* Необвързваща ценова препоръка. Посочената цена включва 20% ДДС. За повече информация, моля, свържете се с най-близкия дилър на BMW Motorrad.

BMW G 310 R.

БЕЗКРАЙНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ КАРАНЕТО.

BMW G 310 R е ключът към удоволствието от карането. Създаден е за пулсиращи градове и за всички, които просто обожават да карат мотоциклети. Той е маневрен, управлява се лесно и същевременно е спортен. Независимо дали сте едър или не, всеки тип мотоциклетист мигновено си пасва с BMW G 310 R! Моторът е лек, но истински състезател с двигател с мощност 313 куб. см. Новият байк ще ви докара безопасно и надеждно на работа, до следващото горещо място или извън града. G 310 R е истински мотоциклет на BMW, но с намалена мощност. Максималното качество, отличната изработка и изключителната технология осигуряват интензивно удоволствие от карането.

ДИЗАЙЪТ НА G 310 R

Избери своя стил.

BMW G 310 GS е наличен в три вълнуващи цветови варианта: racing red, cosmic black и – като истински акцент – pearl white металик.

  Cosmic black

  Използвайки черно като основен цвят, повърхностите с бял акцент подчертават динамично модерния дизайн.

  Light white/Racing blue metallic/Racing red

  Отличителните акценти в цветовете на BMW motorsport синьо и черно осигуряват спорна визия.

  Racing red

  The G 310 R in red with the dark contrasting surfaces looks modern and sporty.

  Добри гени. Добра външност.

  Отличният дизайн определено е семейна черта – G 310 R очевидно носи гените на S 1000 R. Спортната аеродинамична предница с мощни фарове, динамичната декорация на резервоара и типичните пропорции на роудстър карат хората да се обръщат след него на улицата. G 310 R е едновременно лек и здрав благодарение на динамичната си предна част и отличителната задна част. Късата седалка подчертава динамиката на роудстър в задната част и придава уникално спортно излъчване на мотоциклета, особено в бяло. Златисто анодизираната вилка и спирачните блокове подчертават отличната изработка на машината.
  Друг акцент е алуминиевото люлеещо се рамо с голям брой детайли. Изрязаните части осигуряват лекота, а надлъжните елементи предоставят стабилност. Широките гуми гарантират правилното придържане към пътя, за да гарантират удоволствието от управлението.
  + Прочети още

  Едноцилиндров, четиритактов двигател

  25
  кВт (34 к.с) при 9500 об/мин
  28
  макс. въртящ момент на затягане в Nm при 7500 об/мин
  313
  обем в куб. см
  3,3
  разход в литри на 100 км по стандарт WMTC
  Четиритактов, едноцилиндров двигател с водно охлаждане

  Лек, силен и маневрен.

  Лек, силен и маневрен.

  G 310 R няма да се задоволи с второто място и по технически показатели. Дори напротив – със сложните и нетрадиционни технически акценти, няма да следвате, а ще водите. Едноцилиндровият 4-тактов, 313-кубиков двигател спомага за много неща, включително и за това. Необичайният наклон на цилиндъра към задната част и завъртяната на 180 градуса глава на цилиндъра понижават центъра на тежестта и го преместват в посоката на предното колело. Поради тази причина G 310 R е по-пъргав и по-лесен за управление.

  Специалният дизайн на двигателя позволява много дълго люлеещо се рамо, въпреки късото междуосие и по този начин осигурява по-голяма стабилност. Невероятен външен вид, мощен двигател и под 160 кг с пълен резервоар – G 310 R просто носи удоволствие на две колела.

  + Прочети още

  Изживейте звука на G 310 R

  Основни акценти при G 310 R

  Анодирана златиста обърната вилка.
  Анодирана златиста обърната вилка.
  Златисти спирачни апарати.
  Златисти спирачни апарати.
  Многофункционален дисплей.
  Многофункционален дисплей.
  Динамична облицовка на резервоара.
  Динамична облицовка на резервоара.
  Ауспух от неръждаема стомана.
  Ауспух от неръждаема стомана.
  Лети алуминиеви джанти.
  Лети алуминиеви джанти.
  Алуминиево люлеещо се рамо.
  Алуминиево люлеещо се рамо.
  Иновативен едноцилиндров двигател.
  Иновативен едноцилиндров двигател.

  Всички искат да го покарат.

  Всички искат да го покарат.

  Карайте сигурно и спокойно по улиците с G 310 R. Дори и в натовареното движение на големия град винаги ще се движите със самочувствие заради успешното разположение на всички контролни елементи. Успешният ергономичен дизайн на ръкохватките, стъпенките и контролните елементи гарантира невероятно изживяване на две колела. А геометрията и настройките на амортисьорите го превръщат в пъргав градски мотоциклет за всякакви настилки. Независимо дали карате в натовареното движение в града, пътувате до работа или просто искате да излезете сред природата през уикенда – няма да имате търпение да се качите на G 310 R!

  + Прочети още

  Преглед на техническите характеристики.

  Височини на седалката за всеки ръст.

  G 310 R предлага точната седалка за всеки водач, за да се погрижи за стабилността ви. Освен стандартната седалка – точно 785 мм – има налични още две опции като специални аксесоари: по-нисък вариант от 770 мм и по-висока, особено удобно седалка с височина 880 мм.
  Мощна спирачна система и стандартна ABS.

  От 2013 г. няма мотоциклет на BMW без това: стандартна ABS. При G 310 R при всяко пътешествие системата осигурява сигурни маневри при спиране, заедно с мощните спирачни накладки - дори ипо лоши или кални пътища.

  Повече индивидуалност

  Специално оборудване и аксесоари.

  Отделение за съхранение за всеки сценарий: независимо дали става дума за ежедневните ви пътувания или за кратки обиколки - благодарение на висококачествените решения за съхранение на багаж, разработени от BMW Motorrad, вие винаги сте идеално оборудвани. Открийте оригиналните аксесоари на BMW Motorrad за G 310 R сега.

  КЪМ КОНФИГУРАТОРА

  Вашият град, вашето игрище

  Предизвикай града.

  С G 310 R през Сао Пауло.

  Предизвикателствата са едни и същи в градовете по целия свят: червени светлини на светофарите, претъпкани подлези, автомобили, наредили се един след друг в дълги линии, измежду които досущ като охлюви се движите едва-едва. Никакъв проблем за G 310 R. Той ще превърне ежедневното ви пътуване до работа в приятно придвижване и ще ви покаже града от друг ъгъл.

  Стънт мотоциклетистът Крис Нортовър ще се повози на G 310 R в час пик в невъобразимия вечерен трафик на Сао Пауло. Той успява да се провира с мотоциклета си в гъмжилото на големия град с лекота и пъргавост. По множеството завои той оставя града зад себе си и отива да преобърне представата за ограниченията на града. С новия BMW Roadster Крис демонстрира, че 313 куб. см. е просто число, а истинското представяне се разбира на пътя.

  Прочети още

  Аксесоари за вашия G 310 R

  Перфектен външен вид, оптимална защита

  Облекло от BMW Motorrad.

  Изглежда наистина добре и осигурява ефективна защита – разкрива широка гама от първокласно мотоциклетно облекло и оборудване, предлагано в BMW.

  Търсене на дилър

  Още модели роудстър

  spinner