Приложение BMW Motorrad Connected

Приложение BMW Motorrad Connected

При това приложението BMW Motorrad Connected е централният свързващ елемент за всички продукти BMW Motorrad ConnectedRide. Първоначално свързваш всеки продукт от семейството ConnectedRide с Connectivity хъб на приложението чрез Bluetooth. И вече имаш бърз и лесен достъп до функции, като навигация, информация за превозното средство и други специфични за продукта функции.

+ Прочети още

Обширни възможности

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity ти дава възможност да използваш обичайните функции на смартфона, като телефонна връзка, музика и навигация, на осигуряващия добра видимост TFT дисплей на мотоциклета. Посредством Bluetooth то свързва помежду им мотоциклета, смартфона и каската, така че да можеш да управляваш функциите чрез мултиконтролера на кормилото. Така при продължителни пътувания имаш винаги на разположение подходящата музика, оставаш в контакт с приятелите си и никога не изпускаш от поглед целта си.

+ Прочети още

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Независимо дали отиваш с мотоциклета си на работа, на кафе, или на тренировка – Connected Rider Gear съпътства твоя дигитален начин на живот. Якето Tokyo Connect GTX с активното осветление на гърба и ръкавите те прави забележим и освен това предлага много други акценти. Подобно на Head-up дисплей ConnectedRide Smartglasses прожектират информация, свързана с шофирането, както и инструкции за навигация директно в твоето зрително поле, когато пожелаеш.

+ Прочети още

Принадлежности за BMW Motorrad Connected

Принадлежности за BMW Motorrad Connected

Към продуктите на BMW Motorrad ConnectedRide спадат и нашите интелигентни принадлежности за твоя мотоциклет, които ще са ти от помощ при твоите пътувания. Преди всичко ConnectedRide Navigator, който е нещо много повече от навигационно устройство. Чрез своя интуитивен интерфейс той свързва много продукти ConnectedRide, както и твоя смартфон един с друг и така се превръща в център за телефонна връзка, стрийминг и навигация. Или можеш да използваш мобилния си телефон като навигационен уред и в такъв случай BMW Motorrad ConnectedRide Cradle е точно за теб.

+ Прочети още

Нашите продукти Connected Ride

Яке Tokyo Connect GTX
Перфектната комбинация от стил, функционалност и защита – и интелигентни функции.
ConnectedRide Smartglasses
Smartglasses са твоят Head-up дисплей за мотоциклет с цялата информация, свързана с шофирането.
ConnectedRide Navigator
Навигационният уред от най-ново поколение за твоя мотоциклет от BMW.
ConnectedRide Com U1
Независима от каската комуникационна система за лична и публична комуникация.
ConnectedRide Cradle
Интелигентен държач за твоя смартфон за навигация с приложението Connected.
spinner

Имате още въпроси относно BMW Motorrad ConnectedRide? Вижте тогава нашия портал за най-често задавани въпроси (FAQ).

spinner