Като съосновател на международното състезание GS Trophy и придружител във всяко предишно международно състезание GS Trophy мога да кажа: Този мотоциклет е перфектно оборудван за Албания и за многобройни други приключения.

 “

Christian Pingitzer

Manager Product Offer Strategy

С BMW R 1250 GS като модел 2022 на международното състезание GS Trophy Вие сте много близо до международното състезание GS Trophy 2022. Седалката Rallye „GS Trophy“ с рамка за багаж от благородна стомана е проектирана за сурови случаи на офроуд употреба. А колелата с кръстосани спици в черно със силно блестящи спици от благородна стомана не само изглеждат впечатляващо, но и са напълно годни за терен благодарение на гумите с голям протектор.

+ Прочети още

Водачи от международното състезание GS Trophy 2022: Костюмът от две части GS Karakum GTX е подходящ за употреба в по-топли и по-студени климатични зони благодарение на няколко слоя. При което активно дишащият материал отговаря на най-високите изисквания и позволява максимално спортен стил на шофиране. Защото само този, който е добре защитен и се чувства комфортно на пътя, може да се представи по най-добрия начин и да се наслаждава на всяко предизвикателство.

+ Прочети още
Към колекцията BMW Motorrad external-link-arrow-slim

Повече за откриване

spinner