Разнообразие с индивидуализъм.

Разнообразие с индивидуализъм.

Застрахователните продукти ви предоставят отлични решения за лична защита, както и защита на превозното средство. Специално създадени за вашите нужди и със специални допълнителни услуги. От надеждна основна защита с Основна застраховка до пълно автокаско, включващо много интересни екстри с Допълнителна застраховка, до GAP застраховка, която смекчава затрудненията при тотален брак. Можете също да адаптирате финансите си със система за безопасност: застраховка на защита на плащане. Открийте гамата от продукти и услуги на конкурентни цени.

+ Прочети още
 • Допълнителна застраховка*
  Защитен укрепващ елемент.
  Най-модерната технология на задвижващия механизъм, динамичен дизайн, безгранично забавление при шофиране. Тези, които имат високи стандарти що се отнася до мотоциклетите, трябва да очакват максимума от тяхната застрахователна защита. И умни решения при ниски вноски. Допълнителната застраховка осигурява пълна защита, включително много атрактивни екстри.

  Обхват на покритие.

  Допълнителната застраховка включва гражданска отговорност за всяко събитие с щета до обща застрахована сума от €x милиона за щета до повреда на имущество, телесна повреда и финансови загуби, където щетите за телесно нараняване са ограничени до €x милиона за всяко ранено лице.

  Застраховка Пътна помощ.

  В случай на щета, застраховката пътна помощ, включена в сумата на Допълнителната застраховка, осигурява помощ, например чрез спасяване от унищожаване на мотоциклета ви и изтеглянето му.

  Пълно автокаско и частично автокаско.

  Пълно автокаско и частично автокаско могат да бъдат избрани с различни допълнителни опции.

  Компенсация x месеца покупка цена.

  Ако вашият мотоциклет BMW е тотално отписан поради инцидент или кражба през първите x месеца след датата на регистрация, Допълнителната застраховка ще възстанови пълната покупна цена при условие, че изберете нов мотоциклет BMW.

  Облекло и каска за мотоциклет.

  За пълна щета и щета от състезание, вашето оригинално мотоциклетно облекло на BMW и каска са застраховани до сума от €x (вкл. ДДС). При условие, че изберете да подмените оригиналното BMW оборудване.

  Международна застраховка.

  В случай на инциденти в чужбина, третираме щетата на нашият собствен мотоциклет, за който е отговорен потребителят в чужбина, в съответствие с вътрешното уреждане на искове. Чуждестранните застрахователи често не плащат никаква амортизация или суми за оценители, адвокати и наемни превозни средства (само пълно автокаско).

  Ухапвания от гризачи.

  Щета, причинена от ухапвания от гризачи, и последваща в резултат щета се покрива до €x.

   

   

  * Обслужва се от име на застрахователя. Можете да намерите подробности във валидните общи условия за застраховка на превозното средство.

 • Основна застраховка*
  Фокусиране върху най-важното.
  Основната застраховка ви позволява да включите застрахователния пакет според нуждите и изискванията си. Възползвайте се от изпитаната основна защита с всички важни услуги на стандартна застраховка на мотоциклет.

  Обща застрахована сума.

  Основната застраховка включва гражданска отговорност за всяко събитие с щета до обща застрахована сума от €x милиона за щета до повреда на имущество, телесна повреда и финансови загуби, където щетите за телесно нараняване са ограничени до €x милиона за всяко ранено лице. Частично и пълно автокаско могат да бъдат избрани с различни допълнителни опции.

  Ползване на гараж.

  Основната застраховка също така ви дава спокойствие, че вашият мотоциклет BMW ще бъде професионално ремонтиран с оригинални BMW части при лицензиран партньор на BMW Motorrad в случай на повреда на корпуса.

   

  * Обслужва се от име на застрахователя. Можете да намерите подробности във валидните общи условия за име на застраховката.

 • Застраховка Защита на плащане*
  Адреналин при каране, спокойствие при финансиране.
  На удобно безопасно разстояние от финансови рискове, удоволствието от шофирането на мотоциклет BMW може да бъде усетено безпроблемно в света. Ето защо BMW Financial Services, в сътрудничество с опитни партньори в застраховането, ви предлага компактен пакет за безопасност, който ще актуализира месечните плащания при недостиг на парите.

  Безопасно изправяне пред бъдещето.

  Мотоциклетите BMW съчетават сетивната динамика на шофирането с модерната защитна технология. Можете да добавите допълнителна защитна опция в плащането си: застраховка на защита на плащането, в случай че нещата не се развият по план и ликвидността ви е под въпрос, например ако не работите поради болест, инцидент или неспособност. Застраховката Защита на плащането предполага плащането на месечните вноски от x-ти ден от началото на трудовата неспособност (законното запазване на плащането на надници продължава само до х-тия ден). Ако е сключена застраховка при безработица, застраховката на защита на плащането предполага парични вноски в случай на принудителна безработица. Вие не сте служител или самостоятелно зает в момента на иска и сте защитени при тежко заболяване, подобно на застраховката при безработица.  Вашите предимства накратко:

  • Поемане на съществуващи месечни вноски в случай на трудова неспособност и принудителна безработица.
  • Финансово облекчение за зависими лица, в случай на смърт чрез покриване на всички неизплатени вноски.
  • Ниски месечни застрахователни премии.
  • Срок на застраховката в зависимост от договорения заем
  • Защита на личните ви спестявания
  • Без надзастраховане
  • Опростено плащане  * Обслужва се от име на застраховка. Прилагат се съответните договорни условия.

 • GAP застраховка*
  Омекотено приземяване в критични моменти.
  Активен финансов партньор ви позволява да владеете всяка ситуация. Дори при най-лошия сценарий: тотален брак на вашия BMW мотоциклет поради кражба или инцидент. В ситуации като тези, една солидна GAP застраховка ви спестява внезапната финансова дилема дали да си купите нов.

  Недостатъчна GAP застраховка.

  Бракуването на любимата ви машина е достатъчно болезнено за всеки страстен мотоциклетист. Поне можете да смекчите финансовите последствия. Недостатъчната GAP застраховка формира разликата между цената за подмяна на застрахованото BMW и стойността на изплащането от финансовия договор в деня на щетата, при условие, че застрахованият мотоциклет е откраднат или е финансово отписан в съответствие с условията на застраховката, и това би оправдало иск за автокаското и застраховката гражданска отговорност.

  * Обслужва се от име на застрахователя. Приложими условия.
spinner