Карането на мотоциклет е житейска философия, при това: най-вълнуващата! За да изживеете BMW Motorrad изцяло, ви предлагаме облекло, което подхожда перфектно на мотоциклета ви – разработено от мотоциклетисти за мотоциклетисти. В предложенията за оборудването ни за водачи за 2021 г. ще откриете впечатляващо облекло, допълнено с интелигентни функции за вашата безопасност. Какво ще кажете за един поглед зад кулисите? Нека погледнем!

+ Прочети още

Не става въпрос за производството на технически отлично облекло за мотоциклетисти. То трябва също така да изглежда добре – върху и до мотоциклета.

 “

Andy Dukes

Градът ви принадлежи. И за да докажете това, сме ви подготвили стилно облекло, което отговаря на предизвикателствата на големия град. Тук  в едно се обединяват модерния дизайн с интелигентни функции и ненатрапчива технология за безопасност. Всичко с една цел: Вашата изключителна радост от карането в големия град.

+ Прочети още

Избягайте от ежедневието, но не и зоната си на комфорт. С нашето удобно облекло за пътувания на дълги разстояние ще сте готови винаги за приключения. При това получавате най-добрата защита и абсолютна гъвкавост, които постигаме с нашите високотехнологични материали и 40 години опит. Следващото пътуване може да започне.

+ Прочети още

Реверанс към отминали времена – интерпретирани по модерен начин и със съвременен блясък. С нашето оборудване за водачи насочвате вниманието към индивидуализма – разбира се, без отказ от сигурността. Завладейте улицата със стила си!

+ Прочети още

Светът е вашата сцена. Никой път не е достатъчно дълъг или достатъчно широк? Няма проблем – волята ви не се нуждае от пътя. Открийте непознатото, при това с истинска подкрепа. Насладете се на максималната свобода на движението с най-добрата защита за всякакви атмосферния влияния. Приключението може да започне.

+ Прочети още

Нашата актуална колекция

spinner