Това е едно вълнуващо многообразие за всички приключенци, изследователи и ентусиасти: Нашето семейство на моделите GS се сдоби с три нови попълнения. Независимо дали планираш пътуване през уикенда с най-близките си приятели, искаш да покориш провинцията или целия свят – с тези модели всички врати са отворени за теб. Виж кой от тях е най-подходящ за теб и твоето начинание и научи всички важни детайли.

+ Прочети още
„ 

Жажда за повече приключения

 “

BMW F 800 GS

BMW F 800 GS

Новият BMW F 800 GS е винаги до теб, независимо от маршрута. С новия си мощен двигател и многобройните си подобрения той е идеален и за кратки, и за дълги приключения. Опаковай багажа си, вземи приятел и изживейте #SpiritOfGS лично.

+ Прочети още

BMW F 900 GS

BMW F 900 GS

Избягай от ежедневието, впусни се в офроуд каране: BMW F 900 GS е перфектният мотор за всички, които търсят предизвикателства. През камъни и чакъл, през вятър и вода, през дълбоки ровове и високи хълмове – този ендуро мотоциклет е просто идеален за твоите уникални преживявания.

+ Прочети още

BMW F 900 GS Adventure

BMW F 900 GS Adventure

Искаш ли да се впуснеш в приключения? Във всеки случай BMW F 900 GS Adventure е готов за това. Той ще е с теб по цялото земно кълбо, в различни климатични зони, на различни височини. Наслади се на вълнуващи пътувания без компромиси с желания комфорт. Независимо дали си сам, или имаш компания, независимо дали правиш кратък спринт, или дълго пътуване.

+ Прочети още

Повече за #spiritofgs

spinner