R 1300 GS Adventure Trophy | R 1300 GS Adventure

Към конфигуратора

Фоновете на изображенията на отделните мотиви са обработени с ИИ.

   

„ 

КАКВОТО И ДА ПРЕДСТОИ

 “

Вашият BMW R 1300 GS Adventure

Вие обичате предизвикателствата

Решимостта Ви да достигнете целта си Ви кара да давате най-доброто от себе си. Ергономичността, предвидена за всякакви типове терен, осигурява перфектен захват. Независимо от терена и метеорологичните условия, които Ви очакват. Меките калъфи на отделенията на резервоара и блендата на радиатора съхраняват всичко, от което се нуждаете по време на път. Защитата от удари от камъчета, привличащите вниманието ленти и спортната цветова гама ясно показват какво търсите: Искате да намерите своя собствен път.

+ Прочети още

ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ

Изчистен и спортен вид:
Сребрист резервоар с лента + алуминиева тава за резервоара
Защита в полеви условия:
Голяма защитна решетка на радиатора и бленда на радиатора
Здрава конструкция:
Капак на решетката
Готови сте за приключения в екип:
Висока седалка + спортна седалка за водача (изглед на седалка Rallye)
Спортни и стабилни:
Стоманените джанти Enduro
За пресечен терен:
Пакет Enduro Pro
Перфектен контрол:
Спортна спирачка + гуми за пресечен терен
По-близо до приключенията:
Ветрозащитен щит Sport

ТЛАСЪК ДО МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

107
kW (145 к.с.) при 7750 об./мин
149
Nm макс. въртящ момент при 6500 об./мин
1.300
ccm работен обем
269
kg собствено тегло
Air/liquid-cooled twin-cylinder four-stroke boxer engine

Безкомпромисно движение по пресечен терен

Доказват го цветовата схема в Racing Blue metallic и привличащите вниманието ленти: Харесвате спортни превозни средства за пресечен терен. Високата седалка осигурява на Вас и на спътника Ви достатъчна опора по всяко време. Ветрозащитният щит Sport, решетките над допълнителните фарове и спортните дръжки за хващане дават ясен знак за това: Удовлетворени сте едва когато постигнете целта, която сте си поставили. Големият боксерен двигател със 145 к.с. Ви отвежда до целта с помощта на пуристичните колела с напречни спици. На старта, готови, старт!


+ Прочети още

Двигателят на R 1300 GS Adventure

ВСЯКА ПОЯВА Е ОБЩУВАНЕ

Вашето цветно приключение

Изберете правилния дизайн за Вашия R 1300 GS Adventure и варианта, който отговаря на представата Ви за голямо приключение във всяко отношение.

GS Trophy

Спортният характер обхваща много елементи – от цвета на лака Racing Blue metallic до лентите в Light White uni и Racing Red. Високата черно-червена седалка на водача се допълва от червените удължители на протектора за ръце.

Racing Red uni

Проектиран за приключения – от сребристия горивен резервоар до черно-червената седалка. Тази версия, допълнена от червени удължители на протектора за ръце и черни кормило и джанти, привлича вниманието.

Triple Black

Елегантността на тази версия започва от кормилото и продължава до черната лента на джантата. Горивният резервоар с тонирано прозрачно покритие, както и седалката с функции за комфорт в черно-сиво и решетките на двигателя със сребристи гарнитури правят Triple Black забележителен още от първия поглед.

Option 719 Karakorum

Ексклузивният цвят Aurelius Green metallic създава елегантен контраст с линиите в златист цвят и емблемата „Option 719“ върху облицовката на резервоара. Решетката на допълнителните фарове и черно-сивата седалка с функции за комфорт допълват външния вид на варианта.

ОБОРУДВАН ЗА ВСИЧКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Спортистът

С това оборудване можете да продължите да работите, дори когато ситуацията е трудна. Динамичният пакет предлага подходящия режим на каране за всяка ситуация, като можете да се наслаждавате на перфектна смяна на скоростите благодарение на асистента за скорости Pro или автоматизирания асистент за скорости. Спортната спирачка, пакетът Enduro Pro и многобройните части за движение по пресечен терен превръщат това предложение в откритие за всяко приключение.

+ Прочети още
КЪМ КОНФИГУРАТОРА external-link-arrow-slim
Динамичен пакет

С динамичния пакет водачът може да използва напълно спортния потенциал на мотоциклета. Благодарение на асистента за скорости Pro и свободно конфигурируемите режими на шофиране Pro всяко пътуване се превръща в още по-голямо изживяване. Спортната спирачка също впечатлява със спортен външен вид, както и с оптимална управляемост и безопасност.

Стоманените джанти Enduro

Стоманените джанти Enduro са особено леки и предлагат по-голяма проходимост в сравнение със стандартните колела. Те имат предимство с теглото си от 1,8 kg и предлагат спортен външен вид. Върху висококачествената им анодизирана повърхност е гравирана марката BMW Motorrad.

Пакетът Enduro Pro

Пакетът Enduro Pro увеличава проходимостта на мотоциклета. Защитата от удар на кормилото повишава защитата по време на движение по пресечен терен например. Повдигането на кормилото, скъсените ръчни лостове и регулируемите по височина опори за краката на водача Enduro Vario също подобряват ергономичността. Близко разположените издадени мигачи подчертават характера на автомобила за пресечен терен.

Гуми за всякакъв терен

Гумите за пресечен терен са правилният избор при амбициозни офроуд условия. Гумите с висок профил и груб протектор осигуряват впечатляващо офроуд изживяване, особено в комбинация с опционалния режим на каране Enduro Pro. По този начин вашият мотоциклет ще се справи безпогрешно дори и с трудни терени.

Висока комфортна седалка за водача

Високата комфортна седалка за водача позволява на по-високите водачи да пътуват удобно дори при по-дълги пътувания. Отоплението на седалката също може да се регулира на свободно избираеми нива. Регулирането на височината на седалката улеснява също и намирането на идеалната позиция за сядане.

Ветрозащитен щит и спойлер

Тонираните дефлектори се монтират лесно и ефективно предпазват ръцете ви от вятъра и атмосферните влияния. Тяхната визия подчертава спортния характер на мотоциклета.

Защитна решетка на радиатора

Абсолютно задължително за всички, които пътуват по пресечен терен: Защитните решетки, изработени от удароустойчива пластмаса, ефективно предпазват радиаторите от повреди, причинени от камъни или храсти. Полезните екстри са лесни за монтиране и подобряват също така здравия Enduro вид на мотоциклета.

Алуминиева горна кутия

Алуминиева горна кутия, черна, 37 л, електрифицирана

Горната кутия, изработена от черен анодизиран алуминий, е верен спътник по време на пътувания. С обем от 37 литра тя предлага достатъчно място за по-малък багаж или каска. В допълнение към полезното осветление в нея е интегрирана и опция за зареждане с USB-C, например за смартфони или таблети.

Облегалка за алуминиева горна кутия, черна

С облегалката за алуминиевата горна кутия спътникът на водача се наслаждава на по-голям комфорт – както при кратки пътувания, така и при дълги маршрути.

ConnectedRide Navigator

С BMW ConnectedRide Navigator всички пътувания и планирания са винаги на разположение. Чрез BMW ID планираните маршрути и записи могат да се синхронизират с приложението BMW Motorrad. Големият 5,5-инчов сензорен дисплей се вижда добре и при директна слънчева светлина. Управлението е интуитивно чрез мултиконтролера.

Изберете Вашия вариант

СЪЩО ТОЛКОВА ВЪЛНУВАЩО

spinner