„The Future Shack“ на BMW Motorrad

Епизод 2: Smart City

Градът е нашата игрална площадка. Той расте с нас, но и ни предизвиква да се развиваме. Нови места, нови възможности – всичко е в движение. Накъде ще се развива той? Как изглежда бъдещето? Ще стане ли той толкова умен, колкото телефоните ни, толкова дигитален, колкото животът ни? Водена от вълнуващата тема „Smart City“, съдържателката на съдържание Никол замина за Сингапур, за да търси отговори във вибриращия, футуристичен метрополис.

Създателка на съдържание

Никол Блумгардън

Никол Блумгардън

Никол Блумгардън е от Ню Йорк и има много таланти. Нейното мислене е ориентирано към визията. Тя е известна, наред с другите неща, като създателка на съдържание за „Out West Tik Tok Dance Challenge“ и като актриса в сериала „Intentions“ на Amazon Prime. Като активист, тя иска да подкрепи чернокожите създатели на съдържание и ЛГБТИК+ общността. А в проекта „The Future Shack“ тя се отправя с Вас на пътешествието към мобилността на бъдещето.

+ Прочети още

Епизод 2 на „The Future Shack“

Exploring the City

Exploring the City

Заедно с Никол и Исак се потопихме в атмосферата на Сингапур, образец за Smart City. А кое превозно средство би било по-подходящо за този проект от BMW CE 04? На път с напълно електрическо задвижване двамата откриват бъдещето на дигитализацията, свързването в мрежа и екологичността в един от най-модерните метрополиси в света. 

+ Прочети още

Тук в Сингапур вече има толкова много електрически превозни средства – много е впечатляващо

 “

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

„The Future Shack“ в YouTube

В YouTube ще намерите този и други интересни видеоклипове на BMW Motorrad. Абонирайте се за нашите канали, за да не пропуснете нито един епизод.

Към YouTube external-link-arrow-slim

Бъдещето още днес

spinner