Колекция Ride

Street Air

Ето как работи.

Ето как работи.

Веднага щом елекът е свързан с якето и включен, просто затворете ципа: системата ще се активира и пътуването може да започне. Вградените в елека прилепнали датчици позволяват на системата да разпознае удар в рамките на 30 до 60 ms. Подредени в областта на гърба и раменете на елека, те продължават да предават измерванията към централния контролен модул. Въздушните камери се пълнят в рамките на 25 ms с помощта на модерен резервоар за компресиран въздух. Максимална защита – по-бърза от мигането на око.

+ Прочети още

Носима иновация.

За Свен Кършнинг, продуктовият конструктор на BMW Motorrad на системата Street AIR, беше само въпрос на време докато приложи системата на пътя, а не само на състезателната писта. "С BMW Motorrad Street AIR имаме решение, което съчетава максимална защита с максимална гъвкавост," - казва конструкторът на продукта в интервю. Свен Кишнинг е очарован от допълнителната защита за гръдния кош и раменете – всичко без ограничение на свободата на движение на потребителя. Нямаше опасност от неволно активиране на системата по време на тестовите пътувания.
"Имайте предвид, че системата работи толкова бързо, че дори мотоциклетистът да е получил освобождаване, това не е тревожно. Времето на реакция на човек е толкова бавна, че вие продължавате да карате нормално." В бъдеще разширяването на продуктовото портфолио в тази област определено е възможно.
+ Прочети още
Горди сме да представим нещо революционно на пазара като Street AIR. И ще продължим да го правим в бъдеще.

Свен Кършнинг

Търговци на BMW близо до вас.

Original BMW Motorrad оборудване ще превърне следващата ви екскурзия в уникално преживяване. Посетете ни и получете съвети.

Намерете вашия търговец на дребно на BMW сега