„The Future Shack“

Вашето бъдеще на градска мобилност

Никога не сме били по-мобилни. Да си в движение означава да си пристигнал. Там и днес. Но как ще бъде утре? Как искаме да живеем? Как ще съчетаем желанието за максимална мобилност с изискванията на околната среда? По какъв начин искаме да оформим градски живот? По какъв начин самите себе си? В проекта „The Future Shack“ търсим отговори заедно със създатели на съдържание. Логически отговори. И такива, които се смятат за правилни. Отговори, които съответстват на нашите ценности. Тук отново мислим за бъдещето. Оставете се на вдъхновението.

Създателите на съдържание

„The Future Shack“ Output

„The Future Shack“ Output

Оставете се на вдъхновението. Изживейте нашата визия на градска мобилност. Придружете създателите в част от техния път. Погледнете в бъдещето с Concept CE 02 и Vision AMBY. И открийте с BMW CE 04 какво е възможно вече. Можете да намерите съдържанието на „The Future Shack“ в YouTube, създателя на съдържанието – в TikTok и Instagram.

+ Прочети още

Бъдещето? Мисля, че то принадлежи на онези, които мислят за него и го виждат.

 “

Епизодите на „The Future Shack“

BMW Motorrad „Future Shack“, епизод 1

Епизод 1: Seamlessness

Епизод 1: Seamlessness

Ние осветяваме аспектите на градската мобилност на бъдещето. В епизод 1: Seamlessness. В превод това означава „непрекъснатост“ и съответно може да обхваща много измерения, на които едно превозно средство трябва да съответства в бъдеще: непрекъсната интеграция в други устройства, в Интернет, в градската среда, в целия живот. Погледнете в бъдещето заедно с нас.

+ Прочети още

Опитвам се да схвана какво е важно днес и какво ще ни движи в бъдещето.

 “

Очаквайте скоро: Епизод 2

В следващия епизод също ще надзърнем в бъдещето на градската мобилност. „The Future Shack“ ще разгърне погледа и ще отвори съзнанието за това, какво ще ни движи утре. Не искате да пропуснете следващите епизоди? Тогава се абонирайте за нашия канал в YouTube и активирайте камбанката за известия.

„The Future Shack“ в YouTube external-link-arrow-slim

Бъдещето вече е днес

spinner