#RideAndShare

Семейството на турерите

Нашите туристически машини вдъхновяват със своите легендарни задвижвания, които гарантират динамика и издръжливост. Най-модерна техника и перфектно съчетани режими на шофиране осигуряват безопасност и правилно управление. А впечатляващият комфорт показва, че обмислените детайли, като асистент за превключване на скоростите или удобните степенки, правят всяко пътуване перфектно.

+ Прочети още

Нашите модели турери

R 1250 RT

Събира историите и километрите в едно: Този универсален мотоциклет със своя боксерен двигател и неустоимо ускорение превръща всеки километър в интензивно изживяване.

K 1600 GT

Изпълнен с динамика, изпълнен с впечатления. Със своето неустоимо подаване той придава ново значение на пърформънс туринга, като при това е изцяло насочен към водача.

K 1600 GTL

Заедно на път: мощният шестцилиндров двигател, богатото оборудване и комфортът осигуряват перфектно и луксозно пътуване за двама.

K 1600 B

Небрежен лукс в стил Bagger: самият силует показва колко спокойно и комфортно може да се пътува на дълги разстояния, като същевременно се запазва и пърформънс турингът.

K 1600 Grand America

Заедно изживяваме повече. Тук възхитителният дизайн на Bagger се съчетава с оборудване, което не оставя неизпълнени желания: за интензивни преживявания по време на пътуване.

Пътуване без компромиси

Съвременен дизайн и висококачествени материали, съчетани с отлична защита и абсолютна ежедневна практичност: когато разработваме нашите турери, едновременно с това мислим и за подходящото облекло за мотоциклет – обмислено и изпробвано до най-малкия детайл. Така се създават любимите модели, които предлагат комфорт при всякакви атмосферни условия по време на пътуване и винаги изглеждат добре. Независимо от избора.

+ Прочети още
Към колекцията external-link-arrow-slim

Винаги с перфектно оборудване

Всяко пътуване е уникално. Имаме подходящите аксесоари за всяка цел и за незабравими километри. От хромираните капаци на огледалата, които подчертават дизайна, през комуникационните решения до новите седалки.

+ Прочети още
Към аксесоарите external-link-arrow-slim

Започнете пътуването си

spinner