Навигация на базата на смартфон: води пътя.

Навигация на базата на смартфон: води пътя.

Използването на допълнителния аксесоар Connectivity заедно с приложението BMW Motorrad Connected прави ежедневната навигация още по-лесна – използвайки връзката между смартфона и превозното средство, вие получавате ясни и надеждни упътвания към дестинацията си с помощта на стрелките за завоите на TFT- дисплея. Дори в градски условия новият дисплей със стрелки е интуитивен и целесъобразен. Когато няма мобилна мрежа, за навигация могат да се използват и офлайн картите. За предизвикателни пътувания можете да използвате изпитания и тестван BMW Motorrad Navigator, който, разбира се, е съвместим с TFT дисплея.

+ Прочети още

Видеоклип „Как да“: навигация

Провеждането на телефонни разговори е лесно дори по време на каране.

Провеждането на телефонни разговори е лесно дори по време на каране.

Комбинацията от каската с комуникационната система BMW Motorrad и допълнителния аксесоар Connectivity ви позволява да провеждате телефонни разговори по време на пътуването. Мотоциклетистът има пълен достъп до списъка с контакти на смартфона си чрез TFT дисплея и може да избира и позвънява на контакти чрез мултиконтролера. Входящите обаждания също се показват на дисплея и могат да бъдат приети или отхвърлени само с едно движение. Информацията, свързана с карането, като например скорост и предавка, се вижда на дисплея по всяко време, благодарение на уникалната концепция за визуален дисплей на BMW Motorrad.

+ Прочети още

Видеоклип „Как да“: телефонни обаждания

Connectivity дава възможност на мотоциклетистите да се съсредоточат върху това, което е наистина важно: улиците, които чакат да бъдат открити.

Мултимедия: спокойно каране с правилната песен.

Мултимедия: спокойно каране с правилната песен.

Можете лесно да пускате музиката, записана на смартфона ви, на TFT дисплея с помощта на допълнителния аксесоар Connectivity. Свързването на каската ви с комуникационната система на BMW Motorrad ви гарантира перфектен звук. Ако не ви харесва определена песен, имате директен достъп до функциите за прескачане напред/назад.  С комуникационната система на BMW Motorrad можете лесно да регулирате силата на звука, а също и функцията за заглушаване на звука, чрез мултиконтролера. За да може всеки мотоциклетист да има контрол върху саундтрака си по пътя.

+ Прочети още

Приложение BMW Motorrad Connected: допълнителна информация за превозното средство и още.

Приложение BMW Motorrad Connected: допълнителна информация за превозното средство и още.

С безплатното приложение BMW Motorrad Connected има още повече възможности за свързване: навигацията, базирана на смартфона, ви упътва бързо до желаната дестинация с иновативните стрелки за завоите на TFT дисплея. Нещо повече, важна информация като статистика за карането може да се види чрез приложението BMW Motorrad Connected. Освен това маршрутите могат да бъдат записани към тях да се добавят изображения. Така че можете да имате дигитални спомени от всяко пътуване. Функцията „First Mile“ запазва мястото, където е паркиран вашия мотоциклет, така че да можете лесно да го намерите. С приложението BMW Motorrad Connected можете и да споделяте всичките си обиколки в Rever с приятелите си. След като стартира, приложението BMW Motorrad Connected може да бъде инсталирано от магазините за приложения на Google и на Apple.

+ Прочети още

Видеоклип „Как да“: сдвояване

Индивидуални като мотоциклетистите: дизайните на TFT екрана.

Характерът на мотоциклета е специален. За да се подчертае това, съществуват различни дизайни за сегментите на превозното средство.  

+ Прочети още

Налично за посочените мотоциклети

spinner