R 1300 GS Adventure Triple Black | R 1300 GS Adventure

Към конфигуратора

Фоновете на изображенията на отделните мотиви са обработени с помощта на ИИ.

   

„ 

УДОБЕН И КОГАТО НЯМА УДОБСТВА

 “

Вашият BMW R 1300 GS ADVENTURE

Следвайте визията си до целта

Това е ясно още преди да се качите: Стигате до дестинацията си без заобикаляне. Нито теренът, нито времето могат да Ви спрат. Когато нещата станат трудни, останете спокойни. Защото Вашият R 1300 GS Adventure във вариант Triple Black Ви подкрепя във всяка ситуация и знае какво е необходимо, за да стигнете там, където искате.

+ Прочети още

СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕФЕКТИВНОСТ

Повече елегантност:
Алуминиев резервоар
Повече защита от атмосферни влияния:
Висок ветрозащитен щит
Гъвкавост при пътуване:
Прикрепване на раницата за резервоара
Топлина и комфорт:
Комфортна седалка за водача + комфортна седалка за спътника, включително отопление на седалката
Заслон от вятъра с натискане на един бутон:
Електрически регулируем ветрозащитен щит
Интелигентни сензори:
Радарна система Riding Assistant
Безопасност при маневриране:
Предупреждение при опасност от сблъсък отзад
Елегантен и стилен:
Черна цветова гама и черни детайли

ЕФЕКТИВЕН КАТО ВАС

107
kW (145 к.с.) при 7750 об./мин
149
Nm макс. въртящ момент при 6500 об./мин
1.300
ccm работен обем
269
kg собствено тегло
Air/liquid-cooled twin-cylinder four-stroke boxer engine

Превърнете го в реалност

Външният вид веднага Ви издава: Знаете къде искате да отидете и няма да позволите на никого да Ви спре. От автоматичния контрол на височината до асистента за скорости и радарните предупредителни системи: С този мотоциклет сте отлично подготвени. Алуминиевата решетка на блендата на радиатора, рамката за багаж, отделенията за съхранение и докинг елементите Ви правят гъвкави и Ви оборудват за Вашите индивидуални приключения. Мощният боксерен двигател със 145 к.с. Ви отвежда спокойно до дестинацията. Зад големия ветрозащитен щит с големите дефлектори седите удобно на отопляемата черно-сива седалка с функции за комфорт, непосредствено зад алуминиевия резервоар с тонирано прозрачно покритие.

+ Прочети още

Двигателят на R 1300 GS Adventure

ВСЯКА ПОЯВА Е ОБЩУВАНЕ

Вашето цветно приключение

Изберете правилния дизайн за Вашия R 1300 GS Adventure и варианта, който отговаря на представата Ви за голямо приключение във всяко отношение.

Triple Black

Елегантността на тази версия започва от кормилото и продължава до черната лента на джантата. Горивният резервоар с тонирано прозрачно покритие, както и седалката с функции за комфорт в черно-сиво и решетките на двигателя със сребристи гарнитури правят Triple Black забележителен още от първия поглед.

Racing Red uni

Проектиран за приключения – от сребристия горивен резервоар до черно-червената седалка. Тази версия, допълнена от червени удължители на протектора за ръце и черни кормило и джанти, привлича вниманието.

GS Trophy

Спортният характер обхваща много елементи – от цвета на лака Racing Blue metallic до лентите в Light White uni и Racing Red. Високата черно-червена седалка на водача се допълва от червените удължители на протектора за ръце.

Option 719 Karakorum

Ексклузивният цвят Aurelius Green metallic създава елегантен контраст с линиите в златист цвят и емблемата „Option 719“ върху облицовката на резервоара. Решетката на допълнителните фарове и черно-сивата седалка с функции за комфорт допълват външния вид на варианта.

УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ СПОРЕД ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ

Професионалистът

Това предложение за оборудване прави компромисите ненужни. Динамичният пакет осигурява перфектна процедура по превключване и предлага подходящи режими на каране за всяка ситуация. Интелигентните системи за асистенция на водача в иновационния пакет Ви предупреждават и Ви помагат при всякакви обстоятелства. От пътувания през уикенда до околосветски обиколки: Благодарение на пакета за туринг със стойка за куфар, електрически регулиращ механизъм за предното стъкло и ConnectedRide Navigator това оборудване ще Ви отведе до Вашата лично избрана дестинация.

+ Прочети още
КЪМ КОНФИГУРАТОРА external-link-arrow-slim
Пакет за туринг

Пакетът за туринг прави GS подходящ за по-кратки и по-дълги пътувания. Алуминиевите куфари например могат да се закрепят благодарение на стойката за куфари. Мотоциклетът е подготвен и за монтиране на BMW Motorrad Navigator. Ветрозащитният щит може лесно да се управлява безстепенно чрез лоста на кормилото. И не на последно място, хромираният изпускателен колектор е визуален акцент.

Динамичен пакет

С динамичния пакет водачът може да използва напълно спортния потенциал на мотоциклета. Благодарение на асистента за скорости Pro и свободно конфигурируемите режими на шофиране Pro всяко пътуване се превръща в още по-голямо изживяване. Спортната спирачка също впечатлява със спортен външен вид, както и с оптимална управляемост и безопасност.

Иновационен пакет

Иновационният пакет оборудва мотоциклета с интелигентни технологии за безопасност. Riding Assistant наблюдава заобикалящата среда с помощта на радарни сензори и е в основата на функции като активен круиз контрол, предупреждение при смяна на пътната лента и предупреждение при опасност от сблъсък отзад. Усъвършенстваният матричен фар осигурява оптимална осветеност във всяка пътна обстановка.

Алуминиев резервоар 1

Стандартният алуминиев горивен резервоар е подложен на сложен процес на шлайфане и след това е покрит с тъмно безцветно лаково покритие. Този висококачествен външен вид се нарича „Tinted Clear Coat“ (тониран безцветен лак).

Комфортна седалка за водача

Пътуването на комфортната седалка на водача е много удобно и при по-дълги пътувания. Отоплението на седалката също може да се регулира на свободно избираеми нива. Регулирането на височината на седалката улеснява също и намирането на идеалната позиция за сядане.

Комфортна седалка за спътника му

Отопляемата седалка за спътника е много комфортна дори при по-дълги пътувания. GS предлага и максимална гъвкавост: С помощта на анкерни куки може да се поставят ремъци за надеждно закрепване на багаж.

Тониран ветрозащитен щит

Тонираното предно стъкло подчертава спортния вид на мотоциклета. То съчетава отлична аеродинамика с добра защита срещу вятър и атмосферни влияния. Устойчивото на надраскване покритие от двете страни увеличава издръжливостта. Надписът „ACC“ (Активен круиз контрол) допълва персонализирания външен вид.

Двоен шумозаглушител от титан, черен

Двойният шумозаглушител от черен титан/благородна стомана впечатлява със спортния си вид и мощния си звук. Блендите от видим карбон поставят забележителни акценти върху двупоточната изпускателна система за отработени газове.

Алуминиев куфар

Алуминиеви куфари, черни, 36,5 л + 37 л, електрифицирани

Здравите куфари, изработени от черен анодизиран алуминий, предлагат над 73 литра пространство за съхранение. С практични детайли, като интегриран порт за зареждане USB-C, полезен товар до 10 kg на страна и достатъчно място за каска, те са особено впечатляващи при дълги пътувания.

Алуминиева горна кутия

Алуминиева горна кутия, сребриста, 37 л, електрифицирана    

Алуминиевата горна кутия е верен спътник при пътуванията. С обем от 37 литра тя предлага достатъчно място за по-малък багаж или каска. В допълнение към полезното осветление в нея е интегрирана и опция за зареждане с USB-C, например за смартфони или таблети.

Облегалка за алуминиева горна кутия, черна

С облегалката за алуминиевата горна кутия спътникът на водача се наслаждава на по-голям комфорт – както при кратки пътувания, така и при дълги маршрути.

Изберете Вашия вариант

СЪЩО ТОЛКОВА ВЪЛНУВАЩО

spinner