Safety 360°.

Безопасността изисква действия. Не думи.

За да се насладите наистина на пътя, трябва да бъдете безгрижни. И върху мотоциклет. Ние в BMW Motorrad винаги работим по нови решения, които ви позволяват да фокусирате погледа и съзнанието си върху най-важното: безгрижно и забавно изживяване с мотоциклет.

Нашата цялостна концепция Safety360 осигурява всичко, от което клиентите ни се нуждаят за безопасно пътуване. Тя обхваща три взаимосвързани области: 

1. Съвременна ТЕХНОЛОГИЯ НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО за активна безопасност на самото превозно средство.

2. Високо иновативно и функционално ОБОРУДВАНЕ ЗА МОТОЦИКЛЕТИСТА.

3. Фокус върху вас, мотоциклетиста и вашата пасивна безопасност чрез висококачествени курсове за ОБУЧЕНИЕ ПО МОТООЦИКЛЕТИЗЪМ за всяко ниво на умения и всеки тип терен.

Safety 360° е основен приоритет за BMW Motorrad – защото безопасността е всичко за вас.

+ Прочети още

Технология на превозното средство

От телескопичната вилка през 1937 г. до Connected Ride в дигиталната епоха: ние от BMW Motorrad непрекъснато предефинираме стандартите за безопасност в мотоциклетното инженерство през последните 90 години и ще продължим да го правим занапред. Това е така, защото даден мотоциклет не получава логото на BMW, докато не отговори на нашите стандарти за функционалност и безопасност в еднаква степен. Този баланс се осигурява чрез набор от напълно интегрирани системи, които гарантират едно забавно и безопасно изживяване на пътя.

+ Прочети още

Оборудване за мотоциклетисти

Широката гама оборудване за мотоциклетисти идеално подпомага пасивната безопасност при каране. Повече от 40 години BMW Motorrad е единственият производител, който отделя посвещава експертния опит в областта на мотоциклетите на разработването на висококачествено, безопасно мотоциклетно облекло.

+ Прочети още

Концепция C.A.R.E.

Концепция C.A.R.E.

Удоволствието от карането започва много преди да се качите на мотоциклета си. То започва с оборудването за мотоциклетисти на BMW Motorrad, което отговаря на стандартите C.A.R.E. C.A.R.E. – Концепцията на Advanced Rider Equipment е обещанието на BMW Motorrad за максимална безопасност, най-нови иновации, оптимално прилягане и комфорт, както и върховно качество на продуктите.

+ Прочети още

Обучение на мотоциклетисти

Мотоциклетът е толкова обезопасен, колкото е мотоциклетистът.  Ето защо, от 1970 г. насам, предлагаме собствени курсове за обучение от висок калибър. Днес BMW Motorrad има глобална мрежа от партньори и инструктори, които безопасно могат да ви представят вълнуващия свят на мотоциклетизма или да увеличат уменията на по-амбициозните мотоциклетисти.

+ Прочети още

Постижения.

Още истории, които могат да ви бъдат интересни.

spinner