Нашите нови лакови покрития

Нашите нови лакови покрития

Тук можете да видите бърз преглед на това, как изглеждат новите лакови покрития на съответните машини. Позволете на впечатляващите комбинации от цветове да ви изненадат. Може би вашият мечтан мотоциклет също е тук?

+ Прочети още

Light white uni/M Motorsport

Light white uni/M Motorsport

Асиметричното лаково покритие в Light white uni/M Motorsport не оставя място за съмнение: тук става въпрос за истинска производителност, за всеки милиметър, всяка милисекунда. Цветовото оформление придава на вашия мотоциклет спортен, мощен външен вид от всеки ъгъл на наблюдение и символизира динамиката на пистата.

+ Прочети още

Option 719 Galaxy Dust

Option 719 Galaxy Dust

Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan silver 2 metallic: лаково покритие, което човек трябва да види. И ще иска да вижда отново. В зависимост от падането на светлината, ефектният лак блести от синкаво до виолетово. С нанесен на ръка опушен ефект, той се слива плавно със сребристите контрастни повърхности. Към това се добавя класическата бяла двойна линия. Това цветово оформление е истински магнит за погледа и едновременно с това показва дълбоката ви връзка с историята на BMW Motorrad.

+ Прочети още

Всички модели с нови цветове

spinner