Големият град не познава покоя. Никога не го е познавал. Ето защо повече от десетилетие ние работим интензивно върху ориентирани към бъдещето концепции, които не само ще ви отведат от А до Б, но и ще повлияят на живота и мобилността ви. Като BMW CE 04: този задвижван с електричество скутер се интегрира плавно в ежедневието ви. Напълно и изцяло #PluggedToLife.

+ Прочети още

Нашата цел беше да мислим далновидно и да намерим решения, които да вдъхновяват клиентите ни по целия свят.

 “

Dr. Markus Schramm

ръководител на BMW Motorrad

Изключителен и различен – още от пръв поглед

Изключителен и различен – още от пръв поглед

Плоският акумулатор на енергия в основата и компактното задвижване дават на нашите дизайнери нова свобода при оформлението. Резултатът: неповторим външен вид. Отварящото се настрани отделение за багаж или седалката с „летящ“ вид са само някои от акцентите. Благодарение на BMW Motorrad Connectivity и приложението BMW Motorrad Connected мобилността и комуникацията се съчетават по уникален начин. 10,25-инчовият TFT дисплей се превръща в свързващо звено между аналоговия и цифровия свят. Виждате всичко с един поглед – от навигацията, времето на зареждане и пробега до плейлиста ви.

+ Прочети още

130 km пробег – ежедневието ви лесно се вписва в това

С BMW CE 04 пътуването е различно. Насладете се на динамика на каране през целия ден и на чисто забавление при каране: ефективен, напълно електрически и без емисии. С пробег от 130 километра съгласно WMTC, календарът ви за срещи не може да бъде достатъчно наситен със събития. А със специално разработената за BMW CE 04 парка и ще изглеждате добре.

+ Прочети още

Още повече #PluggedToLife

  

+ Прочети още
spinner