Expedition Leader

Ново поколение екскурзоводи за офроуд походи на BMW

Ръководителите на експедиции Expedition Leader на BMW са обучени да те съпровождат сигурно по време на твоето лично приключение.

Те всички имат завършено обучение както за екскурзоводи за пътувания по шосе, така и за офроуд инструктори и сега са издигнали уменията си на следващото ниво. Те са тези, които превръщат групата водачи в екип. По време на пътуване със сертифициран от BMW Motorrad ръководител на експедиции Expedition Leader можеш да се чувстваш в безопасност, завладян от спортния дух и със сигурност с приповдигнато настроение, тъй като те добре познават местността, технологията и: теб.

Твоят BMW R 1300 GS

Не е случайност, че обучението за ръководител на експедиции Expedition Leader се извършва именно с BMW R 1300 GS. Никой друг мотоциклет не изисква толкова от водачите и едновременно с това разширява зоната на комфорта на водача. Разнообразните ергономични опции го правят интересен за най-различни типове водачи и осигуряват издържливост. С 237 kg собствено тегло той е лесен за управление, а благодарение на интелигентното оборудване впечатлява с нова простота в удоволствието от карането. Дори и с багаж ще си винаги в правилната посока, независимо дали се движиш направо, в наклонено положение или при спиране.

+ Прочети още

8 ръководители на експедиции Expedition Leader от цял свят

Сертифицирани инструктори от цял свят пристигнаха, за да стартират приключението „Expedition Leader“ (Ръководител на експедиции). Участниците от Австралия, Тайван, Мексико и Европа са толкова разнообразни, колкото и самото обучение за ръководител на експедиции Expedition Leader. 8 нации, 7 мъже и една жена: Какво ги свързва? Те всички работят активно като екскурзоводи и инструктори в собствените си страни. В тясно сътрудничество с тях и със свои сертифицирани партньори BMW Motorrad предлага пътувания с мотоциклет, които можеш да резервираш, за да осъществиш приключението на живота си.

+ Прочети още

Предизвикателството е прието

С опит се преодолява всяко предизвикателство

Ръководителите на експедиции Expedition Leader притежават физическите, умствените и техническите умения, които са необходими, за да се разгърне пълният потенциал на всеки отделен водач. Тяхното обучение се провежда в най-трудни условия, така че те се учат да се справят с всички ситуации, които биха могли да възникнат по време на офроуд експедиция далеч от цивилизацията. От тежки физически натоварвания, през бури до пътно-транспортни произшествия или неочаквани ремонти – ръководителите на експедиции Expedition Leader са перфектно подготвени за всеки случай.

+ Прочети още

Сила и издържливост

Сила и издържливост

Извън цивилизацията няма нито мотели, нито сладкарници за сладолед. Всеки, който тръгва на многодневни пътувания, трябва да е издържлив и напълно концентриран, както и да притежава правилното съчетание от сила и технически знания. Дългите пътувания с продължителност няколко дни през дълбок пясък, чакъл и кал са част от обучението. Така подготвяме ръководителите на експедиции Expedition Leader за съвместните пътувания с вас и им създаваме умения, които ще те въодушевяват.

+ Прочети още

Да запазиш спокойствие

Да запазиш спокойствие

Аварийна ситуация далеч от цивилизацията? Ниска мотивация? Блокирани пътища? По време на едно истинско приключение има много възможности за изпитване на границите на умственото натоварване. Ръководителите на експедиции Expedition Leader са специално обучени за такива събития и винаги знаят какво трябва да се направи.

+ Прочети още

Винтове под напрежение

Винтове под напрежение

Моделите BMW GS са известни с надеждността си. Ако все пак неочаквано възникне техническа повреда поради много тежък терен, ръководителите на експедиции Expedition Leader са перфектно подготвени за такива случаи. Ръководителите на експедиции Expedition Leader преминават през обучение за механици при полеви условия. Те могат да извършват необходимите ремонти на BMW R 1300 GS с минимален набор от инструменти, по средата на нищото. Особено на пресечени терени, които са предизвикателство за машината и водача, вие като екип трябва да можете да реагирате на технически проблеми. 

+ Прочети още

СИГУРНО В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Твоето приключение е в сигурни ръце

Нашите ръководители на експедиции Expedition Leader са професионалисти. Те преминават през различен вид физически, умствени и технически предизвикателства. Подготвени са да избягват сложни ситуации. И ако все пак възникне такава ситуация, те знаят точно как да ти помогнат. С тях ти си в сигурни ръце по време на цялото приключение. Независимо какво изживяване ще резервираш чрез BMW Motorrad или някой от нашите доставчици на туристически услуги: ще можеш да се концентрираш изцяло върху приключението, за всичко друго ще се погрижи ръководителят на експедицията Expedition Leader.

+ Прочети още

ХАЙДЕ ДА ЗАПОЧВАМЕ

spinner