„The Future Shack“ на BMW Motorrad

Вашето бъдеще на градска мобилност

Никога не сме били по-цифрови, по-свързани в мрежа. Никога не сме били по-мобилни. Можем и искаме да сме навсякъде. Да си в движение означава да си пристигнал. Там и днес. Но как ще бъде утре? Как ще интегрираме мобилността безпроблемно в нашия градски живот? Как се съчетават изискванията на околната среда с нашия стил на живот? Искате да извлечете максимална полза от настоящето и същевременно да оформите едно здравословно бъдеще? В проекта „The Future Shack“ даваме отговори. Тук разработваме нови концепции и идеи за бъдещето на метрополисите. Оставете се на вдъхновението.

Get inspired

Get inspired

Гмурнете се в много интересни аспекти на градската мобилност. В епизод 1 стигаме до същността на понятието „Seamlessness“ с вдъхновяващи герои. Епизод 2 е дълбоко гмуркане в концепцията „Smart City“. А в епизод 3 търсим заедно с вълнуващи личности перфектния Flow. Are you ready for the ride?

+ Прочети още

Най-новия епизод

Епизод 3: Find your perfect Flow

Какво означава за Вас „Find your perfect Flow“ (Намерете своя перфектен Flow)? Трима интересни герои от областта на спорта, дизайна и гейминга ще ни издадат как постигат най-добрите си резултати в състоянието на Flow. Позволете на артиста-декламатор Аде Ойейоби да Ви вдъхнови и да Ви преведе през този епизод.

Към епизод 3

Още епизоди на The Future Shack

spinner