Асфалт, пустинни пясъци или сложни терени. Без значение от настилката или мястото, с BMW Motorrad винаги разчитате на верен спътник, навсякъде по света. Всеки тур се предвожда от опитни инструктори, които се грижат за професионалното им провеждане. Изборът от машини за наемане е съобразен с конкретните условия и винаги е включва мотори от актуалната гама на BMW Motorrad. Така, че удоволствието от карането е гарантирано.

Повече детайли може да научите от дилърите на BMW Motorrad в страната.

+ Прочети още
Enduropark Andalusia

Enduropark Andalusia

Adventure означава приключение, без значение дали става въпрос за избрани офроуд маршрути или настаняване в уютни хотели, намиращи се на отдалечени и живописни локации. Adventure Tours предлагат комбинации от карания по асфалт и извън него, заедно с ескортиращ камион за багажа. Когато дестинацията е наистина далеч от цивилизацията, с тях пътува и парамедик. Обучението по офроуд каране не е част от програмата, но такова може да бъде уредено допълнително.

Enduro Park Hechlingen

Enduro Park Hechlingen

Enduro Park Hechlingen ви дава шанса да опознаете най-отдалечените и живописни кътчета на Европа, Африка и Азия. Перфектната организация на пътуванията обещава незабравими моменти на радост – от Приморските Алпи до Мароко, Намибия, или пък 4-дневен Алпийски тур. Там, в контролирана среда и под указанията на опитни инструктори, ще може да се запознаете и с техники за каране извън пътя.

IMT BIKE

IMT BIKE

От 1997-ма година IMTBIKE провеждат изключителни мотоциклетни обиколки на територията на Испания, Португалия, Мароко, Франция и Италия, като също така и отдават мотори под наем. За всичките тези години, те не само са опознали районите и са се запознали с тяхната история и култура, но и са развили взаимоотношения с местното население. Сериозен опит, който са готови да споделят с вас.

TWT MOTO

TWT MOTO

TWTMoto са базирани в сърцето на Алпите, през които организират турове вече повече от 20 години. Те специализират в организирането и провеждането на мотоциклетни обиколки и обучения, и притежават безценен опит, който е незаменим помощник при подобни приключения. Пътешестването е тяхната страст, която са готови да споделят с вас. Организацията се занимава с провеждане на шосейни и офроуд обиколки по цял свят.

spinner