Vision AMBY на BMW Motorrad

Движете се така, както желаете

Vision AMBY на BMW Motorrad е идея. Нашата идея за мобилността на бъдещето. Наричаме я Adaptive Mobility. Защото в бъдещето ще използвате онези пътища, които искате да използвате. За да достигате възможно най-бързо и спокойно до целта си. При това с едно и също превозно средство. Някои от факторите на тази визия са вече реалност: електрическо задвижване, силна индивидуалност и уникален дизайн.

Електрическата мобилност на две колела трябва да доставя истинско удоволствие и вълнение.

 “

Маркус Шрам

Ръководител на BMW Motorrad

Без граници

Бягство: Градът ще се превърне в Escape Room. Място, където обичате да бъдете, но и да напускате отново. Vision AMBY на BMW Motorrad със своя пробег от около 110 км е предназначен точно за това. Както техниката, така и дизайнът разкриват напълно нови възможности. Постоянното преливане между електрически велосипед и мотоциклет се забелязва още при първия поглед към превозното средство с тегло от 65 килограма – типичните за мотоциклет елементи се срещат с елементи, типични за велосипед. Градски мотоциклет? Ендуро? Тук не става въпрос за категории. Става въпрос за напълно нова и гъвкава дефиниция на мобилността.

+ Прочети още

Искахме да разработим изключително емоционално превозно средство за интелигентно придвижване с максимална свобода във и около града.

 “

Едгар Хайнрих

Ръководител „Дизайн“, BMW Motorrad

Горски път, велосипедна пътека, градски пътища – възможно е всичко: В този свят, изпълнен с възможности, Vision AMBY на BMW Motorrad разпознава къде се движите благодарение на технологията за Geofencing с услугата за карти HERE и автоматично избира измежду три степени за скорост. От макс. 25 км/ч през макс. 45 км/ч до макс. 60 км/ч. В допълнение на това адаптира при поискване и застрахователната ви защита. На тази промяна реагира дори и дигиталният регистрационен номер. Приложението Vision AMBY винаги разпознава личния ви профил: ключове, категория на свидетелството за управление, търсене на превозното средство – възможни са дори и защита и блокировка срещу кражба. И всичко това – от вашия смартфон. Така може да изглежда Urban Mobility от бъдещето.

+ Прочети още

Още за Urban Mobility от BMW Motorrad

spinner