BMW Motorrad ConnectedRide Cradle се закрепва лесно към подготовката за навигация на мотоциклета ви. Чрез индивидуално регулируемите рамене е съвместим с най-разпространените модели смартфони. След като приложението BMW Motorrad Connected веднъж е било свързано чрез Bluetooth, поставете смартфона си в поставката и управлявайте удобно функциите на приложението чрез мултиконтролера на кормилото. А докато пътувате, смартфонът ви се зарежда индуктивно през BMW Motorrad ConnectedRide Cradle – или като алтернатива чрез USB-C кабел.

+ Прочети още

Приложението BMW Motorrad Connected

Приложението BMW Motorrad Connected

Приложението BMW Motorrad Connected е ключът към BMW Motorrad ConnectedRide Cradle. След като веднъж е свързано чрез Connectivity Hub на приложението, може да използвате всичките функции чрез мултиконтролера. Чрез цялостен изглед на картата или изглед със стрелка навигацията ви води по най-добрия път до целта ви, а след това продължавате да имате достъп до отсечката. Разделът „Информация за мотоциклета“ (Bike Info) предоставя най-важните данни за превозното средство, като напр. налягане на гумите, ниво на горивото и пробег.

+ Прочети още
Обхват на доставката
  • ConnectedRide Cradle
  • Кратко ръководство
  • QR код за подробно ръководство
Съвместими модели

BMW Motorrad ConnectedRide Cradle е подходяща за всички превозни средства с допълнителното оборудване 272 (Подготовка за навигация) или с възможност за последващо оборудване с подготовка за навигация. Поставката не е съвместима с 4-бутонната Mount Cradle на Navigator.

Съвместими смартфони

Обикновено всички смартфони с минимален размер 130,1 x 65,5 x 6,9 мм и максимален размер 162,5 x 78,1 x 8,8 мм са съвместими.

Допълнителна информация
  • За да е възможно управлението на приложението чрез мултиконтролера на кормилото на превозното средство, е необходима Bluetooth Low Energy връзка. Сдвояването се извършва в Connectivity Hub в приложението BMW Motorrad Connected и е необходимо само при първоначалното настройване. При следващото пътуване устройствата автоматично се свързват при включване.
  • За да стои сигурно смартфонът ви в BMW Motorrad ConnectedRide Cradle, в зависимост от модела може да е необходимо да свалите калъфа.
  • Смартфоните трябва да разполагат минимум с Bluetooth Low Energy във Version 4.2, за да отговарят на изискванията за безопасност (LE Secure Connections) на връзката. Затова смартфони с по-стари версии на Bluetooth не се поддържат.

В готовност по всяко време

Филм в YouTube за ConnectedRide Cradle.

Когато използвате BMW Motorrad ConnectedRide Cradle за първи път, приложението BMW Motorrad Connected ви помага при първоначалното регулиране. Как функционира взаимодействието между TFT дисплея, мултиконтролера, поставката и приложението, ще ви покажем в нашите видеоклипове „Как да“ в YouTube.

+ Прочети още
Към плейлист в Youtube external-link-arrow-slim

Имате още въпроси относно BMW Motorrad ConnectedRide Cradle? В този случай посетете нашия Портал за ЧЗВ.

Свържете се с мотоциклета си

Вземете своя ConnectedRide Cradle

Просто създайте ConnectedRide Cradle в списъка си със запитвания и използвайте многофункционалния държач удобно от своя партньор на BMW Motorrad.

Поръчайте сега

Повече по темата „Свързано пътуване“

spinner