Непрекъснато на път и извънредно гъвкав: Сферата на Urban Mobility отдава дължимото на новия CE 02. Защото той перфектно съответства на мобилния начин на живот. Но той не е електрически скутер – той просто не се побира в никакви рамки. Затова просто отваря свой собствен сегмент: eParkourer. Бърз, гъвкав и маневрен, той се движи през градското пространство почти като паркур бегач. Динамично превозно средство с голяма мисия. Електрическо. Екологично. Просто се качете и почувствайте духа на #PluggedToLife.

 

+ Прочети още
„ 

НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН за придвижване из града.

 “

Time to move

Hop on

CE 02 е лесен за управление за почти всеки. Подобно на мотопед 50 ccm можете да започнете да шофирате с шофьорска книжка AM от 15-годишна възраст. Можете също така да се качите на него с шофьорска книжка за лек автомобил или шофьорска книжка А1.

Enter the playground

CE 02 разбива правилата. Новият език на формите му го прави магнит за погледите – така изглежда удоволствието от шофирането. Силна визия и тих благодарение на електрическото задвижване. Революционен. Емблематичен. Опазването на околната среда може да бъде стилно.

Explore the city

Той се движи из града като паркур бегач: бърз, маневрен и гъвкав. С динамичния си начин на каране и собствен стил, eParkourer отваря нов сегмент и превзема града с щурм.

Fast forward

Забелязва се веднага: CE 02 е зареден с енергия. Като се започне от стилната му форма, всичко обещава 100% удоволствие от карането. Дизайн с ленти: много, много свеж. И дори когато му е необходима пауза, акумулаторът се зарежда бързо отново от обикновен контакт 220 V. Вариантът с намалена мощност дава възможност за шофиране с шофьорска книжка AM от 16-годишна възраст.

+ Прочети още

Открийте CE 02

Искате да покорявате с щурм града и при това да карате екологично? Научете всичко за стилния, маневрен eParkourer.

Към CE 02

Повече #PluggedToLife

spinner