Колекция Каране
DoubleR Race Air

Double R Race Air

Няма нищо по-бързо.

Знаехте ли, че нашият най-бърз продукт беше костюм за мотоциклетисти? С време за активиране и задействане от само 45 милисекунди, костюмът за мотоциклетисти DoubleR Race AIR ви предлага най-бързо задействащата се защита, осигурявана някога за мотоциклетисти на състезателната писта. В същото време DoubleR Race AIR е синоним на сертифицирана защита на шофиране: костюмът за мотоциклетисти с интелигентна технология и интегриран надуваем протектор е сертифициран съгласно стриктните спецификации на TÜV SÜD.

DoubleR Race AIR предлага перфектна ергономия и защита за мотоциклетисти с различен ръст, гарантирайки че те имат защитна кора около тялото си по всяко време – без да се причини повреда или възпрепятстване. За да се гарантира удобството на костюма за всяко лице, което закупи DoubleR Race AIR от определени BMW Motorrad партньори, се извършва точно измерване и се определя идеално прилягащия модел.

Системата API – Надуваема активна защита – се оптимизира постоянно за употреба на състезателната писта. Тя оценява сериозността на падането и се задейства своевременно. Поради тази причина DoubleR Race AIR с активирана API се поставя само за състезателната писта. Веднага щом API се активира DoubleR Race AIR може да бъде носен само на състезателната писта. Костюмът е позволен само на обществени пътища без активирана API система.

+ Прочети още

От 0 до защита за 45 милисекунди.

Интелигентна защита и страхотна форма в същото време: DoubleR Race AIR е разработен за състезания, затова и изглежда като състезателен костюм – но е способен на много повече. Защитната система, интегрирана в горната задна част, предпазва врата и раменете в рамките на 45 милисекунди. В крайна сметка, ако карате по състезателните писти по света, вие имате нужда от най-бързата възможна защита.
+ Прочети още

Алгоритъм на интелигентно активиране.

Алгоритъм на интелигентно активиране.

Това е изключително комплексна електронна система, действаща постоянно на заден план, за да се гарантира, че надуваемият протектор на DoubleR Race AIR се задейства наистина само в опасна ситуация. Седем датчика в системния хардуер анализират движенията на мотоциклетиста през цялото време. Поради интелигентния алгоритъм, системата API (Надуваема активна защита) е в състояние да оцени сериозността на падане. Системата се задейства само когато е необходимо. Например, не се задейства при падания при скорост под 50 km/h, нито действа в ситуации, където динамиката не изисква допълнителната защита на надуваемия протектор. Тя осигурява ефективна защита за зоната на врата и раменете в рамките на 45 милисекунди.

+ Прочети още

Търговци на BMW близо до вас.

Original BMW Motorrad оборудване ще превърне следващата ви екскурзия в уникално преживяване. Посетете ни и получете съвети.

Намерете вашия търговец на дребно на BMW сега
spinner