#SpiritOfGS

Семейството GS

Моделите GS са икони, които в продължение на повече от четири десетилетия вдъхновяват фенове по целия свят да преодоляват личните си граници. Техните мощни задвижвания осигуряват точно независимостта, необходима на непознат терен. Най-съвременната техника и режимите на движение осигуряват безопасност, максимално сцепление и оптимално управление за всяка настилка и атмосферни условия. А неподражаемата предна част с характерната линия показва дори в най-затънтеното ъгълче на света: тук идва GS.

+ Прочети още

Нашите GS модели

R 1300 GS

Неочаквано лек и максимално адаптивен: топ моделът на големите приключенски мотоциклети. Да зададем заедно темпото.

R 1250 GS Adventure

Нито една цел не е твърде далеч при най-добрата подготовка: Вместимост на резервоара от 30 l, повдигането на кормилото и надеждният боксерен двигател означават независимост и динамика при откритията.

F 900 GS

Двигателят: силен. Каросерията: елегантна. Безкомпромисно подготвен за използване офроуд, този мотор е перфектен за следващото ти приключение.

F 900 GS Adventure

Независимо дали става дума за пътуване през уикенда или за пътешествие, самостоятелно или със спътник. С това туристическо ендуро можеш спокойно да потеглиш на откривателско пътешествие.

F 800 GS

Перфектният ти спътник за спонтанни пътувания и приключения. Каквото и да се случи по маршрута, на този мотор може да се разчита.

G 310 GS

Жажда за приключения всеки ден: Емблематичната ергономичност на GS и висококачественото оборудване гарантират комфортно удоволствие при пътуване в града и околностите.

Еднократни приключения – всеки път

На всеки две години най-добрите водачи на GS в света мерят сили по време на международното състезание GS Trophy. Първо най-талантливите се доказват в националните квалификации, за да представят своята страна. След това целта са най-омагьосващите мото дестинации в света като Нова Зеландия, Канада, Монголия или Албания. При интензивните дневни етапи с взискателни специални тестове се отчитат преди всичко отборният дух, ловкостта и уменията за управление. И, естествено, на всяко международно състезание GS Trophy се създават приятелства за цял живот.

+ Прочети още

Мото облекло за Вашето следващо приключение

Ние разработваме нашето оборудване паралелно с нашите мотоциклети. Така разбираме от какво се нуждае човек, когато е на път: Нашата екипировка за водачи е изпробвана и тествана до последния детайл. Тя предлага отлична защита, свобода на движенията и комфорт при всякакви атмосферни условия.

+ Прочети още
Към колекцията external-link-arrow-slim

Започнете Вашето приключение сега

spinner