R 1300 GS Triple Black | R 1300 GS

Към конфигуратора
„ 

Заедно мислим по-мащабно, по-далновидно, по-добре.

 “

Вашият BMW R 1300 GS Triple Black

Светът е ваш

Никое начинание не е твърде голямо, ако имате подходящото оборудване. За щастие, не е нужно да се притеснявате за това, защото сте отлично подготвени. Можете да добавяте и сваляте всичко, което пожелаете, по всяко време. Дълги пътувания, кратки пътувания, удължаване на сезона, съкращаване на маршрутите. Сами или двама? Във всеки случай сте винаги в движение и с максимален комфорт. Излъчвате увереност – нищо чудно – щом имате всички основания да сте спокойни. Освен това R 1300 GS Triple Black е винаги на ваша страна.

+ Прочети още

Акценти за големите цели

Независимо дали изследвате далечни страни, събирате височинни метри или се плъзгате спокойно към залеза. Това оборудване ви гарантира, че можете да се насладите на всеки изминат метър. Когато слънцето вече не грее толкова силно отгоре, просто включвате отоплението на седалките. Това оборудване няма да остави неизпълнено нито едно желание:

+ Прочети още
По-голяма безопасност: Активен круиз контрол
ACC на R 1300 GS Triple Black
Перфектният универсален мотоциклет: Колела с кръстосани спици
Колела с кръстосани спици на R 1300 GS Triple Black
Уверен външен вид: Части, покрити с черен лак
Надписът „Triple Black“ на R 1300 GS от BMW Motorrad
Комфорт за всички: Подгряване на седалката за пътника
Подгряване на седалката при R 1300 GS Triple Black
Максимално подготвени със системата за багаж
Системата за багаж на R 1300 GS Triple Black от BMW Motorrad
Високо качество в черно: рамата
Черната рама на R 1300 GS Triple Black от BMW Motorrad
Управлявайте всичко с мултифункционалния лост
DCC на R 1300 GS Triple Black
Максимален комфорт при пътуване: удобните седалки
Удобните седалки на R 1300 GS Triple Black от BMW Motorrad

Поставете си още по-високи цели

Поставете си още по-високи цели

Само тези, които мислят мащабно, могат да постигнат големи неща. Всички асистенти и системи работят, за да ви съдействат да се възползвате максимално от преживяването си. По желание, ACC и DCC могат да контролират скоростта и дистанцията, като седем режима на шофиране ви осигуряват стабилност и удоволствие от шофирането, а при смяна на лентата допълнителният асистент за каране Riding Assistant ви показва, наред с другите неща, автомобилите в мъртвата зона. Допълнителната опция за електрически регулируем висок ветрозащитен щит дори се адаптира към желанията ви.

+ Прочети още

Повишете очакванията си

Повишете очакванията си

Ако желаете, също така седалката или стъпенките за краката. Ергономичният триъгълник на кормилото, седалката и стъпенките за краката на водача са усъвършенствани за спокойна позиция при шофиране. Широкото, черно анодизирано кормило позволява спокойна поза на седене. По-ниските водачи избират опционалното комфортно кормило, за да седят особено удобно. Четири варианта за седалката на водача и три различни варианта за стъпенките на краката ви позволяват да персонализирате ергономичния триъгълник според нуждите си

+ Прочети още

Факти за ловците на приключения

107
kW (145 к.с.) при 7750 об./мин
149
Nm макс. въртящ момент при 6500 об./мин
1.300
ccm работен обем
19
литра вместимост на резервоара
Двуцилиндров четиритактов боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане

Разгърнете потенциала си

Където и да пожелаете да отидете, боксерният двигателя няма да ви подведе. Пълната мощност от 145 к.с. ви позволява да останете спокойни във всяка ситуация, освен ако не искате да получите малко повече отскок на пътя. Така ще оцените мощното развитие на въртящия момент. Технологията ShiftCam осигурява плавно шофиране и култура на движението. Дори на пресечен терен винаги оставате уверени, което отчасти се дължи на работния обем от 1300 ccm. Трябва само да: Изберете следващата си дестинация.

+ Прочети още

Звукът на увереността

3 години спокойствие

Ride on & on & on. Даваме ви една допълнителна година гаранция. 

От този момент, при покупката на мотоциклет получавате още една година спокойствие допълнително към законово регламентираната гаранция. 

Научете повече

Дизайн без компромиси

Готовност за всичко

Triple Black е символ на перфектната хармония между иновативния език на дизайна и ексклузивните повърхности. Многото черно сигнализира за превъзходна мощност и подчертава още по-ясно формите на GS. Впечатляващ универсален мотоциклет за феновете на GS.

Triple Black

Задната рама от лят алуминий е с черно покритие, както и повечето повърхности. Забележителните лети джанти в едноцветен черен лак допълват цялостната визия на автомобила.

