* Месечните вноски са изчислени спрямо цена с включено ДДС, първоначално плащане в размер на 30%, период на финансиране 60 месеца, 1,99%* годишна лихва, 10% остатъчна стойност. Месечните вноски не включват застраховка КАСКО. *1,99% годишна лихва, променяща се според индекса Euribor 3M. Предлага се от BMW Финансови услуги, ексклузивно през Unicredit Leasing IFN SA Corporation в България; Застраховката се предлага ексклузивно за BMW Motorrad Bulgaria от Bulstrad и Уника, 5% на година. ** Офертата важи за бизнес клиенти.

BMW G 310 R

Предизвикателство към града

Събудете се с усмивка на лицето. Всеки ден се открива нова възможност за нещо ново – с BMW G 310 R. Цялостното предложение включва всичко, от което се нуждаете за целта, като вече се предлага с модерни дневни светлини. Благодарение на оптимизирания двигател с Ride by Wire и Anti-Hopping съединителя пътувате интуитивно и маневрено до работното място, до уговорената среща или просто извън града. Насладете се на маневреността, лесното управление и спортния характер на G 310 R и поемайте към нови предизвикателства всеки ден – нещо типично за #NeverStopChallenging.

Акценти за динамично удоволствие от пътуването

Силата на G 310 R се крие в лекотата и подвижността. Едноцилиндровият четиритактов двигател с 313 ccm доставя удоволствие от карането не само в забързания трафик на големия град. Насладете се и на бързото преминаване през завоите, когато определяте новите граници на града.

+ Прочети още
25
kW (34 PS) при 9250 об./мин
28
Nm макс. въртящ момент при 7500 об./мин
313
ccm работен обем
3.3
литра разход на 100 km съгласно WMTC
Едноцилиндров четиритактов двигател с водно охлаждане

Изживейте подвижността

Неконвенционалният едноцилиндров двигател е със специална концепция: Завъртяната назад на 180 градуса глава на цилиндъра избутва точката на тежестта на превозното средство в посока към предното колело. Това прави G 310 R по-подвижен и по-лесно управляем. С новата система E-Gas – Ride by Wire – отварянето на дроселовата клапа е стабилно във всеки един момент. А самоусилващият се Anti-Hopping съединител превръща превключването между предавките в детска игра насред натовареното градско движение. Благодарение на ефективното изгаряне, както и на вторичната въздушна система, са изпълнени и строгите изисквания на стандарта Euro 5.

+ Прочети още

Отчетлив звук

Минималистичен дизайн

Вашият стил за вашия град

И трите варианта на лаково покритие на G 310 R подчертават спортния характер и енергията на машината. Какво ще изберете?

  Triple Black

  Цветът Cosmicblack uni 2 подчертава оптимално динамичната страна на вашия G 310 R.

  Спорт

  Спортен до най-малкия детайл: С G 310 R Sport улицата се превръща в твоя детска площадка. Впечатляващият лак в Racingblue металик подчертава желанието му да се движи напред.

  Страст

  Неудържимо безкомпромисен: G 310 R Passion е недвусмислен символ на страстта. Лакът в гранитносив металик гарантира темпераментния вид.

  Спортни гени

  Добрият външен вид се предава по наследство, тъй като G 310 R носи в себе си ДНК на BMW S 1000 R. Дизайнът без излишни декорации разкрива характера на машината и е символ на лекота, прецизност и изчистена радост от пътуването. Style Sport подчертава в особена степен уникалния състезателен външен вид на мотоциклета. Зоната около двигателя вече се предлага в Titanium grey металик. Това придава модерен завършек на G 310 R в комбинация със стъпенките и дръжките за пътника.

  + Прочети още

  Функции за ергономичност и безопасност

  Ергономично кормило и контролни елементи
  Това са кормилото и контролните елементи на G 310 R.
  LED фарове и LED мигачи като стандартно оборудване
  Това са LED фаровете и мигачите на G 310 R като стандартно оборудване.
  Ергономична седалка
  Това е ергономичната седалка на G 310 R.
  Стабилизираща система ABS
  Това е спирачната система на G 310 R.
  Лети колела от алуминий
  Това е лятото алуминиево колело на G 310 R.
  Прецизен едноцилиндров двигател
  Това е двигателят в титановосиво на G 310 R.
  Регулируем спирачен лост и лост на съединителя
  Това са спирачният лост и лостът на съединителя с възможност за регулиране на G 310 R.
  Висококачествено алуминиево люлеещо се рамо
  Това са висококачественото алуминиево люлеещо се рамо и системата за отвеждане на отработените газове на G 310 R.

  3 години гаранция.

  Карай безгрижно, още и още. Даваме ти още една година гаранция.

  Сега вече всички мотоциклети идват с 3 години гаранция.

  Спортен външен вид с оптимална защита

  spinner