„The Future Shack“ на BMW Motorrad

Вашето бъдеще на градска мобилност

Никога не сме били по-цифрови, по-свързани в мрежа. Никога не сме били по-мобилни. Можем и искаме да сме навсякъде. Да си в движение означава да си пристигнал. Там и днес. Но как ще бъде утре? Как ще интегрираме мобилността безпроблемно в нашия градски живот? Как се съчетават изискванията на околната среда с нашия стил на живот? Искате да извлечете максимална полза от настоящето и същевременно да оформите едно здравословно бъдеще? В проекта „The Future Shack“ търсим отговори. Тук разработваме нови концепции за дизайна за бъдещето на метрополисите. Оставете се на вдъхновението.

Създател на съдържание

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden е човек с много таланти от Ню Йорк. Нейното мислене е ориентирано към визията. Тя е известна, наред с другото като създател на съдържание на „Out West Tik Tok Dance Challenge“ и като актриса в шоуто на Amazon Prime „Intentions“. Като активист, тя иска да подкрепи чернокожите създатели и ЛГБТИК+ общността. А в проекта „The Future Shack“ тя се отправя с вас на пътешествието към мобилност на бъдещето.

+ Прочети още

„The Future Shack“ Output

„The Future Shack“ Output

Запознайте се с вълнуващи теми, ориентирани към бъдещето идеи и нашата визия за градска мобилност. Придружете създателя и погледнете в бъдещето с Concept CE 02 и Vision AMBY. И открийте с BMW CE 04 какво е възможно вече. Можете да намерите съдържанието на „The Future Shack“ в YouTube, а създателя на съдържанието – в TikTok и Instagram.

+ Прочети още

В Сингапур вече има толкова много електрически превозни средства – това е много впечатляващо

 “

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

Епизод 2 на „The Future Shack“

„The Future Shack“ на BMW Motorrad

Епизод 2: Smart City

Епизод 2: Smart City

Заедно с Nicole и Isaac се потопихме в Smart City Сингапур. А какво пътуване би било по-подходящо за тази дейност, отколкото BMW CE 04. На път с пълно електрическо задвижване двата откриват бъдещето на дигитализацията, свързването в мрежа и екологичността в един от най-модерните метрополиси в света.

+ Прочети още

Ето какво ви очаква след това

В следващия епизод ще ви представим наелектризираща иновация в допълнение към нови новаторски теми: новия BMW CE 02. Ако за вас са важни екологичността, перспективната мобилност и разбира се, страхотният дизайн, не трябва да пропускате това. Най-добре се абонирайте за нашия канал в YouTube, за да останете информирани.

„The Future Shack“ в YouTube external-link-arrow-slim

Бъдещето вече е днес

spinner