Семейството GS

Колаж на моделите GS на BMW Motorrad.

Повече от четири десетилетия моделите GS символизират копнежа за приключения и неудържимото любопитство винаги да се изживява нещо ново – без значение дали на края на света или на прага на собствения дом. Техните мощни задвижвания осигуряват точно независимостта, на която човек иска да разчита, когато е на непознат терен. Най-съвременната техника и режимите на движение осигуряват безопасност, максимално добро сцепление и оптимално управление за всяка настилка и за всякакви атмосферни условия. А неподражаемата предна част с характерната линия показва дори в най-затънтеното ъгълче на света: тук идва GS.

+ Прочети още

Нашите GS модели

R 1250 GS

Безгранична жажда за приключения и уверен удар на боксерния двигател: общо седемте режима на движение също са убедителни на наистина всякакъв терен.

R 1250 GS Adventure

Нито една цел не е твърде далеч при най-добрата подготовка: Вместимост на резервоара от 30 l, повдигането на кормилото и надеждният боксерен двигател означават независимост и динамика при откритията.

F 850 GS

Приключения в кръвта: перфектен баланс в офроуд среда и висок въртящ момент. Множество технически функции превръщат препятствията във възможности.

F 850 GS Adventure

Светът се превръща в приключение. Мощното задвижване и широката гама на серийното оборудване са оптималният арсенал за дълги пътувания и суров терен.

F 750 GS

Вашият билет към приключенията: Излезте спонтанно, оставете всичко зад гърба си, разширете хоризонта. Този мотоциклет Adventure се справя с всякаква настилка.

G 310 GS

Жажда за приключения всеки ден: Емблематичната ергономичност на GS и висококачественото оборудване гарантират комфортно удоволствие при пътуване в града и околностите.

Семейството XR

Колаж на моделите XR на BMW Motorrad.

XR означава спортен характер и ефективност на дълги разстояния: Агресивният дизайн и мощните мотори срещат ергономичния комфорт и най-съвременните системи за асистенция на водача. За всички, които преследват всеки завой и всеки километър – дори в продължение на дни.

+ Прочети още

Нашите XR модели

S 1000 XR

Хвърлена ръкавица към завоите и километрите: Войнственият дух на атлета среща ергономичността и спокойната осанка при седнало положение на туристическото ендуро.

F 900 XR

По-високо, по-бързо, по-далеч: Чист адреналин, завой след завой и това дни наред. Задвижването и дизайнът: неподправена ефективност. Ергономичността: чист релакс.

Еднократни приключения – всеки път

R 1250 GS Adventure в офроуд среда.

На всеки две години най-добрите водачи на GS в света мерят сили по време на международното състезание GS Trophy. Първо най-талантливите се доказват в националните квалификации, за да представят своята страна. След това целта са най-омагьосващите мото дестинации в света като Нова Зеландия, Канада, Монголия или Албания. При интензивните дневни етапи с взискателни специални тестове се отчитат преди всичко отборният дух, ловкостта и уменията за управление. И, естествено, на всяко международно състезание GS Trophy се създават приятелства за цял живот.

+ Прочети още

Мото облекло за Вашето следващо приключение

Ние разработваме нашето оборудване паралелно с нашите мотоциклети. Така разбираме от какво се нуждае човек, когато е на път: Нашата екипировка за водачи е изпробвана и тествана до последния детайл. Тя предлага отлична защита, свобода на движенията и комфорт при всякакви атмосферни условия.

+ Прочети още
Към колекцията external-link-arrow-slim

Започнете Вашето приключение сега

spinner