Национални квалификации

За Международното състезание GS Trophy 2024 Namibia
1 I 2023
Deutschland, Germany

Добре дошли в Намибия

Добре дошли в Намибия

Мястото на провеждане на Международното състезание GS Trophy 2024 е определено: Пътешествието отива в Намибия. Прекрасни пейзажи, шарено разнообразие от диви животни, червени залези и невероятно звездно небе очакват участващите. Ние вече се радваме на тази чудесна страна и нейните сърдечни местни жители. Преди това най-добрите ендуро състезатели трябва да се докажат в националните и регионалните квалификации. Най-добрите ще имат място в някой от 22-та национални екипа – и ще получат билет до Намибия.

+ Прочети още

Обратното броене започна

До официалния старт на Международното състезание GS Trophy 2024 остава още малко. Предварителни впечатления предлагат националните и регионалните квалификации. В цял свят се провеждат 15 национални и регионални квалификации, както и една международна, в които могат да се докажат опитните ендуро състезатели. Който се справи най-добре с упражненията по навигация с GPS, офроуд пътувания или технически проверки, си осигурява място в един от 22-те екипа на отделните държави. Дамските екипи, които работят на национално ниво, получават пътуване до международната квалификация за жени. Там ще бъдат определени общо 6 дамски отбора, които заедно с 16-те мъжки отбора ще се качат на така желаните самолети до Намибия.

Международната квалификация

Международната квалификация

За всички, които не са открили родната си страна в списъка с национални или регионални квалификации, няма причина да униват. Защото в рамките на дните на BMW Motorrad Days ние за първи път предлагаме международна квалификация, за да могат още повече въодушевени ендуро състезатели да получат шанс за участие в Международното състезание GS Trophy 2024. Следва още информация за вписването.

+ Прочети още

#spiritofgs

spinner