Навигация

Целта е винаги в ума

Целта е винаги в ума

Приложението BMW Motorrad Connected със своето планиране на маршрут, насочване към целта и други функции е перфектно за навигация на мотоциклета: опциите „криволичещ маршрут“ за особено разнообразен Tour или „ефективен маршрут“ за електрически превозни средства са само две от многото обмислени възможности за приложение. Така например могат да бъдат записани и пътувания без насочване към целта, които да бъдат анализирани по-късно.

+ Прочети още

На 6,5-инчовия TFT дисплей навигация със стрелки Turn by Turn ще Ви насочва към целта. Предстоящи маневри като завиване или движение в кръстовища се показват заедно с препоръка за пътната лента, Lane Guidance.

10,25-инчовият TFT цветен дисплей ще открие нови светове пред Вас. Не само във връзка с четимост, подредба на менюта и концепция за обслужване. Неговият режим на цял екран предлага пълноценен интерактивен режим на карта. А в режим на разделен екран Вие ще виждате едновременно множество функции, които можете да управлявате интуитивно чрез мултиконтролера.

+ Прочети още

Телефонни разговори и мултимедия

Толкова достъпни, колкото искате да бъдете

Толкова достъпни, колкото искате да бъдете

Да бъдеш мобилен означава да достигаш другите – и сам да бъдеш достъпен. А именно – BMW Motorrad Connectivity. В комбинация с каска с BMW комуникационна система можете да разговаряте по телефона по време на движение, както го правите обичайно. На TFT дисплея виждате както Вашите контакти от адресния списък във Вашия смартфон, така и входящите повиквания. А чрез мултиконтролера можете да управлявате всички функции, без да се налага да вдигате ръцете си от кормилото.

+ Прочети още

Всеки метър: Вашият саундтрак

Всеки метър: Вашият саундтрак

Вие определяте ритъма на пътуването си: Заредете Вашия плейлист на TFT дисплея и управлявайте любимата си музика много лесно. В комбинация с комуникационните системи като например Kom V3 или ConnectedRide Com U1 ще можете да се наслаждавате на Вашите песни и в каската и дори по двама.

+ Прочети още

Как функционира

Приложение BMW Motorrad Connected

Приложение BMW Motorrad Connected

С нашето безплатно приложение Вие можете да пренесете смартфона си директно в кокпита на Вашия мотоциклет чрез Bluetooth. Така навигацията, адресният списък или дори музиката са точно пред очите Ви по време на пътуването, а освен това можете да осъществявате достъп и до други функции, като например данни на превозното средство. Накратко: С приложението BMW Motorrad Connected превръщате смартфона си в инструмент за мотоциклет.

+ Прочети още

Просто и лесно обяснено

Просто и лесно обяснено

От видеоклиповете по-долу ще научите как се инсталира и използва BMW Motorrad Connectivity.

+ Прочети още

Имате още въпроси относно BMW Motorrad Connectivity? В този случай посетете нашия Портал за ЧЗВ.

Към Connectivity Self Service Portal

Повече по темата „Свързано пътуване“

spinner