Приложение BMW Motorrad Connected

Приложение BMW Motorrad Connected

При това приложението BMW Motorrad Connected е централният свързващ елемент за всички продукти BMW Motorrad ConnectedRide. Първоначално всеки продукт от семейството ConnectedRide се сдвоява с Connectivity хъба на приложението. Това вече ви дава бърз и лесен достъп до такива функции, като навигация, информация за превозното средство и други характерни за продукта функции.

+ Прочети още

Обширни възможности

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity ви дава възможност да използвате обичайните функции на вашия смартфон, като телефонна връзка, музика и навигация, на осигуряващия добра видимост TFT дисплей на вашия мотоциклет. Посредством Bluetooth то свързва помежду им мотоциклета, смартфона и каската, така че да можете да управлявате функциите чрез мултиконтролера на кормилото. Така при продължителни пътувания имате винаги на разположение подходящата музика, оставате в контакт с приятелите си и никога не изпускате от поглед целта си.

+ Прочети още

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Якето Tokyo Connect GTX е първият предмет облекло от нашата колекция BMW Motorrad Connected Rider Gear. Независимо дали отивате с мотоциклета си на работа, в кафене или да спортувате, якето ви предлага ново ниво на безопасност и комфорт. Чрез приложението BMW Motorrad Connected вие не само управлявате активираното осветление на гърба и раменете, което ви прави добре видими в уличното движение, но и задавате любима функция на интегрирания в ръкава сензорен панел.

+ Прочети още

Принадлежности за BMW Motorrad Connected

Принадлежности за BMW Motorrad Connected

Ако обичате да тръгвате спонтанно на път с вашия мотоциклет през почивните дни и искате да използвате смартфона си за навигация, BMW Motorrad ConnectedRide Cradle е точно за вас. Просто сдвоявате смартфона чрез приложението BMW Motorrad Connected, поставяте го в държача и готово. Управлението става сигурно и удобно чрез мултиконтролера на кормилото. Така ще изпитате още по-голямо удоволствие от карането и ще можете да се радвате и на други свързани в мрежа принадлежности в бъдеще.

+ Прочети още

Имате още въпроси относно BMW Motorrad ConnectedRide? Вижте тогава нашия портал за най-често задавани въпроси (FAQ).

spinner