BMW Motorrad Days 2023

Какъв купон!

Юбилейното издание на BMW Motorrad Days надмина всички очаквания. Сцени, щандове, обиколки с гид, изложби и, разбира се, много екшън с мотоциклети привлякоха безброй посетители в лятната градина на Берлинския панаир от 7 до 9 юли. Всички желаещи успяха да наблюдават на живо квалификациите на първия "Международен отбор" на международното състезание GS Trophy 2024 или да тестват отново колко пъргав и стилен е новият електрически CE 02. Легендарният фестивал Pure&Crafted, който се проведе по същото време, също направи този уикенд незабравим.

Мотоциклетната столица

Три дни, пет места: 21-вото издание на BMW Motorrad Days обхвана почти цялата столица. Фридрихсхайн беше новото място за фестивала Pure&Crafted в допълнение към Берлинския панаир. В Adventure Hub на територията на мотопистата Шенкенхорст се проведе международната квалификация за международното състезание GS Trophy 2024. Шпреевалдринг също се доказа като нов център за мотоспортове. И разбира се, ентусиастите мотоциклетисти имаха възможността да надникнат зад кулисите на производството на мотоциклети в завода на BMW в Шпандау.

+ Прочети още

Истински рок на фестивала Pure&Crafted

Истински чист #SoulFuel начин на живот: Фестивалът Pure&Crafted, представен от BMW Motorrad, определено си заслужаваше за ценителите на музиката, както и феновете на културата на двуколесните превозни средства, градския начин на живот & готини неща. Тази година новодошли групи и фестивални величия като Дрангзал накараха публиката да празнува два дни на няколко сцени. На чисто новата скейт площадка скейтъри и BMX-ъри пробват триковете си с диджеи и музика на живо. Накратко: истинска радост и уникална атмосфера на 5000 квадратни метра. В центъра на Фридрихсхайн и въпреки това далеч от мейнстрийма.

+ Прочети още
Към прегледа external-link-arrow-slim

Споделяне на вълнението по време на квалификациите

Споделяне на вълнението по време на квалификациите

За да се позволи на водачите, които не са успели да участват в национално квалификационно събитие, да участват в международното състезание GS Trophy, за първи път се проведе международна квалификация. Отборът, който се класира за финала в Намибия в Adventure Hub на BMW Motorrad Days, влиза в историята на международното състезание GS Trophy като първия „международен отбор“.

+ Прочети още

Силни усещания на състезателната писта

Силни усещания на състезателната писта

Събитието си заслужаваше напълно за феновете на моторните спортове. При това не само на трибуните, но и на мотоциклета. Заедно с MotoRacingSchool фанатичните фенове на високите скорости имаха възможността да направят няколко незабравими обиколки на Шпреевалдринг по време на тренировките с най-новите модели BMW S 1000.

+ Прочети още

Изживей повече #SoulFuel

spinner