Независимо дали с мотоциклета си изминавате безброй километри, дали изследвате отдалечени терени или небрежно пътувате по селските пътища, дали завладявате града или тествате границите си на състезателната писта: вашето оборудване до голяма степен определя вашето каране. Колекцията екипировка за мотористи BMW Motorrad Riders Gear отговаря на нашите високи критерии за безопасност и удобство. С висококачествените си материали и отлично прилягане, тази колекция поставя нови стандарти. С новите цветове, наред с всичко друго, нашите дизайнери настъпват газта към ново измерение по отношение на външния вид.

+ Прочети още

СПЕСТИ ДО 500 ЕВРО*

Виж нашите специални предложения от Колекция екипировка 2024 и спести до 500 евро*. Независимо дали ще караш спокойно в града, ще се впуснеш в международни пътешествия или ще атакуваш пистите, в колекцията има точно това, от което имаш нужда. Офертата? Колкото повече купуваш, толкова повече спестяваш. Готов ли си да караш със стил?

  • *при покупка от € 1000, € 150 отстъпка 
  • при покупка от € 1500, € 250 отстъпка
  • при покупка от € 2000, € 400 отстъпка
  • при покупка от € 2500, € 500 отстъпка

*Всички цени са с включен данък. Валидни само за стоки на склад. Офертата е в сила само при участващите дилърства на BMW Motorrad!

+ Прочети още

Разработено от мотористи за мотористи: Колекцията BMW Motorrad Riders Gear съчетава безопасност, комфорт и стил.

 “

Акценти за вашият градски стил

В града предпочитате да пътувате със своя скутер или електрическия eParkourer. За да се придвижвате бързо, пъргаво и гъвкаво между вашите лични места. Нашето оборудване ви осигурява перфектна подкрепа. То ви прави видими в трафика и можете да бъдете забелязани дори и без вашето превозно средство. Акцентите в колекцията #PluggedToLife включват якетата Tokyo Connect Gore-Tex и Singapore, панталоните London с протектори на хълбоците и коленете и суперлеките маратонки Seoul.

+ Прочети още

Акценти за удобни пътувания

Необятността магически те привлича: Тази колекция има няколко хитрости в дизайна си, така че да се чувствате комфортно по време на дълги пътувания и да не искате да слизате от вашия туристически мотоциклет. Миксът от материали е вълшебната дума за оптимална защита, удобно прилягане и свобода на движение. Някои са водоустойчиви, други са дишащи, а на всички подходящи места може да разчитате на еластичност. Акцентите в колекцията #RideAndShare включват каската System 7 Carbon Evo, якето и панталоните Aravis Air и водонепропускливите панталони Gerlos.

 

+ Прочети още

Акценти за големи приключения

Стръмни хълмове, рохкави сипеи, летливи пясъци – теренът може да бъде доста неприятен. Ето защо ние правим всичко възможно, за да се чувствате напълно комфортно във вашето оборудване. Колекцията #SpiritOfGS е създадена за груба употреба извън пътя на вашето Enduro. Акцентите включват якето и панталоните GS Rallye Gore-Tex и GS Puna Gore-Tex с подсилвания в зоните с риск от падане, както и ботушите GS Competition, които не се предават дори при тежки условия – точно като вас.

 

+ Прочети още

Акценти за вашите амбициозни изисквания за представяне

Винаги търсите следващото предизвикателство за вашия мощен мотоциклет. Във преследването ви на милисекунди всичко трябва да е точно до милиметър. Вашето оборудване трябва да ви предлага максимална свобода на движение и в същото време възможно най-голяма защита. Колекцията #NeverStopChallenging е създадена точно с тази цел. Акцентите включват интегралната каска M Pro Race и якето Downforce с кожени еластични вложки и протектори.

 

+ Прочети още

Акценти за Heritage характера

Вие обичате своя Heritage мотоциклет най-вече заради неговия уникален, носталгичен външен вид. За да изглеждате също толкова добре, колкото и вашият мотоциклет, ние създадохме подходящото оборудване за феновете на #Soulfuel. Сред тях са например якето Mitte и ботушите Treptow Gore-Tex, с които ще покажете добра фигура във всяка ситуация. В допълнение към техния класически, готин стил, всички части отговарят на най-високите изисквания за безопасност при каране на мотоциклет.

 

+ Прочети още

Екипировка за мотористи BMW Motorrad Riders Gear – колекция 2024

Открийте цялото оборудване за водачи от BMW Motorrad.

Към оборудването за водачи
spinner