ВСЕ ОЩЕ НЯМАТЕ BMW ИД* ЗА ВЛИЗАНЕ?

* Вашият BMW ИД е централната Ви регистрация за всички оферти, свързани с марките BMW Motorrad, BMW и MINI.

My BMW Motorrad

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА И СТАРТИРАЙТЕ.

Дайте на мотоциклета си дигитален дом с My BMW Motorrad. Тук винаги ще имате преглед на текущите Ви мотоциклети, предишните машини и желаните мотоциклети. Освен това в нашия портал можете да достъпите онлайн нашите услуги и функции.

ВАШИЯТ ГАРАЖ.

ВАШИЯТ ГАРАЖ.

ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ МОТОЦИКЛЕТ.

Без да развивате винтове, тук ще научите всичко за вашия BMW Motorrad – от техническите подробности до ръководството за експлоатация. Желаните от вас мотоциклети от нашия конфигуратор също ще намерят мястото си тук и можете да ги редактирате допълнително. А вашите мотоциклети от други производители? Те също имат място тук, разбира се. 

+ Прочети още

ВАШИЯТ ПАРТНЬОР НА BMW MOTORRAD.

ВАШИЯТ ПАРТНЬОР НА BMW MOTORRAD.

ДОСТЪП ДО ПЕРСОНАЛЕН СЕРВИЗ.

Използвайте директната връзка към вашия сервизен партньор. Той може да ви предложи бързо и лесно подходящия сервиз за всички мотоциклети BMW Motorrad във вашия дигитален гараж. А какво ще кажете за пробно пътуване с вашия собствен желан мотоциклет? Това също се уговаря лесно и комфортно с My BMW Motorrad.

+ Прочети още

ВАШИЯТ АКАУНТ.

ВАШИЯТ АКАУНТ.

ЕДИН АКАУНТ ЗА ВСИЧКО.

С акаунт My BMW Motorrad получавате ваш персонален BMW ИД. Той е централната Ви регистрация за всички оферти, свързани с марките BMW Motorrad, BMW и MINI. Ако вече имате BMW ИД, можете веднага да влезете и да се възползвате от всички предимства на My BMW Motorrad. Насладете се.

+ Прочети още

С My BMW Motorrad имате всичките си мотоциклети, цялата информация и актуалните данни, обединени на едно място.

 “

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА И СТАРТИРАЙТЕ.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА И СТАРТИРАЙТЕ.

Вашият изцяло персонален клиентски портал е съвсем наблизо. Регистрирайте се веднага и открийте всички предимства и функции на My BMW Motorrad.

+ Прочети още
spinner