Изживявате Вашата страст върху мотоциклета. Наша грижа е Вие не само да бъдете защитени по най-добрия начин на пътя, но и да изглеждате ослепително. Независимо дали се носите към залеза с Вашия Heritage мотоциклет, наслаждавате се на всеки завой по безкрайни лъкатушни пътища върху Вашия турър, борите се с кал и прах насред нищото върху Вашия enduro, подобрявате Вашия рекорд обиколка след обиколка на състезателната писта или покорявате големия град върху Вашия електрически скутер – оборудването за водачи BMW Motorrad се адаптира към Вашите изисквания.

+ Прочети още

Безопасност, комфорт и стил: Колекцията Riders Gear е създадена за високите изисквания на водачите на мотоциклети.

 “

Акцентите за Вашия Heritage Lifestyle

Soul и Passion: Това, което Ви мотивира да карате класически Heritage модел, мотивира и нас при дизайна на колекцията Heritage. Тук стилът е точно толкова важен, колкото и функцията. Най-добрият пример за това е дънковото яке RoadCrafted 100 Years. То съчетава винтидж визия с безопасност благодарение на устойчивата на износване тъкан деним и протекторите NP Flex. А с другите части като дънкови и кожени якета и панталони, каски като Grand Racer или ботушите PureShifter Вие и Вашата машина ще се превърнете в един класически страхотен цялостен пакет.

+ Прочети още

Акцентите за Вашите пътувания

При мотоциклетите за пътувания Вие поставяте фокуса върху максималния комфорт при пътуване. Такъв комфорт Ви предлага и нашата колекция, например със спортната каска за цяло лице Xomo Carbon с 3D оформени подложки за бузите. За да можете да пътувате възможно най-често, тук ще намерите части за почти всякакви атмосферни условия: от изработените от здрава кожа ботуши Gotthard GTX до якето Moreno GTX с интегрирано в яката боне за каска или якето Aravis AIR за горещи дни с големи мрежести вложки за циркулация на въздуха и свобода на движение.

+ Прочети още

Акцентите за Вашето следващо приключение

Обичате да изпробвате Вашите граници на пресечен терен? Тази колекция е създадена за Вас. Създадохме я така, че да бъде поне толкова издръжлива, колкото сте Вие. Якето GS Puna GTX например е усилено на застрашените при падане места с разположени в мрежа полиуретанови покрития с керамични частици. Естествено, то, както и подходящият за него панталон, е водонепропускливо и дишащо. Другите части от колекцията като якета, панталони, каски или ботушите VentureGrip също са перфектни придружители за офроуд.

+ Прочети още

Акцентите за мощност и ефективност

Когато става дума за милисекунди, всеки детайл има значение. При нашата колекция Sport акцентът също е поставен върху детайли, които ще Ви помагат при преследването на рекорди. Якето Hotlap и панталонът Hotlap, изработени от изключително устойчива при падане и на износване телешка напа кожа, предлагат оптимална свобода на движение въпреки протекторите. Якето Sidepod Air в M цветове не само изглежда изключително спортно, но и Ви предлага оптимална защита при високи температури. Каската M Pro Race максимизира аеро ефективността и може да бъде решаващият детайл за Вашата победа.

+ Прочети още

Акцентите за Вашия градски Lifestyle

С Вашия скутер покорявате големия град, винаги сте в движение и сте перфектно свързани в мрежа. Тази колекция е създадена за Вас. Тя не изглежда като класическо мотоциклетно облекло, но предпазва също толкова добре. Започвайки със стилните сникърси Seoul GTX с интегрирана защита за петите и глезените, през качулката с цип Singapore с 3D протектори NP Flex, до страхотните якета Brussels или Tokyo Connect GTX. Два акцента при якето Tokyo Connect GTX: интегрираните светлопроводи и сензорният панел с функции Connectivity в ръкава.

+ Прочети още

То е перфектно за Вас

Открийте актуалното оборудване за водачи BMW Motorrad.

Към оборудването за водачи
spinner