Навигация на базата на смартфон: води пътя.

Навигация на базата на смартфон: води пътя.

Използването на допълнителния аксесоар Connectivity заедно с приложението BMW Motorrad Connected прави ежедневната навигация още по-лесна – използвайки връзката между смартфона и превозното средство, вие получавате ясни и надеждни упътвания към дестинацията си с помощта на стрелките за завоите на TFT- дисплея. Дори в градски условия новият дисплей със стрелки е интуитивен и целесъобразен. Когато няма мобилна мрежа, за навигация могат да се използват и офлайн картите. За предизвикателни пътувания можете да използвате изпитания и тестван BMW Motorrad Navigator, който, разбира се, е съвместим с TFT дисплея.

+ Прочети още

Видеоклип „Как да“: навигация

Провеждането на телефонни разговори е лесно дори по време на каране.

Провеждането на телефонни разговори е лесно дори по време на каране.

Комбинацията от каската с комуникационната система BMW Motorrad и допълнителния аксесоар Connectivity ви позволява да провеждате телефонни разговори по време на пътуването. Мотоциклетистът има пълен достъп до списъка с контакти на смартфона си чрез TFT дисплея и може да избира и позвънява на контакти чрез мултиконтролера. Входящите обаждания също се показват на дисплея и могат да бъдат приети или отхвърлени само с едно движение. Информацията, свързана с карането, като например скорост и предавка, се вижда на дисплея по всяко време, благодарение на уникалната концепция за визуален дисплей на BMW Motorrad.

+ Прочети още

Видеоклип „Как да“: телефонни обаждания

Connectivity дава възможност на мотоциклетистите да се съсредоточат върху това, което е наистина важно: улиците, които чакат да бъдат открити. “

Мултимедия: спокойно каране с правилната песен.

Мултимедия: спокойно каране с правилната песен.

Можете лесно да пускате музиката, записана на смартфона ви, на TFT дисплея с помощта на допълнителния аксесоар Connectivity. Свързването на каската ви с комуникационната система на BMW Motorrad ви гарантира перфектен звук. Ако не ви харесва определена песен, имате директен достъп до функциите за прескачане напред/назад.  С комуникационната система на BMW Motorrad можете лесно да регулирате силата на звука, а също и функцията за заглушаване на звука, чрез мултиконтролера. За да може всеки мотоциклетист да има контрол върху саундтрака си по пътя.

+ Прочети още

Приложението BMW Motorrad Connected: Лесно планиране на маршрута и лесна навигация.

Приложението BMW Motorrad Connected: Лесно планиране на маршрута и лесна навигация.

С приложението BMW Motorrad Connected получавате повече от всяко едно пътуване, а също така и от смартфона си.

Без значение дали става въпрос за планиране на маршрут, за навигация или за информация за пътуването: благодарение на управлението от кормилото разполагате с най-точната информация и пътувате безопасно.

Удобното планиране на маршрути ви дава възможност да съставяте желаните пътувания с помощта на междинни точки. Също така в приложението BMW Motorrad Connected можете да импортирате маршрути като файлове в GPX формат. С опцията за маршрути със завои откривате нови отсечки за още по-интензивно удоволствие от карането. Можете да изтегляте картите безплатно за използване офлайн.

Навигацията ви дава точно това, което ви отвежда напред с вашия мотоциклет: Получавате изключително точни указания за завоите чрез навигация със стрелки или гласови команди, прецизно водене към целта, както и актуална информация за движението. Да не пропуснем и указанията за ограниченията на скоростта, както и търсенето на различни обекти. Приложението ви предоставя също така и актуална информация за времето.

+ Прочети още

Цялата информация за пътуването ви с един поглед.

Цялата информация за пътуването ви с един поглед.

За идеалното пътуване важи следната максима: един път не е достатъчно. Ето защо можете да записвате маршрутите и данните за мотоциклета, за да ги използвате отново, както и да анализирате стойности като накланяне, обороти или ускорение. Можете да експортирате маршрутите си като GPX файлове и да споделяте снимки и информация в социалните медии или Rever още докато сте на път. Практичните данни за изминатите километри, количеството гориво в резервоара и разстоянието, което можете да изминете, налягането на гумите и сервизите в близост завършват предложението ни. Но това е само началото. Продължаваме да развиваме приложението – за още повече удобство и удоволствие от карането.

+ Прочети още

Видеоклип „Как да“: сдвояване

Индивидуални като мотоциклетистите: дизайните на TFT екрана.

Характерът на мотоциклета е специален. За да се подчертае това, съществуват различни дизайни за сегментите на превозното средство.  

+ Прочети още

Налично за посочените мотоциклети

Connectivity
PDF   |   2.38 MB   |   Английски
spinner