BMW Motorrad Days 2018.

От световни постижения и представления на смелчаци.
6 - 8 VII 2018
Garmisch-Partenkirchen, Germany

Три дни купонясване, каране и разговори: 18-та година на BMW Motorrad Days в Гармиш-Партенкирхен, от 6 до 8 юли 2018 г., ще бъде истинско преживяване за всеки мотоциклетист. Всяка година около 40 000 ентусиасти в областта на мотоциклетизма се срещат в подножието на най-високата планина в Германия, за да се запознаят отблизо с новите продукти на BMW Motorrad и да открият върховите световни постижения. Докосването и опитването определено са позволени, като можете също да направите и тестово шофиране на последните модели. Има и други различни атракции, включително спиращи дъха стънт представления и поразителни изпълнения на смелчаци в колодрума. Мотоциклетистите, които искат да проучат пътищата със завои и тесните проходи, могат да се запишат за една от различните алпийски екскурзии.  

+ Прочети още

Много от партньорите на BMW Motorrad също ще участват в тридневното събитие. Фирмите, които се занимават с тунинговане и персонализиране, допринасят за Motorrad Days с модификациите си и вдъхновяват посетителите. Гармиш-Партенкирхен привлича също и знаменитости – актьори, певци и професионални състезатели, както и добре познати мотоциклетисти от общността се присъединяват към посетителите.

Кръгът от ентусиасти по мотоциклетите BMW постоянно расте и на BMW Motorrad Days можете да почувствате страстта по марката. Познатите лица се смесват с новодошлите, разговарят, планират следващото си приключение, сядат около огъня и слушат музика на живо.  

+ Прочети още
Адрес
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Germany
НАВИГИРАЙ МЕ external-link-arrow-bold
spinner