ПРОБНО КАРАНЕ

Поеми дълбоко въздух, запали мотора и дай газ! Провокирай градската джунгла, разчупи ежедневието, поеми контрол над света и последвай свободата. Новите пътища очакват да бъдат открити, природата е в готовност да спре дъха ти, а съзнанието ти е готово да бъде освободено. Твоето перфектно каране към непознатото: с нашите BMW Motorrad роудстър модели. Те съчетават най-доброто от два свята, предлагат неограничена свобода и безкомпромисен контрол, без значение от условията. Ние сме готови, а ти?

+ Прочети още

НЕСПИРНИЯТ

G 310 R

BMW G 310 R

В преследване на мечтите: BMW G 310 R е готово да бъде твой съучастник в следващото предизвикателство. Интуитивен за каране, супер маневрен, с оптимизиран двигател и ‘Ride-by-Wire’ газ, както и със ‘slipper’ съединител, той е господар на улицата. Без значение дали изследваш градската джунгла или бягаш от нея, R те очаква.

КОНФИГУРИРАЙ СЕГА Пробно каране

ПРЕДИЗВИКАТЕЛНИЯТ

F 900 R

BMW F 900 R

Динамична душа, състезателен мотоциклет – бъди себе си и избери F 900 R! Независимо каква е следващата ти дестинация, достигането и с тази машина ще бъде абсолютно забавление. Този динамичен роудстър обича да бъде предизвикван и да отговаря с прецизност, да споделя мислите ти и да ги превръща в удоволствие от карането. Любопитен ли ти е? 

КОНФИГУРИРАЙ СЕГА Пробно каране

СПОРТИСТЪТ

S 1000 R

BMW S 1000 R

Ако търсиш изобилие от мощност, S 1000 R е твоят мотор. Но тук не става въпрос само за тяга, а за перфектен контрол, винаги. Визия на динамичен роудстър, сърце на състезателна машина. Ултра прецизен, ултра емоционален, ултра забавен! Пробвай го, ако ти стиска.

КОНФИГУРИРАЙ СЕГА Пробно каране

ТАЛАНТЪТ

R 1250 R

BMW R 1250 R

Времето лети, а ти се наслаждаваш на всеки завои, на всеки миг зад кормилото. С твоята вярна машина, която не прави компромиси. R 1250 R е идеалният избор за спокойно каране на дълги разстояния, но и за динамично каране по виещ се асфалт. Той комбинира най-новите технологии с непреходния дизайн и мощния двигател. Не губи време, пробвай боксерния роудсър!

КОНФИГУРИРАЙ СЕГА Пробно каране

ПОДХОДЯЩА ЕКИПИРОВКА.

spinner