Приложение BMW Motorrad Connected

Приложение BMW Motorrad Connected

При това приложението BMW Motorrad Connected е централният свързващ елемент за всички продукти BMW Motorrad ConnectedRide. Първоначално всеки продукт от семейството ConnectedRide се сдвоява с Connectivity хъба на приложението. Това вече ви дава бърз и лесен достъп до такива функции, като навигация, информация за превозното средство и други характерни за продукта функции.

+ Прочети още

Обширни възможности

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity ви дава възможност да използвате обичайните функции на вашия смартфон, като телефонна връзка, музика и навигация, на осигуряващия добра видимост TFT дисплей на вашия мотоциклет. Посредством Bluetooth то свързва помежду им мотоциклета, смартфона и каската, така че да можете да управлявате функциите чрез мултиконтролера на кормилото. Така при продължителни пътувания имате винаги на разположение подходящата музика, оставате в контакт с приятелите си и никога не изпускате от поглед целта си.

+ Прочети още

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Независимо дали отиваш с мотоциклета си на работа, на кафе, или на тренировка – Connected Rider Gear съпътства твоя дигитален начин на живот. Якето Tokyo Connect GTX с активното осветление на гърба и ръкавите те прави забележим и освен това предлага много други акценти. Подобно на Head-up дисплей ConnectedRide Smartglasses прожектират информация, свързана с шофирането, както и инструкции за навигация директно в твоето зрително поле, когато пожелаеш.

+ Прочети още

Принадлежности за BMW Motorrad Connected

Принадлежности за BMW Motorrad Connected

Ако сте на път с мотоциклета си, а не искате да се откажете от смартфона си, BMW Motorrad ConnectedRide Cradle е точно за Вас. Просто сдвоявате смартфона чрез приложението BMW Motorrad Connected, поставяте го в държача и готово. Управлението става сигурно и удобно чрез мултиконтролера на кормилото. А със системата ConnectedRide Com U1 ние разполагаме с интелигентно решение за всички, които искат да се забавляват със своите спътници по време на пътуването.

+ Прочети още

Имате още въпроси относно BMW Motorrad ConnectedRide? Вижте тогава нашия портал за най-често задавани въпроси (FAQ).

spinner