Хардуер за употреба в трудни условия

Хардуерът е бил конструиран в съответствие с изискванията на водачите на мотоциклети, също и за употреба в най-трудни условия. Той издържа на прах, тежки разтърсвания, леден студ и изключителна горещина, и може да се почиства с уред за почистване под високо налягане. Затова той дори има получен сертификат IP69.

Всичко е на екрана

5,5-инчовият сензорен екран осигурява оптимална четливост дори при слънчева светлина. TFT дисплеят и ConnectedRide Navigator работят перфектно заедно. След като Navigator бъде свързан, елементите телефон, навигация и мултимедия на TFT дисплея стават сиви.

Всичко перфектно свързано в мрежа

Всичко перфектно свързано в мрежа

Независимо дали продуктите ConnectedRide или твоят смартфон: ConnectedRide Navigator свързва всички устройства и мултимедийни приложения в един уред. Така например, при активна връзка между мотоциклета и Navigator, навигационната функция, телефонната връзка и мултимедията стават сиви на TFT дисплея на мотоциклета и се показват ясно на дисплея на ConnectedRide Navigator. Освен това лесно можеш да синхронизираш планирането на маршрута си от приложението BMW Motorrad Connected с ConnectedRide Navigator благодарение на BMW ID и интеграцията с BMW Motorrad Cloud.

С подготовката за навигация, предлагана като допълнително оборудване за новите модели или като допълнително съоръжаване, ConnectedRide Navigator свързва и много по-стари мотоциклети BMW, произведени от 2014 г. насам, с улиците на света. Просто щракнете, фиксирайте и използвайте предимствата на ConnectedRide Navigator.

+ Прочети още

Целият свят в ръцете ти

Целият свят в ръцете ти

По време на пътуване функциите на ConnectedRide Navigator се управляват лесно и сигурно чрез мултиконтролера. Например, за да използваш смартфона си и да телефонираш или да слушаш музика чрез приложението за стрийминг, просто се придвижваш през интуитивния потребителски интерфейс с помощта на левия си палец. Силата на звука на всички други крайни устройства, които бъдат свързани чрез Bluetooth, може допълнително да бъде регулирана.

+ Прочети още

Звездният час на навигацията

Целият свят в един уред. С ConnectedRide Navigator можете да планирате любимите си маршрути, да ги качвате или изтегляте и да ги управлявате. С My Rides можеш да оцениш скоростта, интензивността на спиране, ускорение и наклон на всички записани пътувания. Информацията за трафика се актуализира в реално време, ако свържеш ConnectedRide Navigator с хотспот или използваш собствена SIM карта. Как ще стартираш следващото си преживяване?

+ Прочети още

Технически данни

Оборудване
  • Дисплей: 5,5-инчов TFT дисплей с яркост 800 нита
  • Мощност на батерията: 3000 mAh, бързо зареждане с USB C до 2,4 V
  • Клас на защита: сертифициран за IP69
  • SIM карта: микро SIM, съвместима с 4G/LTE
  • Връзки: за всички външни крайни устройства, стандартни GPS антени, Wi-Fi антени
Съвместимост
  • Възможност за зареждане и предаване на данни: USB-C конектор и кабел
  • Взаимозаменяемост: почти всички произведени от 2014 г. насам модели на BMW Motorrad с мултиконтролер и допълнително оборудване за подготовка за навигационния уред могат да се използват в ConnectedRide Navigator и да се управляват чрез мултиконтролера. Моделите Tourer R 1200 RT, R 1250 RT, K 1600 GT, K 1600 GTL, K 1600 B и K 1600 Grand America са изключени.
Актуализации

Вече освен маршрути можеш да импортираш в твоя ConnectedRide Navigator и писти. Друго ново: подобрено управление на енергията и стабилизиране на системата. Наличните актуализации се показват автоматично при активна интернет връзка, напр. чрез мобилна мрежа или Wi-Fi. Просто стартирай изтеглянето и инсталирай актуализацията в твоя Navigator. Така твоето устройство ще остане винаги актуално и ще можеш директно да използваш най-новите функции.

Ръководство

Кратко ръководство за ConnectedRide Navigator
PDF   |   408.03 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

Най-бързият ти път до ConnectedRide Navigator

Просто включи ConnectedRide Navigator в списъка си със запитвания и го вземи удобно от най-близкия партньор на BMW Motorrad.

Поръчай сега

Имаш още въпроси относно BMW Motorrad ConnectedRide Navigator? Тогава виж нашия портал за най-често задавани въпроси (FAQ).

Повече по темата „Свързано пътуване“

spinner