40 години приключения

Четири десетилетия GS

В готовност за всяко предизвикателство: От 1980 г. до днес GS е символ на приключения без граници и на любопитство както на пътя, така и извън него. Преди 40 години представихме за първи път R 80 G/S като концептуален предшественик на ендуро мотоциклетите за пътувания и с това положихме основата на успешна история за десетилетия напред. Този юбилей отбелязваме със специални издания на нашите универсални GS модели. Editions 40 Years GS са реверанс към #SpiritofGS. Те впечатляват с най-модерна техника, а дизайнът им е вдъхновен от легендарния R 100 GS и напомня на първообраза на GS.

Уникален дизайн по случай юбилея

Вдъхновение от иконата

Най-модерна техника, вдъхновена от иконите: Editions 40 Years GS са визуален реверанс към легендата GS: жълто-черният дизайн е базиран на R 100 GS, станал известен с името Bumblebee.

R 1250 GS – Edition 40 Years GS

R 1250 GS във вариант „Edition 40 Years GS“ със своите златисти кормило и джанти и впечатляващата черно-жълта „ниска“ рали седалка веднага дава да се разбере, какъв е произходът му.

R 1250 GS Adventure – Edition 40 Years GS

Икона с легендарен външен вид: R 1250 GS Adventure във вариант „Edition 40 Years GS“ с контрастни жълти ленти и предпазители за ръцете, както и джанти, кормило и спирачни апарати в златисто.

40 години прогрес

Дойде, потегли и победи

Дойде, потегли и победи

Когато пред 1978 г. GS 80 печели два златни медала в световния шампионат Six Days, никой не подозира, че само след две години серийните модели ще продължат на пазара победния му ход.  R 80 G/S утвърди сегмента на големите ендуро мотоциклети за пътувания, който владее и до днес. GS е най-успешният немски мотоциклет и ние знаем защо. Който някога се е качвал на GS, забелязва бързо: Пътуването с GS е израз на житейска философия.

+ Прочети още

Начин на пътуване, който бележи паметни етапи

Начин на пътуване, който бележи паметни етапи

Динамика на движението, умения и на пътищата без настилка, комфорт и здравина са четирите отлични качества, които развиваме и непрекъснато подобряваме вече 40 години. С това GS се превръща в постоянен двигател на иновации: Мотоциклетът е конструиран да преодолява граници и да покорява нови терени. При това се задвижва от двигател с техника от бъдещето – като се започне от едноцилиндровия му вариант до съвременния боксерен двигател.

+ Прочети още

Към дистрибутора

Събудихме любопитството ви, но искате да получите допълнителна информация? Потърсете дистрибутор на BMW Motorrad в близост до вас и получете консултация относно Editions 40 Years GS.

Намерете своя дистрибутор
spinner