Благодарение на своя универсален дизайн системата може да се закрепва лесно на повечето каски BMW Motorrad. А лесно монтиращите се високоговорители предлагат не само високо ниво на комфорт при носене, но и висококачествено звуково изживяване в HD качество.

Лесното при носене на ръкавици управление се осъществява съвсем интуитивно чрез четири клавиша на ConnectedRide Com U1 или, като алтернатива, чрез системното приложение Com U1. С „Hey Sena“ можете допълнително да активирате предварително зададени гласови команди. А ако свържете смартфона си директно с комуникационната система, ще можете да използвате гласовите команди на Вашия смартфон, както обикновено.

+ Прочети още

Комуникация чрез Bluetooth или Mesh 2.0

Комуникация чрез Bluetooth или Mesh 2.0

С ConnectedRide Com U1 можете да избирате между два начина на свързване: Bluetooth е най-добрият избор, ако искате да разговаряте с друг събеседник, и Ви предлага обхват до 2 km на открит терен. С Mesh е възможен обхват дори до 8 km – ако в групата пътувате с най-малко шест души.

Но връзката чрез Mesh може и повече: Group Mesh Intercom позволява частни, затворени групи с до 24 участника. От друга страна, Multi Channel Open Mesh позволява формирането на публични групи с безкраен брой на участниците, които пътуват в рамките на обхвата.  В този случай всеки, който по време на пътуването е на същия канал, може да комуникира с групата без предварително сдвояване. При което винаги имате възможността да превключвате между частна и публична група само с едно натискане на клавиш.

+ Прочети още

Тук започва музиката

Тук започва музиката

С ConnectedRide Com U1 можете много лесно да споделите своя плейлист с Вашия спътник и неговата ConnectedRide Com U1: така с него ще пътувате под звуците на един и същ саундтрак. Освен това вграденото FM радио запаметява до 10 радиостанции и може да се включва и изключва съвсем лесно с натискане на клавиш

+ Прочети още
Обхват на доставката

Лесна за боравене и за инсталиране: Само с няколко отделни компонента ConnectedRide Com U1 предлага много комуникация.

  • Модул за управление
  • Кабел за зареждане и пренос на данни
  • Високоговорител, 40 mm
  • Скоба за микрофон
  • Кабел за микрофон
Съвместими каски

ConnectedRide Com U1 е съвместима с почти всички каски BMW Motorrad. За особено лесен монтаж и максимално добри звукови резултати ние препоръчваме следните каски:

  • StreetX
  • GS Pure
  • Sao Paulo
  • XOMO
Допълнителни предимства

ConnectedRide Com U1 може да въведе Fit-for-All или комуникационна система V3 в групата в Mesh. За тази цел обаче при комуникационната система V3 преди това трябва да се направи настройка във връзка с ConnectedRide Com U1 чрез приложение или Device Manager.

В зависимост от режима на работа можете да управлявате различни функции чрез гласово управление. На разположение са езиците английски, френски, немски, испански, италиански, китайски, японски и руски.

Един LED Ви информира за състоянието на зареждане на батерията и автоматично гласово известие предупреждава за нисък резерв на батерията. При което времето на работа при Bluetooth Intercom е до 13 часа, а при Mesh Intercom – до 8 часа.

Благодарение на функцията за бързо зареждане можете да използвате дори кратките паузи по най-добрия начин: защото само 20 минути време за зареждане са достатъчни за 3,5 часа в режим Mesh Intercom и за 6 часа в режим Bluetooth Intercom.

Комуникацията може да бъде толкова лесна

От видеоклипа, даден по-долу, можете да разберете колко лесно и интуитивно протича комуникацията с ConnectedRide Com U1.

+ Прочети още

Ръководство

Кратко ръководство за ConnectedRide Com U1
PDF   |   1.12 MB   |   Немски език
This is disclaimer text for gpx download files.

Вземете Вашата ConnectedRide Com U1

Вземете Вашата ConnectedRide Com U1

Споделете впечатленията и удоволствието си от пътуването. И изживявайте всяка разходка още по-интензивно. Поръчайте Вашата Com U1 сега.

А за да останете свързани по най-добрия начин и в бъдеще, ние винаги ще Ви предлагаме последните актуализации на софтуера за изтегляне.

+ Прочети още

Имате още въпроси относно BMW Motorrad ConnectedRide Com U1? Тогава вижте нашия портал за най-често задавани въпроси (FAQ).

Повече по темата „Свързано пътуване“

spinner