#NeverStopChallenging

Нашият RR

Разработени в моторните спортове, усъвършенствани за пътя. В стойностите на мощността, технологията и дизайна S 1000 RR – накратко RR – не прави компромиси. Целта е да се постигнат най-високи резултати, което е възможно благодарение на двигателя, перфектната аеродинамична облицовка, леката конструкция и помощните системи. А с няколко движения RR се превръща в състезателен мотоциклет за най-доброто време на състезателното трасе.

+ Прочети още

Нашите супермотори

S 1000 RR

RR е изцяло насочен към чиста ефективност. 154 KW (210 к.с.) и многобройните технически оптимизации ви поставят съвсем ясно на стартовата позиция.

Нашите RS

Външният вид: спортно-динамичен. Задвижването: истинско удоволствие. За спортното пътуване. Двуцилиндровият боксерен двигател осигурява уникална мощност и благодарение на BMW ShiftCam гарантира впечатляващи стойности на ускорението от всеки диапазон на оборотите. Точно за такава динамика, която превръща всеки завой и всяко пътуване в незабравимо изживяване.

+ Прочети още

Нашите спортни турери

R 1250 RS

Спортно шофиране на лентата за изпреварване: Тук спортният характер се среща с пригодността за пътуване. При това многобройните технически акценти дават възможност за безопасност, комфорт, както и концентрация върху чистото удоволствие от карането.

Семейството XR

XR означава спортен характер и ефективност на дълги разстояния: Агресивният дизайн и мощните мотори срещат ергономичния комфорт и най-съвременните системи за асистенция на водача. За всички, които преследват всеки завой и всеки километър – дори в продължение на дни.

+ Прочети още

Нашите XR модели

S 1000 XR

Хвърлена ръкавица към завоите и километрите: Войнственият дух на атлета среща ергономичността и спокойната осанка при седнало положение на туристическото ендуро.

F 900 XR

По-високо, по-бързо, по-далеч: Чист адреналин, завой след завой и това дни наред. Задвижването и дизайнът: неподправена ефективност. Ергономичността: чист релакс.

Адреналинът като настройка за живот

С BMW Motorrad Motorsport сме представени в състезателни серии в световен мащаб и празнуваме победи по цялото земно кълбо с M RR и RR. Получените по този начин познания пренасяме целенасочено в нашите машини, предназначени за пътя. Така продължаваме да развиваме идеите си за ефективност с новите стандарти и иновативни проекти.

+ Прочети още
Към BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Почувствайте спорта и адреналина

spinner