Карането на мотоциклет е житейска философия с много лица: от живота в общността, през личния ви стил, до истинското желание за откривателство. За да се наслаждавате изцяло на BMW Motorrad, ние предлагаме облекло, което подхожда идеално на вашата страст. Където и както и да сте на път. Разработена от мотоциклетисти за мотоциклетисти. В новата ни колекция ще откриете не само тоалети, които не само са функционални, но и изглеждат добре – и ще ви накарат да изглеждате добре.

+ Прочети още

Имаме толкова много прекрасни нови продукти, но и някои нововъведения в класическите ни модели.

 “

Markus Pfister

Head of Gear & Garment BMW Motorrad

Изживейте града. И то точно както искате. Независимо дали отивате на работа, или сте напът за релаксираща вечеря. С облеклото ни получавате най-модерното: интелигентни функции и невидима технология за безопасност се срещат с леки материали и абсолютен комфорт при носене – за най-голямото удоволствие от карането в метрополиса.

+ Прочети още

Heritage и Vintage: Небрежните стари времена са все още популярни. Кой го знае по-добре от вас – и от нас, разбира се: Тъй като в нашето оборудване за водачи високото качество на материалите се съчетава с истинските майсторски умения и изчистения дизайн. При това не се отказваме по никакъв начин от сигурността, а се грижим за това да можете да изживеете своя стил.

+ Прочети още

В края на деня пътуването ви е толкова удобно, колкото и оборудването, с което пътувате: Ние знаем това от над 40 години опит. Ето защо при нашето облекло за пътувания обръщаме внимание на най-високото качество и безопасност, на усъвършенствания комфорт и на практичните функции. За да можете да се наслаждавате на всеки километър при всякакъв вятър и атмосферни условия.

+ Прочети още

От спортното предизвикателство до безкомпромисната страст към приключенията: Винаги искате да сте крачка напред към собствените си граници и хоризонта? С удоволствие ще те съпроводим. С нашето оборудване винаги ще имате най-добрата защита, ще се наслаждавате на максимална свобода на движенията и ще откривате света при всякакви метеорологични условия.

+ Прочети още

Към моделите за сезона

Облечете дрехите и се качвайте на мотоциклета

Очакването е най-прекрасната радост – естествено, директно последвана от удоволствие от карането. Тук ще намерите всички модели и оборудване за вашия сезон 2022. Не се бавете и се отбийте да разгледате.

Към оборудването за водачи от BMW Motorrad
spinner