BMW R 1250 GS LIMITED EDITION.

ЗА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ.

ЗА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ.

BMW R 1250 GS съчетава образцовата динамика с впечатляваща ефективност. Без значение дали караш в града, по магистрала или пясък, всеки метър ти дава все повече свобода, носи още по-голяма наслада.

Сега с включени пълни комплекти BMW варио или алуминиеви куфари и обща отстъпка на стойност 2700 BGN*

+ Прочети още

BMW R 1250 GS ADVENTURE LIMITED EDITION.

ТВОЯТА ДЕСТИНАЦИЯ Е ПЪТЕШЕСТВИЕТО.

ТВОЯТА ДЕСТИНАЦИЯ Е ПЪТЕШЕСТВИЕТО.

BMW R 1250 GS Adventure е проектиран за предизвикателства. Сложни терени, тежки условия, отдалечени дестинации, за краля на туристическите ендуро машини няма непреодолими препятствия.

Сега с включени пълни комплекти BMW варио или алуминиеви куфари и обща отстъпка на стойност 3250 BGN*

+ Прочети още

*Предложението е валидно за ограничено количество нови мотоциклети на склад и от участващите дилърства на BMW Motorrad. То не може да се комбинира с други промоционални оферти касаещи BMW R 1250 GS и BMW R 1250 GS Adventure. За повече информация, моля, свържете се с вашия дилър на BMW Motorrad.

+ Прочети още

ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА.

Актуалната колекция на топ цени!

Актуалната колекция на топ цени!

Без значение дали ще изберете каската GS или Bowler, или пък някои от туринг или ендуро екипите, вие ще получите гарантирани 20%* отстъпка от цената.
А защо не вземете също ръкавици, обувки и дъждобран на супер изгодни цени?

Нашите продукти са проектирани за максимален комфорт и максимална защита, при всякакви атмосферни условия. Те са съставени от висококачествени и иновативни материали, като дори малките детайли допринасят за вашия комфорт.
#makelifearide

*Период на промоцията: 1 да се 30 Септември 2020. Тя е в сила само за дилъри и партньори на BMW Motorrad, както и само за избрани продукти докато има наличности. Повече информация може да получите от вашия BMW Motorrad дилър.

+ Прочети още
spinner