Международното състезание GS Trophy 2024 в Намибия ще бъде най-трудното от всички GS Trophy досега.

 “

Ralf Rodepeter

Head of Marketing BMW Motorrad

Състезателният мотоциклет R 1300 GS Trophy на BMW

С R 1300 GS на BMW участниците в Намибия определено имат силен спътник на своя страна. С теглото си от 237 килограма той е неочаквано лек и благодарение на това перфектен за каране извън пътя. Иновативната модулна концепция на рамата може да се регулира оптимално към водача, адаптивно регулиране на височината на превозното средство осигурява по-голям комфорт. Макар че официалният мотоциклет е на разположение само на участниците в Международното състезание GS Trophy 2024, ти можеш да конфигурираш почти идентичен (с малки изключения) вариант GS Trophy на състезателния мотоциклет R 1300 GS Trophy на BMW.

+ Прочети още
Към конфигуратора external-link-arrow-slim

Особености на състезателния мотоциклет

Особености на състезателния мотоциклет

Благодарение на специалните си аксесоари състезателният мотоциклет R 1300 GS Trophy на BMW е въоръжен за всякакви случайности. Оборудването включва повдигане на кормилото, предпазна скоба за двигателя, защита на дъното и на рамата, регулируем лост за превключване и спирачен лост, опора за краката на водача GS Vario, ръчен лост Enduro, защита за фар и удължаване на протектора за ръцете в бяло, а черните колела със спици и гуми за пресечен терен са подходящи за всеки терен.

+ Прочети още

F 900 GS Trophy на BMW – мотоциклет за маршали

F 900 GS Trophy на BMW – мотоциклет за маршали

Нашите маршали също се нуждаят от здрав мотоциклет по време на различните състезания, на който биха могли да разчитат при всякакви обстоятелства. Само така те могат да съпровождат и подпомагат участниците по време на състезанието. Кой мотоциклет би бил по-подходящ за тази отговорна работа от F 900 GS на BMW? Тук ще научиш всичко за модела.

+ Прочети още

Залата на славата на мотоциклетите от Международното състезание GS Trophy

Международното състезание GS Trophy на BMW Motorrad се провежда вече от 16 години. Благодарение на това събитие през годините сме обиколили почти целия свят. Звездата на всяко Международно състезание GS Trophy разбира се винаги е – наред с участниците – самият мотоциклет, с който се осъществява пътуването. Тук виждаш всичките 8 модела на BMW Motorrad, които са били използвани като състезателни мотоциклети поне веднъж през изминалите години.

+ Прочети още

More #SpiritOfGS

spinner