Бъдете амбициозни

Така ще видите, че мислите в перспектива. GS Flyline се представя отлично. Непрекъснатите повърхности от носа до стойката за регистрационния номер създават жест, насочен напред – чиста динамика. Рамката за багаж и опционалните допълнителни фарове, които са преместени в каросерията, се интегрират оптимално. Но външният вид не е всичко. Мотото e: Дизайнът да следва комфорта. Комфортните седалки, комфортните стъпенки за краката на спътника и опорната стойка, както и електрически регулируемият висок ветрозащитен щит, в комбинация с обшивката на кокпита и дефлекторите също са част от оборудването.

+ Прочети още

За личните желания

Имате собствени идеи за вашия мотоциклет? Изпълнете ги. Персонализирайте своя Triple Black с широка гама от допълнителни опции и оригинални аксесоари от BMW Motorrad. Или изберете този предварително оборудван висококачествен универсален модел с всичко, от което наистина се нуждаете.

+ Прочети още

Алпийският експрес

Какво повече може да поискате: Всичко, от което се нуждаете, за да направите пътуванията си възможно най-комфортни, а мотоциклета си – възможно най-динамичен и безопасен. От подгряване на седалките до удължаване на протектора за ръцете, от светлините Headlight Pro до спортните спирачки. Динамичният пакет, пакетът за туринг и иновационният пакет отговарят за първокласните ви преживявания при шофиране. Не трябва да липсва и променлив обем багаж. Запознайте се подробно с оборудването или конфигурирайте свой собствен вариант.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim
Динамичен пакет

С динамичния пакет можете да се възползвате в пълна степен от спортния потенциал. Благодарение на асистента за смяна на предавките Gearshift Assistant Pro и режима на шофиране Driving Modes Pro всяко шофиране се превръща в динамично събитие с индивидуални възможности за настройка. Спортната спирачка и електронното DSA окачване осигуряват оптимално управление и безопасност.

Пакетът за туринг

Пакетът за туринг прави GS подходящ за по-кратки и по-дълги пътувания. Поставките за куфари предлагат място за багажа на двама души. С вградената подготовка за навигационен уред: захващането за ConnectedRide Navigator на BMW Motorrad. Централното заключване и удължаването на протектора за ръцете увеличават безопасността и комфорта. Друг акцент е хромираният колектор.

Иновационен пакет

Иновационният пакет оборудва вашия мотоциклет с интелигентна технология и по този начин осигурява по-голяма безопасност. Асистентът за каране Riding Assistant разпознава заобикалящата среда с помощта на радарни сензори и по този начин е в основата на функции като ACC или предупреждение за смяна на лентата. Headlight Pro впечатлява благодарение на матричните основни фарове с оптимална осветеност дори в завоите.

Двоен шумозаглушител

Двойният шумозаглушител, изработен от неръждаема стомана, впечатлява със спортния си вид и гърления си звук. Декоративните елементи от прозрачен карбон придават атрактивни акценти на двупоточната изпускателна система за отработени газове.

Опции за места за съхранение

Куфари Vario

Комплектът черни куфари Vario от двете страни впечатляват с електрически функции като централно заключване и вътрешно осветление. Отляво на корпуса имате и USB порт за зареждане. Обемът багаж, който може да променяте непрекъснато, е от 24 до 30 литра отдясно и от 25 до 32 литра отляво.

Топ-каса Vario

Топ-касата Vario с обем 28 – 36 литра впечатлява с електрически функции, като напр. централно заключване, осветление и USB връзка за зареждане. Обемът може да се регулира плавно само с няколко стъпки с помощта на въртящо се копче. Топ-касата е водоустойчива и има практичен вътрешен джоб. Анодизираните алуминиеви краища са истинска атракция за окото.

Черната колекция раница за резервоара

Голямата раница за резервоара със своя обем от 13 – 18 литра предлага интересни детайли, като напр. непромокаема, подвижна вътрешна торба и ремъчно закрепване.

ConnectedRide Navigator

С BMW ConnectedRide Navigator всички пътувания и планирания са винаги на разположение. Планираните маршрути и записите могат да се синхронизират с приложението BMW Motorrad BMW Motorrad чрез BMW ID. Големият 5,5-инчов сензорен дисплей се вижда добре и при директна слънчева светлина. Управлението е интуитивно чрез мултиконтролера.

Опаковайте всичко: с куфарите Vario

Опаковайте всичко: с куфарите Vario

Предлаганата като опция система за багаж Vario се състои от два куфара за калниците и съответната топ-каса. С модерния си дизайн багажът се вписва идеално във вашия GS. Абсолютни акценти: Багажната система от последно поколение е електрифицирана: с функция за централно заключване, осветление и електрически контакт в куфара. Друг акцент е безстепенното разширяване на обема от 25 до 32 литра и от 24 до 30 литра. С помощта на капси могат да се прикрепят и други багажи извън багажната система.

+ Прочети още

Оборудван за всички изисквания

Още акценти за вас

spinner