BMW Motorrad Concept CE 02

Вълнуващо различен

Вашият живот – всеки ден. 24 часа. Цял живот работа от девет до пет – не е за вас. Почивка от почивката? Вашият път не е права линия. Вашият живот не е в лентата за изпреварване. Той е навсякъде и по всяко време. А с вас е винаги BMW Motorrad Concept CE 02. Градът е пълен с възможности, той ви принадлежи, тъй като това е вашият живот.

Concept CE 02 представя нови пропорции и модерни форми на фона на  града.

 “

Едгар Хайнрих

Ръководител „Дизайн“, BMW Motorrad

Дизайнът? Толкова смел, но въпреки това изчистен. Просто всичко е различно. Скейтборд като стъпенка и впечатляващ дизайн на светодиоден фар за уникален външен вид през деня и през нощта. Дизайнът е изчистен и отворен, така че да поискате да се качите и да потеглите веднага. Тъй като всичко е възможно стига да имате желание.

+ Прочети още

Забавлението ви прави мобилни

Светофар? Ускорение? Вече в миналото. Пълен въртящ момент от състояние на покой: Електрическият двигател на  BMW Motorrad Concept CE 02 е вашият път към истинското удоволствие от карането. При това с до 90 км/ч. Позицията на седене и спокойната ергономия на BMW Motorrad ви дават възможност  да сърфирате из движението с 11 kW мощност и пробег от 90 км. Така и най-малката отсечка се превръща в най-голямото удоволствие. Толкова изчистено и уникално е и якето: Иновативната технология позволява лесното изработване на протекторите – те ви предпазват, без да се набиват на очи. Тъй като и тук важи мотото: Вие сте това, което искате да бъдете.

+ Прочети още

BMW Motorrad Concept CE 02 е надеждният спътник в ежедневието. Обичате го, защото е винаги с вас и се управлява лесно.

 “

Александер Букан

Ръководител „Дизайн на превозни средства“, BMW Motorrad

BMW CE 04

Бъдещето отдавна остана зад нас. Запознайте се със серийния модел BMW CE 04 и революционните му елементи.

Открийте сега
spinner