Многоликият

Вашият спътник в ежедневието

Завладейте джунглата на големия град с помощта на G 310 R. Вземете нещата си и ги приберете в топ касата, която се закрепва лесно към стойката за багажник. Независимо дали пътувате по улиците на града, към работното място, или просто искате да избягате от суматохата, повдигането на кормилото ви осигурява идеалната позиция, а с поставката Smartphone Cradle смартфонът ви е винаги пред погледа ви. Лостът на съединителя и спирачният лост се регулират в няколко степени, което ви предоставя повече контрол във всяка една ситуация на пътя.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Стойка за багажник

Върху стабилната стойка за багаж от алуминий с черно прахово покритие можете да закрепите топ каса или други чанти за багаж.

Горна кутия Light, 29 литра

Горната кутия Light с обем от 29 литра предлага достатъчно място за шлема ви и е удобна както в ежедневието, така и за по-кратки пътувания извън града.

Регулируем спирачен лост

Ергономично оптимизираният ръчен спирачен лост в черно може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината ви.

Регулируем лост на съединителя

Ергономично оптимизираният лост на съединителя в черно може да се регулира и подчертава индивидуалността на машината ви.

Повдигане на кормилото

Повдигането на кормилото с 15 mm осигурява удобна позиция в седнало и чувствително улеснява сигурното управление на мотоциклета.

BMW Motorrad Smartphone Cradle

С практичната BMW Motorrad Smartphone Cradle на BMW Motorrad водачът винаги има достъп до смартфона си и може да го използва дори и на път по обичайния си начин.

Предпазител за ръцете

Здравият предпазител за ръце придава спортен вид на машината и предпазва надеждно ръцете от вятър, атмосферно влияние, клони и удари от камък.

Създайте своя собствен G 310 R

Създайте мотоциклет изцяло според желанието си – до последния детайл.

Към конфигуратора
spinner