#NeverStopChallenging

Нашите супермотори

Колаж от снимки в движение на S 1000 RR и M 1000 RR.

Разработени в моторните спортове, усъвършенствани за пътя. Мотоциклетите не познават компромиси по отношение на мощността, технологията и дизайна. Целта е да се постигнат най-високи резултати, което е възможно благодарение на двигателя, перфектната аеродинамична облицовка, леката конструкция и помощните системи. Само няколко движения и машините се превръщат в състезателни мотоциклети, които преследват най-доброто време на състезателната писта.

+ Прочети още

Нашите супермотори

M 1000 RR

Състезател като никой друг. M RR е първият M модел на BMW Motorrad, който предлага изцяло спортна технология за най-висока ефективност и ексклузивност и до най-дребните детайли.

M 1000 RR 50 Years M

Най-доброто от почти 100 години история на състезателни мотоциклети и 50 години моторни спортове: Тази мотоциклет е серийно насочен без компромиси към висока ефективност и, разбира се, носи емблемата 50 Years M.

S 1000 RR

Супермоторът на суперлативите предлага експлозивно разгръщане на силата. А също така и техника, която прави тази максимална мощност достъпна при всяка ситуация на пътя.

Нашите RS

Външният вид: спортно-динамичен. Задвижването: истинско удоволствие. За спортното пътуване. Двуцилиндровият боксерен двигател осигурява уникална мощност и благодарение на BMW ShiftCam гарантира впечатляващи стойности на ускорението от всеки диапазон на оборотите. Точно за такава динамика, която превръща всеки завой и всяко пътуване в незабравимо изживяване.

+ Прочети още

Нашите спортни турери

R 1250 RS

Спортно шофиране на лентата за изпреварване: Тук спортният характер се среща с пригодността за пътуване. При това многобройните технически акценти дават възможност за безопасност, комфорт, както и концентрация върху чистото удоволствие от карането.

Адреналинът като настройка за живот

Ликуващ екип на BMW Motorrad при пресичане на финалната линия.

С BMW Motorrad Motorsport сме представени в състезателни серии в световен мащаб и празнуваме победи по цялото земно кълбо с M RR и RR. Получените по този начин познания пренасяме целенасочено в нашите машини, предназначени за пътя. Така продължаваме да развиваме идеите си за ефективност с новите стандарти и иновативни проекти.

+ Прочети още
Към BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Ефективност за всекидневната

Както при оригинала, така и при общо 1920 елемента на LEGO® Technic на нашите LEGO® Technic M RR е вложена изключителна прецизност. Така бяха разработени частите и постигнати иновативни решения Най-големият въобще модел мотоциклет на LEGO® Technic бе създаден в мащаб 1:5 спрямо оригинала.

+ Прочети още
Към LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Почувствайте спорта и адреналина

spinner